رفتن به مطلب

لگ و افت فریم شدید هنگام ریکورد گرفتن از بازی cod warzone

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام چند وقتی میشه که هنگام ضبط بازی از وارزون fps به شدت میاد پایین (بین 30 و 40 fps). در حالی که قبلانا اینطوری نبود و نهایت 10 15 اف پی اس افت می کرد هنگام ضبط . در حالت عادی هم fps بازی بالای 100 هست. کارت گرافیک rtx 3080 پردازنده 11700k . رم 16. مشکل چیه دوستان. قبلا اینطوری نبود اصلا.نرم افزار های مختلف هم تست کردم مثل bandicam و nvidia shadow play . فرقی نمی کنه

ویرایش شده توسط Gazer
لینک به دیدگاه

10 دقیقه قبل، mr mega گفته است:

کال اف و نرم افزار روی hdd نصب هستن 

کالاف رو ssd نصبه ولی برنامه رو hdd . آخه ربطی نداره چون یکی دو ماه پیش اینطوری نبود تازیگا اینطور شده. به نظرتون باید ویندوز عوض کنم؟ چون احساس می کنم ویندوز کهنه و سنگین شده

لینک به دیدگاه

با خود nvidia recorder  ریکورد میکنی؟

اگر اشتباه نکنم داخل جیفورس اکسپرینس هست

من با 5600 و 2060 تست گرفتم 5 تا فریم توی وارزون می امد پاین روی بالا ترین کیفیت و 1080p

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، ATER گفته است:

با خود nvidia recorder  ریکورد میکنی؟

اگر اشتباه نکنم داخل جیفورس اکسپرینس هست

من با 5600 و 2060 تست گرفتم 5 تا فریم توی وارزون می امد پاین روی بالا ترین کیفیت و 1080p

عزیز با انواع اقاسم ریکوردر ها امتحان کردم قبلا هم با همین bandicam ریکورد می کردم ولی اینطوری نبود. جدیدا اینطور شده. احساس می کنم ویندوز کهنه شد یا نرم افزاری در پشت پرده در حال اجراست که فشار میاره به پردازنده یا به کارت گرافیک که باعث میشه اینطور بشه . شاید هم رم کم اومده.

لینک به دیدگاه

گرچه این چیزی که شما بیان میکنید برای ما که از کارت amdاستفاده میکنیم عادی هست و هر چند وقت این مشکل یا با اپدیت درایور یا با اپدیت وارزون پیش میاد،به شما هم پیشنهاد میکنم 2کار رو انجام بدید اول به یک درایور قبلی خودتون برگردید و بعد هم منتظر یه اپدیت جدید برای بازی باشید ،احتمالا مشکل رفع خواهد شد.

لینک به دیدگاه

ویندوز رو حتما آپدیت کن ، درایور ها رو هم آپدیت کن تست بگیر

من با 5600x

3070

16gb رم

فقط با 5 تا افت فریم رکورد میکنم بدون دوشواری

با برنامه streamlabs هم تست بگیر

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Gazer گفته است:

عزیز با انواع اقاسم ریکوردر ها امتحان کردم قبلا هم با همین bandicam ریکورد می کردم ولی اینطوری نبود. جدیدا اینطور شده. احساس می کنم ویندوز کهنه شد یا نرم افزاری در پشت پرده در حال اجراست که فشار میاره به پردازنده یا به کارت گرافیک که باعث میشه اینطور بشه . شاید هم رم کم اومده.

بندیکم خیلی خوب نیس افت فریم داره

بنظرم از obs استفاده کن بهتره

رمت هم تقریبا کمه 16 گیگ ولی فک نکنم 30-40 فریم خیلی منطقی باشه بیشتر بخاطر همین نرم افزار رکوردرت میتونه باشه

کروم و دیسکورد و لانچر رو هم گزینه Hardware acceleration رو داخلشون خاموش کن تاثیر زیادی توی فریم ریت داره

پیج فایل هم چک کن غیرفعال باشه

اگه با این کار ها باز هم درست نشد احتمالا مشکل از جای دیگه ایه باید دقیقتر بررسی کرد

لینک به دیدگاه

سلام بندیکم که خدا بیامرز برای عصر هجره، بهتره از obs استفاده کنی یا slobs، درایورا رو هم حتما آپدیت کن اگر درست نشد بازم پاک کن دوباره بزن شاید موقع آپدیت کراپت شده باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...