رفتن به مطلب

تجهیزات مودم P2P

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام. 

قصد اتصال اینترنت داشتم که مخابرات به دلیل PCM  بودن بهم سرویس نداد. 

حالا میخوام سرویس P2P تهیه کنم. 

اما اصلا هیج اطلاعاتی درمورد سخت افزار و مودم ندارم. 

برای یه کاربری معمولی خونگی  چه تجهیزاتی پیشنهاد میدید؟؟؟ ترجیحا تجهیزات ارزون قیمت.

همجنین  بهترین ISP ارایه دهنده اتصال P2P کدومه؟

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

اول isp رو انتخاب کنین

بر اساس گفته های isp و فاصله دکل تا محل اتصال آنتنی که نیاز دارین رو تهیه کنین

برای داخل اتاق هم فقط یه روتر میخواین که روتر های ارزون هم کاملا راه اندازه

من خودم از آسیاتک اینترنت گرفتم و کاملا راضی بودم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اول ISP رو انتخاب کنین بعد خود اون شرکت کارشناس می فرسته امکان سنجی بشه و تجهیزات مورد نیاز رو بهتون میگن از خودشون هم میشه خرید تجهیزات رو اما پیشنهاد میکنم اول از ISP قیمت بگیرین بعد از بازار و سایتها هم قیمت بگیرین .

قبل از اینکه هر ISP بهتون اوکی بده که می تونین P2P تهیه کنین هیچ خریدی انجام ندین !!! شاید اصلا لوکیشن شما قابلیت P2P نداشته باشه !!! (بخاطر ارتفاع خونتون یا ارتفاع خونه های اطراف و .... دید مستقیم نتونن بگیرن یا نیاز به یه دکل خیلی بلند داشته باشین که بسیار هزینه بر هست)

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Divine گفته است:

سلام دوست عزیز اول ISP رو انتخاب کنین بعد خود اون شرکت کارشناس می فرسته امکان سنجی بشه و تجهیزات مورد نیاز رو بهتون میگن از خودشون هم میشه خرید تجهیزات رو اما پیشنهاد میکنم اول از ISP قیمت بگیرین بعد از بازار و سایتها هم قیمت بگیرین .

قبل از اینکه هر ISP بهتون اوکی بده که می تونین P2P تهیه کنین هیچ خریدی انجام ندین !!! شاید اصلا لوکیشن شما قابلیت P2P نداشته باشه !!! (بخاطر ارتفاع خونتون یا ارتفاع خونه های اطراف و .... دید مستقیم نتونن بگیرن یا نیاز به یه دکل خیلی بلند داشته باشین که بسیار هزینه بر هست)

دکل ها یا ایستگاه های مادر معمولا تو چه نقاطی هست ؟ همین دکل های مخابراتی یا  ایستگاه های جداگانه دارن؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

دکل ها یا ایستگاه های مادر معمولا تو چه نقاطی هست ؟ همین دکل های مخابراتی یا  ایستگاه های جداگانه دارن؟

فقط خود شرکت میدوونه. و بعید میدونم روی دکل بقیه شرکت ها رادیو داشته باشند. در واقع احتمالش خیلی کم هست. بیشتر دکل جداگانه برای خودشون دارند

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

خود شرکت کارشناس می فرسته دکل هم همیشه نیست مثلا بعضی وقتا پشت بام ساختمونه های بلند رو اجاره می کنن برای همین باید خود کارشناسشون بیاد نظرم اینه اول از شاتل شروع کنین تماس بگیرین خودشون کامل راهنمایی میکنن بعضی ISP ها تو هر شهری هم خوبن باز دوستان تهرانی بپرسین شاید ISP بهتر بشناسن البته به نظرم من مخصوص همون شهر باشه ISP بهتره تا اینا که کل کشور ساپورت میکنن 

لینک به دیدگاه

سلام عزیزان
میشه p2p  رو یکم بیشتر توضیح دید با تشکر و با اجازه استارتر عزیز

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۸/۲۸ در 23:08، Death Reaper گفته است:

سلام عزیزان
میشه p2p  رو یکم بیشتر توضیح دید با تشکر و با اجازه استارتر عزیز

بجای استفاده از سیم یا  فیبر به صورت رادیویی اینترنت میگیرین عیبش هم اینه باید دوتا رادیو که یکی خونه شماس و یکی رو دکل isp دید مستقیم داشته باشن یعنی جلو دیوار یا مورد دیگه ای نباشه رادیو های اینها هم از 2 خورده ای شروع می شه با توجه به نیاز و سرعت مد نظر شما قیمت ها متفاوته اما برای سرعت تا 100 مگابیت رادیو lhg 5  کافیه و جوابگو هست برای سرعت بیشتر باید رادیو بهتر بخرین با این رادیو ها تا 1 گیگابیت هم می تونین سرعت بگیرین در واقع خودم لینک 1 گیگ هم دیدم اشناها گذاشتن

اکسس پوینت بی سیم میکروتیک مدل LHG 5 - فاایران‌نت

این ظاهر رادیو هست 
اما خب مزایا زیاد داره چون سیم نیست مشکل نویز داخلی یا خارجی دیگه ندارین و پینگ مناسبی بهتون میده البته اگر فیبر ایده ال تو کشور باشه از این خیلی بهتره اما خب متاسفانه فیبر دست مخابرات هست و انحصاری شده و خب تو ایران هرچی انحصاری بشه اوضاش میشه مثه ماشین سازی کشور

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...