رفتن به مطلب

مشکل ترمال پد کارت گرافیک

Abdulrahman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام, من یه گرافیک xfx rx 580 8gb دارم و خواستم ترمال پد هاشو تعویض کنم,ترمال 1 میل براش خریدم اوردم به خوبی و دقت نصب کردم وقتی سیستم روشن کردم رفتم توی furmark دماشو تست کنم اول کاری دماش 60 بود بعد یهو شد 75 همینطور بالا میرفت و سریع  خاموشش کردم دوباره بازش کردم ترمال هارو تیکه تیکه زدم بازم جواب نداد,الان مشکلم فکر نکنم از جنس بد ترمال باشه چون نباید یهویی میرف بالا بنظرتون 1 میل براش زیاده؟

ویرایش شده توسط Abdulrahman
لینک به دیدگاه

برای گرافیک معمولا یک میل هست ولی پد های قبلیش رو اگر دارید ببینید همون یک میل هست یا نه.

مجددا اگر خواستید باز کنید گرافیک رو اهسته باز کنید ببینید پد ها به هیت سینک و اتصالات روی برد متصل هست یا فاصله افتاده.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Abdulrahman گفته است:

سلام, من یه گرافیک xfx rx 580 8gb دارم و خواستم ترمال پد هاشو تعویض کنم,ترمال 1 میل براش خریدم اوردم به خوبی و دقت نصب کردم وقتی سیستم روشن کردم رفتم توی furmark دماشو تست کنم اول کاری دماش 60 بود بعد یهو شد 75 همینطور بالا میرفت و سریع  خاموشش کردم دوباره بازش کردم ترمال هارو تیکه تیکه زدم بازم جواب نداد,الان مشکلم فکر نکنم از جنس بد ترمال باشه چون نباید یهویی میرف بالا بنظرتون 1 میل براش زیاده؟

درود بر شما و بر همه دوستان

فور مارک دمای چیپ ست رو نشون میده

و اگر پدهای روی مموری نارمغوب و سفت باشن پدها باعث میشن هد سینک به درستی روی چیپ ست اصلی نشینه(پد باید نرم و یا ارتجایی باشه)

پد خوب برا بافر ها و خمیر خوب برای چیپ ست اصلی  تهیه کنید مشکل حل میشه

پد مرغوب برند "لیرد" هست که کمی گرون و کمیابه و پد سیلیکون کولر مستر هم خوبه

خمیر سیلیکون هم مستر جل پرو پیشنهاد میشه یا خمیری با رسانایی بالا تر از 5.6

و ترجیحا اگر وارد نیستید ببرید جای مطمئن براتون تعویض و تست کنن

لینک به دیدگاه

36 دقیقه قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و بر همه دوستان

فور مارک دمای چیپ ست رو نشون میده

و اگر پدهای روی مموری نارمغوب و سفت باشن پدها باعث میشن هد سینک به درستی روی چیپ ست اصلی نشینه(پد باید نرم و یا ارتجایی باشه)

پد خوب برا بافر ها و خمیر خوب برای چیپ ست اصلی  تهیه کنید مشکل حل میشه

پد مرغوب برند "لیرد" هست که کمی گرون و کمیابه و پد سیلیکون کولر مستر هم خوبه

خمیر سیلیکون هم مستر جل پرو پیشنهاد میشه یا خمیری با رسانایی بالا تر از 5.6

و ترجیحا اگر وارد نیستید ببرید جای مطمئن براتون تعویض و تست کنن

سلام پد ها زیاد هم جنسشون بد نبود و نرم هم بودند تقریبا , خمیر هم از مستر جل پرو استفاده کردم الان دوباره یه پد اصلی با ضخامت 0.5 میل سفارش دادم رسانایی 12.5 امیدوارم نتیجه بده

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Abdulrahman گفته است:

سلام

ببین عزیز اولا همینطوری نرو ترمال پد بخر بزن
ی وقت میبینی تو همین باز بست ها سرامیک جی پی یو خراب میشه  چیپ نیم سوز میشه و ... هزارو ی مشکل دیگه

مدل دقیق کارتتو تو گوگل سرچ کن تو یوتیوب برو همه چیزش هست(میخاستم برات پیدا کنم اینقدر داغون وضعیت نت ک اصلا یوتیوب باز نمیشه)
اعم از وی رم ها کاپاسیتور ها پک پلیت اگر داره و ...
اینطوری هم خرجت کمتر میشه همم خدایی ناکرده ب مشکلی غیر قابل جبران نمیخوری
همم پولت الکی هدر نمیره
و اینکه بله ترمال پد ها انواع مختلفی دارن
اما اختلاف دما بین بهترین برند ها 2 3 درجست حالا چ ضمخت باشه چ نازک(دلیل نمیشه اگر ترمال پدی نازک نیست ملزوما باعث انتقال حرارت کم بشه)من خودم ترمال پد شرکتی بود گرافم هم بازش کردم بسیار نرم بود با ی باز بست خراب شد کلا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...