رفتن به مطلب

نشناختن هارد و اس اس دی

mostf
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت اساتید

یه مادربرد تازگی گرفتم b660mk asus سیستم رو که روشن میکنم مستقیم میره داخل بایوس اس اس دی و هارد رو شناسایی نمیکنه با اینکه داخل بایوس نشون میده وصل هستن ولی تو قسمت بوت خاموشه و فقط دیویدی رامو شناسایی میکنه برای بوت 

تمام سوکتای ساتاشم چک کردم فقط دیویدی رام میشناسه برای بوت

IMG_20221027_234333.jpg

لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، mostf گفته است:

سلام خدمت اساتید

یه مادربرد تازگی گرفتم b660mk asus سیستم رو که روشن میکنم مستقیم میره داخل بایوس اس اس دی و هارد رو شناسایی نمیکنه با اینکه داخل بایوس نشون میده وصل هستن ولی تو قسمت بوت خاموشه و فقط دیویدی رامو شناسایی میکنه برای بوت 

تمام سوکتای ساتاشم چک کردم فقط دیویدی رام میشناسه برای بوت

IMG_20221027_234333.jpg

سلام

اون وسط صفحه اینتل رپید رو خاموش کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برای اینکه توی لیست بوت ها بیاد، باید یه بوت رکورد روی اون حافظه باشه. ممکنه اصلا سیستم عامل و بوت اپشنی روی هارد و ssd نداشته باشید، طبیعتا هم اینجا نمیاد. یا باید دوباره ویندوز بزنید، یا متناسب با سیستم هاملی که از قبل روی درایو ها نصب بوده، uefi و legacy بودن بوت رو تغییر بدید.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

برای اینکه توی لیست بوت ها بیاد، باید یه بوت رکورد روی اون حافظه باشه. ممکنه اصلا سیستم عامل و بوت اپشنی روی هارد و ssd نداشته باشید، طبیعتا هم اینجا نمیاد. یا باید دوباره ویندوز بزنید، یا متناسب با سیستم هاملی که از قبل روی درایو ها نصب بوده، uefi و legacy بودن بوت رو تغییر بدید.

روی هاردم ویندوز ۱۰ هست ولی اونم نمیشناسه

و اینکه میخام ویندوزم نصب کنم اونجا هم شناسایی نمیکنه

لینک به دیدگاه

با نرم افزار minitool partition wizard درایوها رو دوباره پارتیشن بندی کنید درست میشه اگه به سیستم دسترسی ندارید با یه کامپیوتر دیگر انجام بدین از طریق ویندوز نیز میشه هارد رو پارتیشن بندی کرد .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

12 ساعت قبل، CREATIVE گفته است:

سلام

اون وسط صفحه اینتل رپید رو خاموش کن

@mostf

کاری که این دوستمون گفتند رو انجام دادید؟

------------------------------

در نسل های جدید اینتل 11 و 12 برای اینکه فضاهای ذخیره سازی در بوت ویندوز شناسایی بشن باید درایور RST مربوط به اون نسل رو داشته باشید یا اینکه داخل بایوس disable کنید.

از لینک و بخش زیر که متعلق به سایت ایسوس و مادربرد خودتون هست درایور RST یا همون Rapid Storage Technology رو دانلود و آنزیپ کنید و روی یک فلش بریزید.
SATAVersion 19.5.0.10372022/09/29  Intel RST VMD driver V19.5.0.1037 For Windows 10/11 64-bit.

یک ویندوز بوتیبل هم پیدا کنید و تا مرحله قبل از نصب ویندوز و صفحه زیر ادامه بدید .

1.png.fe1d24d44da7874c5c68405c7df5e4cc.png

گزینه Load driver رو بزنید و اون درایور RST که آنزیپ کردید و از داخل پوشه VDM درایور رو نصب کنید. پس از نصب فضاهای ذخیره سازی شما HDD/SSD شناسایی میشه.

از لینک زیر هم میتونید مراحل نصب داریور رو مرحله به مرحله ببنید:

https://taze-rayane.com/نشناختن-هارد-در-طول-نصب-ویندوز-10-در-لپ-تا/

لینک به دیدگاه

احتمالا فرمت هارد هات mbr هستن و ویندوز uefi نیست

موقتا میتونی با دستکاری csm وارد ویندوز بشی ولی بعد ورود پارتیشن هاردت رو به gpt تغییر بده و ویندوزتو به صورت uefi نصب کن

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، kiarash917 گفته است:

احتمالا فرمت هارد هات mbr هستن و ویندوز uefi نیست

موقتا میتونی با دستکاری csm وارد ویندوز بشی ولی بعد ورود پارتیشن هاردت رو به gpt تغییر بده و ویندوزتو به صورت uefi نصب کن

7 ساعت قبل، HeX گفته است:

درود

@mostf

کاری که این دوستمون گفتند رو انجام دادید؟

------------------------------

در نسل های جدید اینتل 11 و 12 برای اینکه فضاهای ذخیره سازی در بوت ویندوز شناسایی بشن باید درایور RST مربوط به اون نسل رو داشته باشید یا اینکه داخل بایوس disable کنید.

از لینک و بخش زیر که متعلق به سایت ایسوس و مادربرد خودتون هست درایور RST یا همون Rapid Storage Technology رو دانلود و آنزیپ کنید و روی یک فلش بریزید.
SATAVersion 19.5.0.10372022/09/29  Intel RST VMD driver V19.5.0.1037 For Windows 10/11 64-bit.

یک ویندوز بوتیبل هم پیدا کنید و تا مرحله قبل از نصب ویندوز و صفحه زیر ادامه بدید .

1.png.fe1d24d44da7874c5c68405c7df5e4cc.png

گزینه Load driver رو بزنید و اون درایور RST که آنزیپ کردید و از داخل پوشه VDM درایور رو نصب کنید. پس از نصب فضاهای ذخیره سازی شما HDD/SSD شناسایی میشه.

از لینک زیر هم میتونید مراحل نصب داریور رو مرحله به مرحله ببنید:

https://taze-rayane.com/نشناختن-هارد-در-طول-نصب-ویندوز-10-در-لپ-تا/

نظر من به نظر معین نزدیکتره

داستان gpt disk مال زمانی هستش که هارد شناسایی میشه ولی وقتی که میخوای روی پارتیشن مورد نظر نصب کنی اجازه نصب نمیده  اینجا اصلا شناسایی نمیشه.

لینک به دیدگاه

من صرفا فقط تجربه خودمو گفتم که دقیقا به این صورت بودم و هارد شناسایی نمیشد

باز یه تستی بزنید نشد دیگه فوقش یه دیفالت بایوس بزنید

برین Advanced mode و روی تب boot

3168bc5f-69da-4556-9609-a53e168f565b.thumb.png.2dfba4fd34207a863826b5573a2c688f.png

اینجا گزینه CSM رو انتخاب کنید

8THzt.thumb.jpg.180128014a6b14e509c1464259506a24.jpg

شما احتمالا وارد چنین صحنه ای میشین که البته شاید برا شما کمی متفاوت باشه

Launch Csm رو فعال کنید و توی منوی پایین که بعد از فعال شدن اون باز میشه گزینه Legacy رو انتخاب کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...