رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هارد ذخیره سازی پروژه ها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
کارم رندرینگ و نرم افزارهای گرافیکی هست
به تازگی دارم سیستم ارتقا میدم
برای ذخیره پروژه ها، سورس منابع و موارد اینچنینی که سلامت نگهداری در بلند مدتشون هستم و نمیخوام کمترین آسیب بهشون برسه میخوام فضای ذخیره سازی جدید تهیه کنم

اولویت یک اینه که این فضای ذخیره سازی به راحتی خراب نشه و امن باشه
اولویت دوم هم سرعت خوب دسترسی و خواندن و نوشتن. راستش هاردهای Hdd برام زیاد ایده آل نیستن، ولی نمیدونم چاره چیه

میزان هزینه، حدود 3 تا 5 میلیون برای 1 تا 4 ترابایت حدودا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هارد دیسک وسترن قرمز مناسبه برای شما.

به شخصه چون از پریدن دیتا از روی ssd به دلیل خاموش بودن طولانی ضربه خوردم، به هیچ وجه ssd رو برای ارشیو پیشنهاد نمیدم، ولی اگر اطمینان دارید که درایو برای طولانی مدت خاموش نمیمونه، میتونید با این بودجه ssd حدود 2 ترا تهیه کنید

لینک به دیدگاه

53 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

هارد دیسک وسترن قرمز مناسبه برای شما.

به شخصه چون از پریدن دیتا از روی ssd به دلیل خاموش بودن طولانی ضربه خوردم، به هیچ وجه ssd رو برای ارشیو پیشنهاد نمیدم، ولی اگر اطمینان دارید که درایو برای طولانی مدت خاموش نمیمونه، میتونید با این بودجه ssd حدود 2 ترا تهیه کنید

وسترن قرمز چه سرعتی داره؟ الان یه سیگیت دارم از 7 سال پیش با سرعت 7200 دور. آیا این مدل که میگید بهتره مال خودم؟

مدت زمان خاموش بودن Ssd هم بگید تا چه تایمی خطرناکه؟ یعنی کلا مثل رم میپره اطلاعاتش؟! بدون قابلیت بازیابی؟

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه هم دارم، دیگه تاپیک جدید نزدم براش

یه سیتم قدیمی دارم با مادربورد Asus P5k که ظاهرا پورت ساتا 3 هم ساپورت میکنه

میخوام ببینم اگه Ssd ساتا 3 ساپورت بندازم روش، حداکثر سرعتش استفاده میشه؟

لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، mohsencg گفته است:

یه سوال دیگه هم دارم، دیگه تاپیک جدید نزدم براش

یه سیتم قدیمی دارم با مادربورد Asus P5k که ظاهرا پورت ساتا 3 هم ساپورت میکنه

میخوام ببینم اگه Ssd ساتا 3 ساپورت بندازم روش، حداکثر سرعتش استفاده میشه؟

درود بر شما و بر همه دوستان

مدل کامل برد چیه؟ من ندیدم تا حالا هیچ مادر بورد 775 پینی ساتا 3 ساپورت کنه!

در واقع همشون ساتا 2 و قدیمیهاشونم ساتا 1 هستن که روی ساتا 2 افت سرعت هست و از حد اکثر سرعت ssd نمیتونه استفاده کنه ولی بازم ارزش داره و سیستم روان میشه

منباب هارد هم هیچ کدام بصورت 100 در صدی امن نیستن و اگر دیتاهاتون اهمیت بسیار بالای داره باید دو هارد بگیرید و یکیشو بک اپ دیگری بزارید

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر شما و بر همه دوستان

مدل کامل برد چیه؟ من ندیدم تا حالا هیچ مادر بورد 775 پینی ساتا 3 ساپورت کنه!

در واقع همشون ساتا 2 و قدیمیهاشونم ساتا 1 هستن که روی ساتا 2 افت سرعت هست و از حد اکثر سرعت ssd نمیتونه استفاده کنه ولی بازم ارزش داره و سیستم روان میشه

منباب هارد هم هیچ کدام بصورت 100 در صدی امن نیستن و اگر دیتاهاتون اهمیت بسیار بالای داره باید دو هارد بگیرید و یکیشو بک اپ دیگری بزارید

مادربورد دقیقا به اسم Asus P5k هست. هیچ اسم اضافه دیگه ای نداره

https://www.asus.com/supportonly/p5k/helpdesk_knowledge/

این هاردای جدید Hdd اکثرا 5400 دور هستن. چرا پسرفت کردن به جای پیشرفت؟ یعنی سرعتشون از هارهای 7200 پنج سال پیش کمتره؟!

لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، mohsencg گفته است:

مادربورد دقیقا به اسم Asus P5k هست. هیچ اسم اضافه دیگه ای نداره

https://www.asus.com/supportonly/p5k/helpdesk_knowledge/

این هاردای جدید Hdd اکثرا 5400 دور هستن. چرا پسرفت کردن به جای پیشرفت؟ یعنی سرعتشون از هارهای 7200 پنج سال پیش کمتره؟!

این مادر بورد پورتهاش  ساتا 2 هست

قبلا هارد های 7200 ریدو رایتشون بین 120 تا 160 بود(البت نه خیلی قبل)

الان هارد های 5400 سرعت ریدو رایتشون بیشتر از اینه و گاها تا 190 هم میرسن

البت شاید ریدو رایت بهینه شده باشه ولی خرابی هاشون به نظر من بیشتر شده

کما کان هارد با rpm 7200 هنوز گری میاد

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

وسترن قرمز چه سرعتی داره؟ الان یه سیگیت دارم از 7 سال پیش با سرعت 7200 دور. آیا این مدل که میگید بهتره مال خودم؟

مدت زمان خاموش بودن Ssd هم بگید تا چه تایمی خطرناکه؟ یعنی کلا مثل رم میپره اطلاعاتش؟! بدون قابلیت بازیابی؟

ببینید دیتایی که شما دارید، یک ویدئو یا تصویر لایه باز هست که تمام دیتا پشت سر هم نوشته میشه، یعنی سرعت خوندن ترتیبی برای شما باید مهم باشه، من الان 4 ترا آبی 5400 دور دارم، سرعت خوندن ترتیبی تا 200 مگ هم میره. هارد قرمز سرعت بیشتری هم داره.

دور بالا و پایین هم به معنی پسرفت نیست، هارد های دوربالا گرمای زیادی تولید میکنن و عملا توی هارد های 2 ترا به بالا با مصرف عادی، دور 7200 غیر معموله. چون تعداد دیسک ها بیشتره و طبیعتا گرمای بیشتری تولید میکنه و باعث آسیب به دیسک هارد میشه.

دیتایی هم که من روی ssd از دست دادم، حدود 2 ماه ssd خاموش بود و دیتا های روش شروع به ناقص شدن کرده بودن.

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

ببینید دیتایی که شما دارید، یک ویدئو یا تصویر لایه باز هست که تمام دیتا پشت سر هم نوشته میشه، یعنی سرعت خوندن ترتیبی برای شما باید مهم باشه، من الان 4 ترا آبی 5400 دور دارم، سرعت خوندن ترتیبی تا 200 مگ هم میره. هارد قرمز سرعت بیشتری هم داره.

دور بالا و پایین هم به معنی پسرفت نیست، هارد های دوربالا گرمای زیادی تولید میکنن و عملا توی هارد های 2 ترا به بالا با مصرف عادی، دور 7200 غیر معموله. چون تعداد دیسک ها بیشتره و طبیعتا گرمای بیشتری تولید میکنه و باعث آسیب به دیسک هارد میشه.

دیتایی هم که من روی ssd از دست دادم، حدود 2 ماه ssd خاموش بود و دیتا های روش شروع به ناقص شدن کرده بودن.

خیلی ممنونم
هاردهای اینترپرایز که گرونترن نسبت به قرمز چطورن؟ چون قیمتهاشون خیلی بالاست

هارد قرمزی که میگید همین Nas هست؟

لطفا جای مناسبی هم برای خرید حضوری در تهران یا اینترنتی بهم پیشنهاد بدید. چون تو سایتهای معروف کمتر دیدم این هاردهارو

یه اس اس دی قیمت مناسب 500 گیگ و یا 1 ترا برای نصب ویندوز و نرم افزار و با کارایی قابل قبول هم پیشنهاد بدید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
13 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

خیلی ممنونم
هاردهای اینترپرایز که گرونترن نسبت به قرمز چطورن؟ چون قیمتهاشون خیلی بالاست

هارد قرمزی که میگید همین Nas هست؟

بله، اینترپرایز ها بهترن، هارد های قرمز هم به nas معروفند.

لطفا جای مناسبی هم برای خرید حضوری در تهران یا اینترنتی بهم پیشنهاد بدید. چون تو سایتهای معروف کمتر دیدم این هاردهارو

داخل پیام خصوصی بهتون معرفی میکنم

یه اس اس دی قیمت مناسب 500 گیگ و یا 1 ترا برای نصب ویندوز و نرم افزار و با کارایی قابل قبول هم پیشنهاد بدید

اگر مبلغ براتون مهم نیست، مسلما سامسونگ 980 پرو، ولی اگر بحث اقتصادی هم مهمه، ای دیتا مدل 8200 یا 8100 یا s40g بعد از سامسونگ گزینه های خیلی خوبین، خودم s40g دارم و روی تمام سیستم هایی هم که جمع کردم، فقط همین مدل هارو انداختم.

در کل زیاد برای هارد حساسیت به خرج ندید، من پشتیبان زیر ساخت چند تا استودیو تصویر سازی هستم و برای همشون، هارد های آرشیوشون رو آبی یا بنفش 4 ترابایت گرفتم، آرشیوشون هم این مدلیه که یه سیستم هارد ها توی اون قرار داره و بقیه اعضا از طریق شبکه به هارد دسترسی دارن، هیچ کمبودی هم ندارن و با همون هارد ها بدون مشکل چند ساله دارن کار میکنن. هر وقت هم پر بشه، یکی دیگه اضافه میکنن.

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اگر مبلغ براتون مهم نیست، مسلما سامسونگ 980 پرو، ولی اگر بحث اقتصادی هم مهمه، ای دیتا مدل 8200 یا 8100 یا s40g بعد از سامسونگ گزینه های خیلی خوبین، خودم s40g دارم و روی تمام سیستم هایی هم که جمع کردم، فقط همین مدل هارو انداختم.

در کل زیاد برای هارد حساسیت به خرج ندید، من پشتیبان زیر ساخت چند تا استودیو تصویر سازی هستم و برای همشون، هارد های آرشیوشون رو آبی یا بنفش 4 ترابایت گرفتم، آرشیوشون هم این مدلیه که یه سیستم هارد ها توی اون قرار داره و بقیه اعضا از طریق شبکه به هارد دسترسی دارن، هیچ کمبودی هم ندارن و با همون هارد ها بدون مشکل چند ساله دارن کار میکنن. هر وقت هم پر بشه، یکی دیگه اضافه میکنن.

نظرتون در مورد adata legend 740 چیه؟ چون قیمت مناسبی داره. آیا عمر 1 ترابایتی ها کلا از 500 ها بیشتره در همه برند ها؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، mohsencg گفته است:

نظرتون در مورد adata legend 740 چیه؟ چون قیمت مناسبی داره. آیا عمر 1 ترابایتی ها کلا از 500 ها بیشتره در همه برند ها؟

این مدل رو تست نکردم، ولی 8100 بهتره، سرعتش بالاتره همین قیمت هم هست

بله، 1 ترابایتی ها اصولا بیشتر از 500 ها چیپ حافظه دارن و طبیعتا عمرشون هم بیشتر میشه،

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۹/۷ در 00:20، MAhmoOD Nazari گفته است:

یه تحقیق کردم برای Hdd
ظاهرا بهترین مدلی که الان 4 ترابایتش پیدا میشه و قیمت حدود 4  تومن داره سری exos سیگیت هست. تایید میفرمایید این مدل برای نیاز بنده؟
چون خیلی از مدلها مثل بلک وسترن و ... توی این حجم اصلا نیستن

اینم هم بگید که الان سیگیت از لحاظ فنی بهتر عمل میکنه یا وسترن

ویرایش شده توسط mohsencg
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...