رفتن به مطلب

ثبت شکایت از گارانتی M.I.T، راهنمایی و تجربه شما؟

MAhmoOD Nazari
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

یه ssd سامسونگ evo870 500GB  با گارانتی mit دارم که قبلا ویندوز روش بود و شاید کلا 2 3 ماه ویندوز داشت، بعدش که m.2 انداختم، فقط گیم روش بوده و فشاری روش نبوده.

چند وقت پیش دیدم درصد سلامتش اومده پایین، اهمیت ندادم چون حافظه های سامسونگ رو زیاد دیدم بی دلیل درصد سلامتش میاد پایین و مشکلی هم نداشته.

بعدش یه فایل 50 گیگی اومدم روی درایو کپی کنم که درصد سلامتش رو از 91 به 71 رسوند! در حین کپی هم trottle میزد و سرعتش صفر میشد. دیگه مطمئن شدم که مشکل داره و تصمیم گرفتم ببرم گارانتی

روز 5 شنبه 12 آبان درایو رو بردم گارانتی و مشکل رو گفتم، کارشناس به شدت آماتورش، درایو رو وقتی سیستم روشن بود، مستقیم به سیستم وصل کرد و با برنامه سامسونگ یه تست گرفت و گفت مشکلی نداره، درصد سلامت هم ملاک نیست، گفتم تستون دقیق نیست اصلا، گفت لایسنسی که سامسونگ داده برای تست همینه و ما نباید کار دیگه انجام بدیم، ملاکش صرفا این بود که درایو شناسایی میشه پس مشکلی نداره. اگه شناسایی نشه و کلا کار نکنه یعنی خرابه!

بهش گفتم فایل بریزه روی درایو، یه فایل 4 گیگ ریخت و باز هم سرعتش افت کرد، اما قبول نکرد. به شدت آماتور بود. کسی که هارد و حافظه گارانتی میکنه حداقل باید یه دستگاه mrt داشته باشه، اما اینجا فقط یه میز تست ساده با سیستم h81 داشتن و همینجور خیاری تست میکردن و اخرشم طفره میرفتن.

خلاصه بعد کلی بحث گفت برو اتحادیه شکایت کن. رفتم سایتش رو دیدم که آرم اتحادیه رو زده، اما لینک نبود، به سایت اتحادیه مراجعه کردم و دیدم اصلا عضو اتحادیه نیست و لوگو رو جعل کرده.

توی سایت اتحادیه شکایت ثبت کردم، اما نمیدونم چجوری پیگیری میشه و چجوری جواب میدن. توی پیگیری شکایت فقط یه شرح از شکایت زده و چیزی برای نتیجه و رضایت نیست. اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن.

توی اینماد هم میخوام شکایت ثبت کنم، اما اطلاعات تراکنش از سایت رو میخواد، ولی من درایو رو از دیجیکالا گرفته بودم و نمیدونم چی باید وارد کنم، لطفا اگه راهی بلدید، بهم بگید که این رو هم پیش ببرم.

ممنون از دوستان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...