رفتن به مطلب

فرق بین پی اس فور فت اسیلم و پرو ؟

satar84
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

به این نتیجه رسیدم بالاخره پی اس فور بخرم ولی ظاهرا 3 مدل برای فروش موجود داره و البته یک سری شماری سری که من ازش چیزی نمیدونم

دوستانی که میدونن فرق این 3 مدل و سری های مختلفی که داره رو لطفا بگند

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

سری فت سری اول پلی4 هست که اصلا توصیه به خریدش نمیشه چون عملا عمرشو کرده. سری اسلیم بهینه شده و کوچیک شده  ی سری فت هست. سری پرو دو برابر این دو کنسول قدرت داره ولی باز نسل 8 محسوب میشه و بازیای جدید روشون نخواهد امد. یا بیان ویژگی های جدید روشون فعال نخواهد بود و با گرافیک پایینی اجرا خواهند شد.

عزیز من به شما توصیه میکنم کنسول میخرین دنبال نسخه های روز مثل پلی 5 یا ایکس باکس سری ایکس باشی اگه مشکل بودجه داری سری اس بخر که هرجور حساب کنی با صرفه تره. پول دادن به نسل قبل مساوی ریختن پول توی جوبه.

اگر میخری هم اسلیم دست دو بخر اصلا دنبال پرو و فت نباش. فت که عمرشو کرده مستحلک شده نوش هم پیدا نمیشه نوش هم باز نمیصرفه پرو هم هم قیمت نسل نه هست تقریبا با هیچ عقل سلیمی نمیصرفه.

لینک به دیدگاه

سلام پیشنهاد میکنم اگه بودجه تون محدوده برید سراغ ایکس باکس سریز اس 

در رابطه با فرق شون هم اسلیم و فت از نظر قدرتی یکی هستن ، فت نسخه اولیه کنسول PS4 و اسلیم عملا بهینه شدش هست، اگه اشتباه نکنم برای مثال سیستم خنک کنندگیش رو قوی تر کردن و یه همچین تغییراتی (اگه بین این دو میخواید تصمیم بگیرید حتما برید سمت اسلیم) ، نسخه پرو هم از نظر قدرت و گرافیک آپدیت شده (فریم بیشتری میده و پشتیبانی از 4K داره)

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من هم مثل بقیه دوستان ایکس باکس سری اس رو بهتون پیشنهاد میدم اگه بودجتون محدوده

هیچ توجیهی نداره خرید پلی استیشن ۴ مگر اینکه واقعا به قدری علاقه به بازی های انحصاریش داشته باشین که این خرید رو توجیه کنه!

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

سلام دوست عزیز

هیچ توجیهی نداره خرید پلی استیشن ۴ مگر اینکه واقعا به قدری علاقه به بازی های انحصاریش داشته باشین که این خرید رو توجیه کنه!

4 ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

سلام

سری فت سری اول پلی4 هست که اصلا توصیه به خریدش نمیشه چون عملا عمرشو کرده. سری اسلیم بهینه شده و کوچیک شده  ی سری فت هست. سری پرو دو برابر این دو کنسول قدرت داره ولی باز نسل 8 محسوب میشه و بازیای جدید روشون نخواهد امد. یا بیان ویژگی های جدید روشون فعال نخواهد بود و با گرافیک پایینی اجرا خواهند شد.

عزیز من به شما توصیه میکنم کنسول میخرین دنبال نسخه های روز مثل پلی 5 یا ایکس باکس سری ایکس باشی اگه مشکل بودجه داری سری اس بخر که هرجور حساب کنی با صرفه تره. پول دادن به نسل قبل مساوی ریختن پول توی جوبه.

اگر میخری هم اسلیم دست دو بخر اصلا دنبال پرو و فت نباش. فت که عمرشو کرده مستحلک شده نوش هم پیدا نمیشه نوش هم باز نمیصرفه پرو هم هم قیمت نسل نه هست تقریبا با هیچ عقل سلیمی نمیصرفه.

4 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

سلام پیشنهاد میکنم اگه بودجه تون محدوده برید سراغ ایکس باکس سریز اس 

در رابطه با فرق شون هم اسلیم و فت از نظر قدرتی یکی هستن ، فت نسخه اولیه کنسول PS4 و اسلیم عملا بهینه شدش هست، اگه اشتباه نکنم برای مثال سیستم خنک کنندگیش رو قوی تر کردن و یه همچین تغییراتی (اگه بین این دو میخواید تصمیم بگیرید حتما برید سمت اسلیم) ، نسخه پرو هم از نظر قدرت و گرافیک آپدیت شده (فریم بیشتری میده و پشتیبانی از 4K داره)

3 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

سلام دوست عزیز

من خودم قبلا نظرم روی ایکس باگس بود ولی چون مثل پی اس فور نمیشه کپی خورش کرد از خریدش پشیمون شدم

من چون انلاین بازی نمیخوام انجام بدم و فقط میخوام داخل هارد دستگاه بازی کپی کنم و افلاین بازی کنم

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، satar84 گفته است:

من خودم قبلا نظرم روی ایکس باگس بود ولی چون مثل پی اس فور نمیشه کپی خورش کرد از خریدش پشیمون شدم

من چون انلاین بازی نمیخوام انجام بدم و فقط میخوام داخل هارد دستگاه بازی کپی کنم و افلاین بازی کنم

داری پولتو دور میریزی ولی ازونجایی که تصمیمتو گرفتی دیگه حرفی نیس. حداقل پلی 5 بخر بتونی بازی جدیدارو هکی بریزی. تو که هکی میریزی. اینو در نظر بگیر میخای 10 تومن پول کنسول بدی که عملا بازیای جدید براش نخواهد اومد. موفق باشی.

لینک به دیدگاه

سلام 

اگر قصد خرید اکبند داری ، اصلا ارزش خرید نداره 

ولی اگر نسخه کارکرده رو مد نظر داری بهترینش همون slim هست. مدل های سالمش رو بسته به تعداد دسته بین 10 تا 12 هست

ضمنا ایکس باکس هم چند وقتی هست کپی خور شده و بازی افلاین روش نصب میشه با هزینه کم ( فکر میکنم از روش اکانی پلی استیشن هم کم هزینه تر باشه )

ایکس باکس سریس اس هم بعنوان آکبند میشه تهیه کرد که نسل 9 هست و بازی ها اینده رو ساپورت میکنه و سرعت لودینگ خیلی سریعتری هم داره در قیاس با سرعت اعصاب خورد کن ps4 مزیت مهمی هست

لینک به دیدگاه

داداش شما می خوای بازی هکی هم بخری بازی ایکس باکس سری اس بهتره چون هارد کنسول با 300 400 پر می کنن می تونی افلاین بازی کنی خرید کنسول نسل 8الان اشتباهه محضه

لینک به دیدگاه

سلام.

خرید کنسول نسل هشتم دیگه ارزش نداره (قیمت‌های کمی هم ندارن!).

اگر نمی‌خواید هزینه کنید بهترین گزینه Xbox Series S هستش.

برای تهیه بازی با قیمت مناسب هم سه تا راه دارین:

۱. با اشتراک Game Pass به صورت قانونی به مجموعه‌ی بزرگی از بازی‌ها دسترسی داشته باشید و آنلاین هم بازی کنید (قیمتش ماهانه حدود ۷۰ هزار تومنه).

۲. با اکانت‌های ظرفیتی که تو استور های ایرانی به وفور موجوده به بازی‌هایی که دوست دارین ولی تو سرویس Game Pass نیستن دسترسی داشته باشید.

۳. اکانت هکی بخرید که قیمت خیلی مناسبی دارن و معمولا بازی‌هاشون انتخابی هستن ولی نباید آنلاین بشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...