رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید مادربورد سوکت ۱۱۵۱

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه سیستم دارم که اخیرا مادربوردش سوخته و ظاهرا بقیه قطعات سالمن

قطعات اینهاست

Main Asus Z170-a

Cpu 6700k

Ram 2×8Gb dual 3000 ddr4 Gskill

Graphic Evga Gtx970

Cooler master Nepton 240m

Power Green 650 platinium

الان موندم چیکار کنم. کارم رندرینگ و نرم افزار های گرافیکی هست.

به نظرتون یه مادربورد z170 بگیرم برا جایگزین یا دیگه cpu هم رد کنم بره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید 

راستش نمیخوام زیاد هزینه کنم، ولی میخوام بهترین کارو انجام بدم که سیستم به خوبی احیا بشه

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سیپیو رو رد کنید و یه باندل نسل 10 با 10100f بگیرید. قدرت بالاتری دریافت میکنید، ضمن اینکه امکان ارتقا به سیپیو بالاتر در آینده رو هم دارید.

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

سیپیو رو رد کنید و یه باندل نسل 10 با 10100f بگیرید. قدرت بالاتری دریافت میکنید، ضمن اینکه امکان ارتقا به سیپیو بالاتر در آینده رو هم دارید.

با چه مادربوردی اینو تهیه کنم که کارایی خوبی داشته باشه؟ خنک کننده cpu فعلی و مابقی قطعاتم چی؟ سازگاری داره با این مدل که شما میگید؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
41 دقیقه قبل، mohsencg گفته است:

با چه مادربوردی اینو تهیه کنم که کارایی خوبی داشته باشه؟ خنک کننده cpu فعلی و مابقی قطعاتم چی؟ سازگاری داره با این مدل که شما میگید؟

نسل 10 با سوکت 1200 با خنک کننده های نسل قبل سازگاره. مابقی قطعات هم سازگاره و مشکلی نیست.

مادربرد هم حداقل h410 یا h510 باید تهیه کنید.

رنج قیمت برد های مناسب رو میتونید از اینجا دنبال کنید.

لینک به دیدگاه

11 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

نسل 10 با سوکت 1200 با خنک کننده های نسل قبل سازگاره. مابقی قطعات هم سازگاره و مشکلی نیست.

مادربرد هم حداقل h410 یا h510 باید تهیه کنید.

رنج قیمت برد های مناسب رو میتونید از اینجا دنبال کنید.

من خنک کننده و گرافیکم برا نسل ۶ بوده. یعنی اوکی هست همه جیز با نسل ۱۰؟ فقط پاور رو ۲ سال پیش گرفتم و جدیده

یه سوال دیگه. الان پیشنهاد شما از همه نظر سیستم قوی تری به من میده یا صرفا از این گرفتاری که دارم نجات پیدا میکنم؟ چون من 6700k رو حالت اورکلاک استفاده میکردم و اوکی بود همه چیز

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

من خنک کننده و گرافیکم برا نسل ۶ بوده. یعنی اوکی هست همه جیز با نسل ۱۰؟ فقط پاور رو ۲ سال پیش گرفتم و جدیده

یه سوال دیگه. الان پیشنهاد شما از همه نظر سیستم قوی تری به من میده یا صرفا از این گرفتاری که دارم نجات پیدا میکنم؟ چون من 6700k رو حالت اورکلاک استفاده میکردم و اوکی بود همه چیز

بله. گرافیک که مسلما سازگاره، کولر هم سازگاره:

image.png.b8a66fe7fbef069f2c4d876c20f4b0b3.png

سیپیو ای هم که معرفی کردم، یعنی 10100 نسبت به 6700 رنج قدرت یکسان، خنکتر و کم مصرف تره:

image.thumb.png.e890dae58a92b456f08972e828612304.png

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بله. گرافیک که مسلما سازگاره، کولر هم سازگاره:

image.png.b8a66fe7fbef069f2c4d876c20f4b0b3.png

سیپیو ای هم که معرفی کردم، یعنی 10100 نسبت به 6700 رنج قدرت یکسان، خنکتر و کم مصرف تره:

image.thumb.png.e890dae58a92b456f08972e828612304.png

ممنون از راهنمایی خوبتون و چند تا سوال دیگه : )

حالا اگه بخوام هزینه کنم، این مدل رو بگیرم چطوره؟ با سایر قطعاتم سازگاره؟ Core i5 10400F Comet Lake

با این مادربورد چطوره؟ PRIME B560M-A

آیا این مدل قابلیت اورکلاک داره؟ چون توی توضیحاتش نوشته 2.9Up to 4.3 GHz

چون برام مهمه که روی فرکانس بهتری کار کنه

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
18 دقیقه قبل، mohsencg گفته است:

ممنون از راهنمایی خوبتون و چند تا سوال دیگه : )

حالا اگه بخوام هزینه کنم، این مدل رو بگیرم چطوره؟ با سایر قطعاتم سازگاره؟ Core i5 10400F Comet Lake

و اینکه میخوام cpu و مادربورد حتما قابلیت اورکلاک داشته باشه. با این مادربورد چطوره؟ PRIME B560M-A

لطفا مدل قویتری نسبت به 10100 پیشنهادی هم بهم بگید

خواهش میکنم، بله 10400 هم مناسبه، قویتر هم هست

برای قابلیت اورکلاک باید سیپیو سری k تهیه کنید که پیشنهاد نمیدم، خیلی داغن، مجبورید کولر بهتر بگیرید. بردهم مطمئن نیستم، قدیم فقط سری z قابلیت اورکلاک داشت، آمار پایین رده های اینتل رو نمیدونم، ولی رایزن های سری a520 هم قابلیت اورکلاک دارن، شاید پایین رده های اینتل هم داشته باشن.

از اورکلاک چه انتظاری دارید؟ چقدر قراره پرفورمنس شما افزایش پیدا کنه؟ یه زمانی اور میکردم من. ولی الان با دیفالت پیش میرم. اورکلاک برای خودم به شخصه فقط بار روانی داره که: ایول، سیپیو سیستمم رو از 4.4 به 5 اورکلاک کردم. وگرنه اونقدر سیستم زیر لود نیست که افزایش پرفورمنس رو حس کنم.

پیشنهاد میکنم با همون حالت استوک پیش برید، چون پردازنده های فعلی به میزان کافی قوی هستن و با بهترین پروفایل اورکلاک عرضه میشن، اگر شرایط کلاک بهتری براشون وجود داشت، خود کارخونه پروفایل بالاتر میبست.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

خواهش میکنم، بله 10400 هم مناسبه، قویتر هم هست

برای قابلیت اورکلاک باید سیپیو سری k تهیه کنید که پیشنهاد نمیدم، خیلی داغن، مجبورید کولر بهتر بگیرید. بردهم مطمئن نیستم، قدیم فقط سری z قابلیت اورکلاک داشت، آمار پایین رده های اینتل رو نمیدونم، ولی رایزن های سری a520 هم قابلیت اورکلاک دارن، شاید پایین رده های اینتل هم داشته باشن.

از اورکلاک چه انتظاری دارید؟ چقدر قراره پرفورمنس شما افزایش پیدا کنه؟ یه زمانی اور میکردم من. ولی الان با دیفالت پیش میرم. اورکلاک برای خودم به شخصه فقط بار روانی داره که: ایول، سیپیو سیستمم رو از 4.4 به 5 اورکلاک کردم. وگرنه اونقدر سیستم زیر لود نیست که افزایش پرفورمنس رو حس کنم.

پیشنهاد میکنم با همون حالت استوک پیش برید، چون پردازنده های فعلی به میزان کافی قوی هستن و با بهترین پروفایل اورکلاک عرضه میشن، اگر شرایط کلاک بهتری براشون وجود داشت، خود کارخونه پروفایل بالاتر میبست.

الان اینکه تو جزئیات پردازنده نوشته 2.9Up to 4.3 GHz یعنی چی؟

یه مقایسه کوچیک هم بین این سه انجام بدید که کدوم بهتره. تشکر

asus PRIME B560M-A

msi B560M PRO-VDH WIFI

asus PRIME B560-PLUS

لینک به دیدگاه

آیا من cpu نسل 11 هم میتونم بگیر با قطعات فعلی ؟ مثل 11400F

یا حتی نسل 12 مثل 12100F با مثلا مادربورد PRIME B560-PLUS

خیلی گیج شدم لطفا راهنمایی کنید. شما فرض کنید 7-8 تومن بتونم هزینه کنم و بهترین سرعت و کارایی در بلند مدت مد نظرم باشه

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت بین نسل 10 و 11 رو مقایسه کنید، چون نسل 11 از 10 ضعیفتره. اولویت با نسل 10 هست، اما اگر همتای نسل 11 سیپیو مورد نظر اختلاف قیمت زیادی داشت و ارزونتر بود، نسل 11 بگیرید.

برای نسل 12 باید سری 600 بگیرید که مادربرد هاش زیاد به صرفه نیست و قیمتشون بالاست.

مادربرد هم مدل prime plus بهتره

سیپیو هم اون مدلی که زده تا 4.3، فرکانس هسته تا 4.3 بوست میشه.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

قیمت بین نسل 10 و 11 رو مقایسه کنید، چون نسل 11 از 10 ضعیفتره. اولویت با نسل 10 هست، اما اگر همتای نسل 11 سیپیو مورد نظر اختلاف قیمت زیادی داشت و ارزونتر بود، نسل 11 بگیرید.

برای نسل 12 باید سری 600 بگیرید که مادربرد هاش زیاد به صرفه نیست و قیمتشون بالاست.

مادربرد هم مدل prime plus بهتره

سیپیو هم اون مدلی که زده تا 4.3، فرکانس هسته تا 4.3 بوست میشه.

مادربورد و پردازنده نسل 12 با سایر قطعاتم من جمله خنک کننده سازگاری داره؟

در ضمن من یه ssd evo samsung دارم و یک هارد ساتا 2 ترا که سال 94 خریدم و باسایر قطعاتم. مهمه برام که این قطعات جدید با اونا سازگار باشه و نخوام اونارو دیگه تغییر بدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

مادربورد و پردازنده نسل 12 با سایر قطعاتم من جمله خنک کننده سازگاری داره؟

خیر خنک کننده نسل 12 براکت مخصوص 1700 رو میخواد. برد هم اگر ddr4 باشه فقط سازگاره

درایو های حافظه هم سازگاری کامل داره و مشکلی نیست.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

پیشنهاد من اینه که یا بکنید برید نسل 12-13 یا برای همین باندل یه مادربرد مشابه تهیه کنید که کارتون را بیوفته وقتی همین طوری راضی بودین ومشکلی نداشتید.

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

پیشنهاد من اینه که یا بکنید برید نسل 12-13 یا برای همین باندل یه مادربرد مشابه تهیه کنید که کارتون را بیوفته وقتی همین طوری راضی بودین ومشکلی نداشتید.

مادربورد نو مشابه مال خودم گیر میاد یا کارکرده باید بگیرم؟!

و اینکه اگه بخوام 6700k رو رد کنم بره چقدر میشه فروختش؟

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، mohsencg گفته است:

مادربورد نو مشابه مال خودم گیر میاد یا کارکرده باید بگیرم؟!

و اینکه اگه بخوام 6700k رو رد کنم بره چقدر میشه فروختش؟

کار کرده تهیه کنید ،نو ارزش نداره که؛

قیمت رو درست نمیدونم ولی الان اوقدری دستتون رو نمیگیره که بخواید برید نسل 12 بخرید

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، yasin1380 گفته است:

کار کرده تهیه کنید ،نو ارزش نداره که؛

قیمت رو درست نمیدونم ولی الان اوقدری دستتون رو نمیگیره که بخواید برید نسل 12 بخرید

از کجا میتونم به سالم بودن یه مادربورد کارکرده اطمینان داشته باشم؟ و اینکه تعمیری نباشه! آیا ارزش داره واقعا؟

لینک به دیدگاه

هم اکنون، mohsencg گفته است:

از کجا میتونم به سالم بودن یه مادربورد کارکرده اطمینان داشته باشم؟ و اینکه تعمیری نباشه! آیا ارزش داره واقعا؟

زیاد حساسیت به خرج ندید ،تو فروم یه تاپیک خرید بزنید احتمالا موری پیدا خواهد شد.

مادربرد خودتونم بفرستید یکی از این شرکت های گارانتی کننده شاید قابل تعمیر بود براشون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...