رفتن به مطلب

مبانی کامپیوتر رو چطور آموزش بدم ؟

Mehrdad.93
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بچه ها

میخوام مبانی کامپیوتر و حالا IT رو به کسی آموزش بدم، به نظر شما از کجا شروع کنم ؟ که هم ساده باشه و هم گیج نشه

لینک به دیدگاه

هدف از آموزش چیه؟

کار با کامپیوتر رو یاد بگیره؟

لینک به دیدگاه

درود بر همه

هنگ کردم نمیدونم چی بگم !!😂

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Mehrdad.93 گفته است:

درود بچه ها

میخوام مبانی کامپیوتر و حالا IT رو به کسی آموزش بدم، به نظر شما از کجا شروع کنم ؟ که هم ساده باشه و هم گیج نشه

درود

اموزش مبانی رو دارم به صورت سی دی

اگر خواستی رایگان ارسال میکنم برات دوست عزیز

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، CREATIVE گفته است:

درود

اموزش مبانی رو دارم به صورت سی دی

اگر خواستی رایگان ارسال میکنم برات دوست عزیز

حاجی نجاتمون دادی😅

خلاص

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۸/۲۹ در 21:25، ARMIN گفته است:

هدف از آموزش چیه؟

کار با کامپیوتر رو یاد بگیره؟

ببین هدف اینه که هدایتش کنم به دو سمت (البته که اگه خودش دوست داشت)، یکی مهندسی شبکه و یکی خرید و فروش تجهیزات شبکه.

(من خودم مهندس شبکه ام و میشه پول خوبی ازش درآورد مخصوصا فروش تجهیزات)

حالا ممکنه سوال پیش بیاد که خب میره دانشگاه یاد میگیره دیگه، نکته اینجاست که کی اصلا دانشگاه رو آدم حساب میکنه، و فعلا توانی پرداخت هزینه کلاس های آموزشگاه ها رو نداره، وگرنه آموزشگاه بعضی هاشون خیلی خوبن، یک سال بری آموزشگاه بیرون به اندازه 4 سال دانشگاه چیز یاد میگیری

ویرایش شده توسط Mehrdad.93
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Mehrdad.93 گفته است:

ببین هدف اینه که هدایتش کنم به دو سمت (البته که اگه خودش دوست داشت)، یکی مهندسی شبکه و یکی خرید و فروش تجهیزات شبکه.

خوب پس در این زمینه کمکی از دست من بر نمیاد. حالا اگر دوستان دیگه بتونن راهنمایی میدن.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ببین برای اینکه ببینه توی سه زمینه سخت افزار - نرم افزار - شبکه به کدوم علاقه بیشتری داره باید یک اشنایی نسبی توی هر زمینه داشته باشه 

شما از هرکدوم ازین سه بخش اموزش های اولیه و اشنایی باهاشون براش توضیح بده و بازار کارشون رو هم بهش نشون بده 

ازش حتما بپرس ایا براش پول در اینده مهمه یا نه ؟ اگر براش کسب درامد مهمه ببرش توی زمینه شبکه و برنامه نویسی 

برای اموزش هر زمینه هم به عنوان مثال از سخت افزار اشنایی با قطعات و اسمبلینگ یادش بده و همچنین بازار کارشو 

شبکه هم اشنایی با دوره های سیسکو و میکروتیک و تجهیزات شبکه و برای بازار کارش هم مثل خدمات مخابراتی و ازین جمله چیزها 

علم کامپیوتر توی هرستای این زمینه ها خیلی گسترده هست و باید یک اشنایی کم حداقل با هر سه تا زمینه داشته باشه تا بتونه تصمیم درست بگیره 

اما اگر فقط پول و کسب درامد براش مهم باشه خب کار تصمیم گیری راحت تر میشه هم برای تو هم خودش 

اگر سنش کمه راهنماییش کن حتما الویتش بزاره برای کسب درامد تا وقتی سنش بیشتر شد هم دعات کنه هم بتونه ازین حرفه پولی در بیاره

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۹/۱ در 07:54، Amirhossein Azimi گفته است:

سلام دوست عزیز

اگر سنش کمه راهنماییش کن حتما الویتش بزاره برای کسب درامد تا وقتی سنش بیشتر شد هم دعات کنه هم بتونه ازین حرفه پولی در بیاره

دقیق هدف همینه رفیق

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...