رفتن به مطلب

عدم شناسایی هارد در برخی مواقع

sentak
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

من یه سیستم دارم که هر بار روشن میکنم یکسری هارد اینترنالم شناسایی می‌کنه یکسری شناسایی نمیکنه !! زمانی که شناسایی نمیکنه یه بار دکمه پاور رو میگیرم خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم باز شناسایی می‌کنه این مشکل چه دلیلی می تونی داشته باشه؟؟؟

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، sentak گفته است:

سلام 

من یه سیستم دارم که هر بار روشن میکنم یکسری هارد اینترنالم شناسایی می‌کنه یکسری شناسایی نمیکنه !! زمانی که شناسایی نمیکنه یه بار دکمه پاور رو میگیرم خاموش میکنم و دوباره روشن میکنم باز شناسایی می‌کنه این مشکل چه دلیلی می تونی داشته باشه؟؟؟

درود بر شما و بر همه دوستان

این ایراد از سمت پاور و برق ساتا ، کابل دیتا ، مادر بورد (مدار و چیپش )هست

ولی بیشترین موردی که من دیدم بر می گرده به پاور و کابل دیتا

اول منباب توان پاور و استاندارد بودن اون باید مطئن شیم ، مشخصات سیستم و تعداد هارد ها و مدل پاور رو اعلام کنید

و اینکه باید از کابل دیتای سالم و قفل دار استفاده کنید 

سوکت برق ساتای پاور رو باز بینی کنید ( ابدا از مبدل 4 پین به ساتا استفاده نکنید)

یه نکته بگم پاور هایی مثل گرین 530eu که کابل تو گیره سوکت ساتا پرس میشه (یه جورایی مثل پانچ کروز)گاها دچار قطعی و وصلی میشن و نیاز دوباره کابلها روی سوکت پرس شه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...