رفتن به مطلب

این مدل چطوره SSD LEXAR NS100 512G خریدنش آیا توصیه میشه

farhadii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باز سلامی  به دوستان مهربان لیونی 

این مدل چطوره  SSD LEXAR NS100 512G خریدنش آیا توصیه میشه

لینک به دیدگاه

سلام عزیز در کل بله به نسبت بقیه مدلهای تو ی بازار (به جز سامسونگ) این برند عالی هست و سرعت مناسبی داره چون کلا اس اس دی ها الان تو سرعت لود ویندوز و نرم افزارها و ... مثه همن اما ! تو کپی های سنگین مثلا 50 گیگ یا 100 گیگ اکثر برندهای موجود تو بازار بعد از مثلا 10 20 گیگ که کپی بشه سرعتشو افت می کنه ! مثلا از 300 مگ میشه یه دفعه 50 60 مگ !! از هارد معمولی کمتر من تقریبا از همه برندهای رایج بازار ایران تست کردم و این مشکل رو داشتن جز لکسار ns100 اما با توجه به قیمت که احتمالا می خواین بین 1200 1300 بخرین اکبندشو ارزش نداره می تونین nvme با 1300 بخرین اینم لینکش هست کلیک کنید
در کل اس اس دی ها و nvme های رایج تو بازار کشور(به جز سامسونگ) از اس اس دی بودن فقط لود ویندوز و نرم افزارهاشون مثه اس اس دی هست تو کپی که برای بعضی ها فاکتور مهمی هم هست کم میارن جز چند مورد که باید به صورت عملی تست بشن تو بنچمارکا چون حجمشون به طور دیفالت کمه معلوم نمیشه این قضیه 
حتی مثلا nvme کروشیال سری p2 من خریده بودم تو کپی وارزون رو سیستم بعد 20 گیگ سرعت میشه 20 30 مگ !!!!!!!! البته این اواخر یکی از اشناها برای لپتاپش خریده بود تست کردم ظاهرا عیبش رفع شده اما خب از این دست موارد تو برندهای اس اس دی خیلی بیشتر هست این موردی که بهتون گفتم هم بخرین سرعتش حدود 500 600 مگ هست در کپی سنگین بدون افت سرعت
رو سیستم مغازه یه 2 ترا p2 دارم nvme سری قدیمی هست وسرعتش مثه سری جدیدش افت نداره اونم رو 700 800 مگ کپی می کنه و خونه هم سامسونگ 980 اوو دارم اونم حدود 1200 1300 مگ سرعت کپی میده 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، SeCret گفته است:

980 پرو و دیگر هیچ...

فک کنم بهتر بود قبل اینکه یه مدل گرون قیمت پیشنهاد بدین کابریشونو بپرسین!

اگه برای گیمینگ استفاده داشته باشن فقط اصلا نیازی به مدل های گرون قیمت نیست

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، farhadii گفته است:

بله برند لکسار برند خوبی هست در این زمینه

قیمت های مناسبی هم دارن

من پیشنهاد میدم مدل Lexar NM620 رو تهیه کنین که NVMe هست و تقریبا هم قیمت مدل پیشنهادی خودتون پیدا میشه

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

وقتت بخیر

نسخه ی 512 گیگ این درایو رو نداشتم؛ ولی تعداد بسیار زیادی نسخه های 128 و 256 گیگش اومده زیر دستم و به شدت راضی بودم.

سرعت بسیار خوب نسبت به قیمت گذاری منطقی شون و گارانتی سه ساله ی آواژنگ قابل توجه بودن برام تو این سری.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعد از سامسونگ، ns100 بهترین ssd ساتا هست، بین تمام ssd های ساتا که تست کردم، بالاترین سرعت و بهینه ترین طول عمر رو داره. مخصوصا که خیلی هم خوش قیمت هست.

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، mr mega گفته است:

کسی که 980 پرو دیده یک حس دیگه ای داره 

سلام ولی به پای aorus 7000s نمی‌رسه. 

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، farhadii گفته است:

چرا گیل p3l تهیه نمیکنید قیمتش مناسب هست سرعت خوبی هم داره برند خوبی هم هست . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، zen گفته است:

چرا گیل p3l تهیه نمیکنید قیمتش مناسب هست سرعت خوبی هم داره برند خوبی هم هست . 

درود

بردشون nvme ساپورت می کنه؟

nm620  لکسار در همین محدوده قیمتی گزینه مناسب تری هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...