رفتن به مطلب

❔ مشاوره خرید پردازنده برای 3080Ti ❓

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

بنده الان 9700K دارم که با 3080Ti باتل نک داره

چه پردازنده ای بگیرم که با گرافیک جدید سازگاری داشته باشه؟؟ مادربوردم Z390-P هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

حداکثر پردازنده قابل پشتیبانی این برد هم که 9900کا هست بگیرید، بازم باتلنک دارید. چون پلتفرم شما pcie 3 هست و گرافیک مورد نظر به پهنای باند pci e 4 نیاز داره

باید به نسل 10 یا 12 یا رایزن کوچ کنید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
  • لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

حداکثر پردازنده قابل پشتیبانی این برد هم که 9900کا هست بگیرید، بازم باتلنک دارید. چون پلتفرم شما pcie 3 هست و گرافیک مورد نظر به پهنای باند pci e 4 نیاز داره

باید به نسل 10 یا 12 یا رایزن کوچ کنید.

سپاسگزارم. اگه به رایزن کوچ کنم میتونم با همین برد پردازنده ای بخرم که دیگه باتل نک نداشته باشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
9 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

سپاسگزارم. اگه به رایزن کوچ کنم میتونم با همین برد پردازنده ای بخرم که دیگه باتل نک نداشته باشه؟

پلتفرم شما بستگی به مادربرد داره، در هر صورت باید برد رو عوض کنید. برای رایزن اگر میخواید سری 7000 ببندید، باید حداقل برد b650 بردارید، یا اگر میخواید نسل 5000 بگیرید برد b550 یا بالاتر

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

پلتفرم شما بستگی به مادربرد داره، در هر صورت باید برد رو عوض کنید. برای رایزن اگر میخواید سری 7000 ببندید، باید حداقل برد b650 بردارید، یا اگر میخواید نسل 5000 بگیرید برد b550 یا بالاتر

ممنونم

متوجه نشدم جناب یعنی میفرمایید برای اینکه باتل نک نداشته باشم در هر صورت باید پردازنده رو عوض کنم درسته؟

لینک به دیدگاه

با سلام 

مخالف نظر دوستمون 9900k کامل مناسب هست و باتل نک معنا نداره {حتی 3090} البته فک کنم منظورشون بازدهی بیشتر بود اونم بعضی جاهای خاص در گیم مثلا اگه 12900 بزارید بیست تا سی فریم بیشتر میگیرید! که اوانم با اور کلاک پردازنده به بیست فریم کاهشش میشه داد ایا به نظر شما این مقدار فریم ارزش بودجه تغییر پلت فرم بیستو پنج میلیونی داره یا نه به جیب شما بستس!

پردازنده کاملا پرقدرت و نیاز به کولینگ 360 داری

اما مادر برد شما سری معمولیه و امکان کشیدن قدرت حداکثری از پردازنده نداره اما اکیه و قابل قبول 

ودوم حتما از چهار اسلات رم حداقل مجموع32 گیک استفاده کن تا بیست فریم بعضی بازیها فرق هست! باس 3600 به بالا ترجیحا 

من خودم 3080 دارم که نهایت کمتر از ده فریم با 3080ti فرق داره با 9900k در وارزون2    از 140 تا 200 فریم میگیرم (رزولیشن 1440p    dlss quality)

ویرایش شده توسط frzm2014
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

21 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است:

با سلام 

مخالف نظر دوستمون 9900k کامل مناسب هست و باتل نک معنا نداره {حتی 3090}

برادر به عنوان کسی که 9900K دارم، و کارت 3080Ti رو تست کردم روش، خدمت شما میگم که آقای محمود نظری کاملا درست گفتن، در هر صورتی 9900K برای 3080Ti گلوگاهه. نهایت کارت گرافیکی که می توان با 9900K استفاده کرد، با اغماض، 3080. نه کارت بالاتر.

برای 3080Ti بهتره از پلتفرم آلدرلیک نسل 12 اینتل استفاده کنند.

• لایک 2
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

برادر به عنوان کسی که 9900K دارم، و کارت 3080Ti رو تست کردم روش، خدمت شما میگم که آقای محمود نظری کاملا درست گفتن، در هر صورتی 9900K برای 3080Ti گلوگاهه. نهایت کارت گرافیکی که می توان با 9900K استفاده کرد، با اغماض، 3080. نه کارت بالاتر.

برای 3080Ti بهتره از پلتفرم آلدرلیک نسل 12 اینتل استفاده کنند.

عزیز فک کنم توضیح کامل داده باشم .شما یک جر میگی ti انگار 4080 هست ! تفاوت ده فریم هم نمیشه حتی با 3090 در گیم .در مورد پردازنده گفتم نگید گلوگاه غلط هست بگید بازدهی بهتر 12900k نسبت به 9900k (بسته به جیب مصرف کننده اگه مشکلی نداره مسلمه جنس بروزتر بهتره! بنز اس کلاس 2022 از 2020 معلومه بهتره اما اون اس کلاس 2020 همچنان یک اس کلاس با وقار هست!!🤗

پردازنده هیچ گیمی نمیتونه فول لودش کنه!

نکته دوم رزولیشن مورد استفادست هرچه از 1080p بالاتر بیایم اختلاف تاثیر پردازنه 12900k با 9900k کمتر خواهد بود 

ویرایش شده توسط frzm2014
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است:

عزیز فک کنم توضیح کامل داده باشم .شما یک جر میگی ti انگار 4080 هست ! تفاوت ده فریم هم نمیشه حتی با 3090 در گیم .در مورد پردازنده گفتم نگید گلوگاه غلط هست بگید بازدهی بهتر 12900k نسبت به 9900k (بسته به جیب مصرف کننده اگه مشکلی نداره مسلمه جنس بروزتر بهتره! بنز اس کلاس 2022 از 2020 معلومه بهتره اما اون اس کلاس 2020 همچنان یک اس کلاس با وقار هست!!🤗

پردازنده هیچ گیمی نمیتونه فول لودش کنه!

نکته دوم رزولیشن مورد استفادست هرچه از 1080p بالاتر بیایم اختلاف تاثیر پردازنه 12900k با 9900k کمتر خواهد بود 

برادر فرض کنیم همون 10 فریم که شما میگی، اولا 10 فریم کم نیست، ثانیا وقتی شما 9900K داشته باشی اون 10 فریم تفاوت رو شما تهش 3 یا 4 فریم میبینی، یعنی 9900K اجازه نمیده از تمام توانایی 3080Ti استفاده کنی. این موضوع توی گیم ممکنه زیاد مهم نباشه اما در کارهای دیگه اختلاف مشهود تره.

وانگهی، درسته 3080Ti به قول شما 4080 نیست! اما فاصله اش به 3090 خیلی نزدیک تره تا به 3080، یعنی چون اسمش 3080Ti هست، دلیل نمیشه به 3080 نزدیک باشه، اتفاقا به 3090 نزدیک تره. یعنی شما به جای اینکه دائم 3080Ti رو بچسبونی به 3080 تا بگی مشکلی نیست به نظرم باید 3080Ti رو بچسبونی به 3090 و بگی مشکلی هست.

8ccrcudrnm471.png

موضوع بعدی اینه که این بنده خدا الان 9700K داره و گلوگاهه، شما وقتی میایی به ایشون پیشنهاد 9900K میدی (با طرفداری از 9900K)، عملا داری طرف مقابل رو به اشتباه اقتصادی می اندازی، قیمت 9900K اگر نوش تو بازار موجود باشه حدود 13 میلیونه، در حالیکه پردازنده 12600K که از 9900K قوی تره، با 3080Ti که هیچ، حتی با 3090Ti هم گلوگاه نداره - قیمتش حدود 9.6 میلیونه و خیلی به صرفه تره.

بحث مانیتور هم بله، اینو همه میدونن هر چی رزلوشن بالاتر باشه تاثیر پردازنده کمتر و میزان گلوگاه هم کمتر خواهد شد، اما در اصل موضوع گلوگاه بودنش تفاوتی نمیکنه.

من و شما سیستم هامون عین همه - منم مثل شما روی 9900K غیرت دارم - اما وقتی یه نفر میاد میخواد یه چیز جدید بخره تا از گلوگاه خلاص بشه، شما نباید طوری پیشنهاد بدی که طرفو مجددا مجبور به تحمل درصدی از گلوگاه کنی (شما بگو حتی 1 فریم!). راهنمایی باید طوری بدی که طرف تا مدت ها خیالش راحت باشه دیگه به گلوگاه برخورد نکنه.

• لایک 9
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

نم مثل شما روی 9900K غیرت دارم

درود به شرف شما و همه عزیزان دیگه ای که کمک کردن ❤️ خیلی خوبه که کمکم میکنید واقعا سپاسگزارم

بزرگواران جسارتا مگه اینتل یا انویدیا شرکت های پدرمون هستن که روشون تعصب داشته باشیم خخ :)) من باب مزاح میگم فضا عوض بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، سپهر گفته است:

درود به شرف شما و همه عزیزان دیگه ای که کمک کردن ❤️ خیلی خوبه که کمکم میکنید واقعا سپاسگزارم

بزرگواران جسارتا مگه اینتل یا انویدیا شرکت های پدرمون هستن که روشون تعصب داشته باشیم خخ :)) من باب مزاح میگم فضا عوض بشه

در کل نیازتون رو هم بسنجید، فرضا شما مانیتور 1080 60هرتز دارید. خب مسلمه که گرافیکتون زیر لود نمیره و هیچ گلوگاهی حس نمیکنید، من یه زمان b97 با rx580 داشتم، توی گیم های قدیمی اصلا گرافیک زیر لود نمیرفت که بخواد گلوگاه مشخص بشه، ولی توی گیم های یکم به روز تر، گلولگاه 100 درصد بود، چون خروجی تصویری که میگرفتم، گرافیک رو کامل درگیر میکرد.

خیلیا هستن همون مانیتور 1080 و 60هرتز رو دارن، فقط گرافیک بالارده میگیرن که تا چند سال از شر ارتقا خلاص بشن. خب طبیعیه که 9700 برای چنین وضعیتی کفایت میکنه و گرافیک هیچ موقع زیر لود کامل نمیره که گلوگاهش حس بشه. شاید بعد چند سال که دیگه این گرافیک برای گیم های روز کم بیاره، اونجا گلوگاه رو به مقدار انکی حس کنید.

بازم ببینید نیازتون از خرید 3080ti چیه، آیا خروجی حداکثر 3080ti رو نیاز دارید یا مانیتور 4k یا 144 هرتز و بالاتر دارید که بخواد گرافیک رو کامل درگیر کنه؟ در این صورت باید به فکر سیپیو و پلتفرم هم باشید که دقیق و کامل از گرافیک بهره ببرید.

و مهم تر اینکه شما وقتی برای چنین گرافیک نازنینی دارید هزینه میکنید، خیلی حیفه روی مادربرد پایین زده و سری p این گرافیک رو بندازید. حتما بهتره که مادربرد و کل پلتفرم رو تغییر بدید.

برای سازگاری با باقی قطعات هم بهتره به نسل 12 ddr4 کوچ کنید.

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

29 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

در کل نیازتون رو هم بسنجید، فرضا شما مانیتور 1080 60هرتز دارید. خب مسلمه که گرافیکتون زیر لود نمیره و هیچ گلوگاهی حس نمیکنید، من یه زمان b97 با rx580 داشتم، توی گیم های قدیمی اصلا گرافیک زیر لود نمیرفت که بخواد گلوگاه مشخص بشه، ولی توی گیم های یکم به روز تر، گلولگاه 100 درصد بود، چون خروجی تصویری که میگرفتم، گرافیک رو کامل درگیر میکرد.

خیلیا هستن همون مانیتور 1080 و 60هرتز رو دارن، فقط گرافیک بالارده میگیرن که تا چند سال از شر ارتقا خلاص بشن. خب طبیعیه که 9700 برای چنین وضعیتی کفایت میکنه و گرافیک هیچ موقع زیر لود کامل نمیره که گلوگاهش حس بشه. شاید بعد چند سال که دیگه این گرافیک برای گیم های روز کم بیاره، اونجا گلوگاه رو به مقدار انکی حس کنید.

بازم ببینید نیازتون از خرید 3080ti چیه، آیا خروجی حداکثر 3080ti رو نیاز دارید یا مانیتور 4k یا 144 هرتز و بالاتر دارید که بخواد گرافیک رو کامل درگیر کنه؟ در این صورت باید به فکر سیپیو و پلتفرم هم باشید که دقیق و کامل از گرافیک بهره ببرید.

و مهم تر اینکه شما وقتی برای چنین گرافیک نازنینی دارید هزینه میکنید، خیلی حیفه روی مادربرد پایین زده و سری p این گرافیک رو بندازید. حتما بهتره که مادربرد و کل پلتفرم رو تغییر بدید.

برای سازگاری با باقی قطعات هم بهتره به نسل 12 ddr4 کوچ کنید.

مرسی یک دنیا ممنونم.

سیستمم رو چطور باید ارتقا بدم

این قطعات قدیمی رو کجا بفروشم

آیا جایی هست که مثلا کیس قدیمی رو از من بخره بعد کیس جدید رو از خودشون تهیه کنم؟

وقت برای فروش جداگانه قطعات ندارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
19 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

مرسی یک دنیا ممنونم.

💞

20 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

سیستمم رو چطور باید ارتقا بدم

قطعات جدید رو میخرید و جایگزین میکنید دیگه! تجربه اسمبل سیستم ندارید؟

این قطعات قدیمی رو کجا بفروشم

همین فروم یا دیوار

آیا جایی هست که مثلا کیس قدیمی رو از من بخره بعد کیس جدید رو از خودشون تهیه کنم؟

هست، ولی به قیمت بی ارزشی ازتون خریداری میکنه. خودتون بفروشید خیلی بهتره، البته اگه بحث هزینه براتون مهم نیست

الان من متوجه نشدم، فکر میکنم شما زیاد از قطعات سر در نمیارید. بهتره با یه فروشگاه یا فرد متخصص بابت خرید و جزئیات کامل سیستم مشورت کنید.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

به قیمت بی ارزشی ازتون خریداری میکنه. خودتون بفروشید خیلی بهتره، البته اگه بحث هزینه براتون مهم نیست

گرامی شاید بنده نتونستم خوب منظورم رو برسونم. میگم وقت نمیکنم قطعات رو جدا جدا آگهی کنم بفروشم، اگه جایی نیست که کل کیس رو یکجا به قیمت معقولانه ای برداره که بزخری نکنن مجبورم فعلا بیخیال ارتقا بشم

1 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

بودجتون چقدره دوست عزیز؟

سلام ارزون‌ترین پردازنده ای رو میخوام که با 3080Ti دچار باتل نک نشه (حتی مثلا یک درصد)

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

سلام ارزون‌ترین پردازنده ای رو میخوام که با 3080Ti دچار باتل نک نشه (حتی مثلا یک درصد)

ببینین توی رزولوشن 4k شما با یه سی پی یو ۶ هسته مثل ۵۶۰۰x هم دچار باتلنک نمیشین

من چنتا پیشنهاد دارم براتون انتخاب نهایی با خودتونه

1 Am5  بخاطر ساپورت بیشترش.ولی خب هزینه بیشتری براتون بر میداره  ولی جای ارتقا در آینده خواهید داشت.

7600x و یه برد B650 حدود 18 تومن وایمیسه

ولی خب رم DDR5 هم نیاز دارین که با توجه به قیمت ها فرکانس 5200 رو بهتون پیشنهاد میکنم،16 گیگ کفایت می‌کنه که فک کنم حدود 4 5 بتونین پیدا کنین.

یعنی یه چی حدود 22 23 تموم میشه براتون،البته کولر جدیدم نیاز خواهید داشت که اینم 2 تومن هزینه دیگه یعنی در نهایت حدود 25 تومن

میتونین 12600k و یه مادربرد مناسب(در این مورد با سایر دوستان مشورت کنین که چه کاربردی بردارین) این سی پی یو هم انتخاب کنین که در آینده میتونین 13600k یا حتی 13900k هم ارتقا بدین.

هزینه تقریبی این انتخاب حدود ۱۷ تومن میشه(۹ سی پی یو ۸ مادربرد)

البته با کولر مناسب حداقل حدود ۲۰ تون میشه

شاید مادربرد ارزونتر هم کارتون رو راه بندازه ولی خب همونطور که گفتم در این مورد بیشتر تحقیق کنین

3-سوکت am4

یه مادربرد b550 کافیه تقریبا حدود 5 تومن میشه.

چنتا انتخاب دارین برای سی پی یو 

5800x3d با حدود قیمت ۱۵ تومن(به نظر من بهترین سی پی یو گیمینگ بازار همین سی پی یو هست ولی خب به خاطر قیمتش پیشنهاد من نیست)

5700x با حدود قیمت 9 تومن

ولی خب به نظرم ارزونترین سی پی یو که به درد کار شما بخوره 5600 هست با قیمت 5 تومن

کولر هم حداقل 2 تومن باید هزینه کنین(البته برای ۵۶۰۰ کولر داخل باکس کارتون رو راه میندازه فعلا ولی پیشنهاد می‌کنم کولر جدا تهیه کنین)

نهایت بخوام جمع بندی کنم اولویت پیشنهاداتم به این صورت هست

1-5600

2-5700x یا 12600k

3-7600x

• ممنونم 1
لینک به دیدگاه

44 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

Core i5 12600K

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

برادر فرض کنیم همون 10 فریم که شما میگی، اولا 10 فریم کم نیست، ثانیا وقتی شما 9900K داشته باشی اون 10 فریم تفاوت رو شما تهش 3 یا 4 فریم میبینی، یعنی 9900K اجازه نمیده از تمام توانایی 3080Ti استفاده کنی. این موضوع توی گیم ممکنه زیاد مهم نباشه اما در کارهای دیگه اختلاف مشهود تره.

وانگهی، درسته 3080Ti به قول شما 4080 نیست! اما فاصله اش به 3090 خیلی نزدیک تره تا به 3080، یعنی چون اسمش 3080Ti هست، دلیل نمیشه به 3080 نزدیک باشه، اتفاقا به 3090 نزدیک تره. یعنی شما به جای اینکه دائم 3080Ti رو بچسبونی به 3080 تا بگی مشکلی نیست به نظرم باید 3080Ti رو بچسبونی به 3090 و بگی مشکلی هست.

8ccrcudrnm471.png

موضوع بعدی اینه که این بنده خدا الان 9700K داره و گلوگاهه، شما وقتی میایی به ایشون پیشنهاد 9900K میدی (با طرفداری از 9900K)، عملا داری طرف مقابل رو به اشتباه اقتصادی می اندازی، قیمت 9900K اگر نوش تو بازار موجود باشه حدود 13 میلیونه، در حالیکه پردازنده 12600K که از 9900K قوی تره، با 3080Ti که هیچ، حتی با 3090Ti هم گلوگاه نداره - قیمتش حدود 9.6 میلیونه و خیلی به صرفه تره.

بحث مانیتور هم بله، اینو همه میدونن هر چی رزلوشن بالاتر باشه تاثیر پردازنده کمتر و میزان گلوگاه هم کمتر خواهد شد، اما در اصل موضوع گلوگاه بودنش تفاوتی نمیکنه.

من و شما سیستم هامون عین همه - منم مثل شما روی 9900K غیرت دارم - اما وقتی یه نفر میاد میخواد یه چیز جدید بخره تا از گلوگاه خلاص بشه، شما نباید طوری پیشنهاد بدی که طرفو مجددا مجبور به تحمل درصدی از گلوگاه کنی (شما بگو حتی 1 فریم!). راهنمایی باید طوری بدی که طرف تا مدت ها خیالش راحت باشه دیگه به گلوگاه برخورد نکنه.

درسته منظور من در گیم هست ،شما چنتا تست یوتیوب بنچمارک فریم بازی ها ببینی تفاوت سی نود و سی هشتاد معمولی همون ده فریم هست اما قیمت اصلا اینو توجیح نمیکنه در مقایسه با سی هشتاد ، دوم اینکه کی گفته ۹۹۰۰k سیزده میلیونه !!!!؟؟؟ قیمت ۱۲۹۰۰ کی پونزده تومنه ، ۹۹۰۰کی هشت میلیون تری هستش دسته دوم ۷ تومنیشم شاید پیدا بشه ، من با توجه به ارزونترین راه برای ایشون گفتم بره سراق ۹۹۰۰کی .و اینکه درسته که میگن مثلا ۱۲۱۰۰ یا ۱۱۶۰۰ یا... توی گیم حتی یک فریم هم از ۹۹۰۰کی بهتر عمل میکنن ، اما واقعا هیچوقت نباید با این نظر مقایسه کنین قدرت ۹۹۰۰کی فقط نباید تواین مورد خلاصه بشه ، حتی توی گیم چون اونا فول لود میشن به سادگی ، همچی قدرت تک هسته نیست ...من خودم ۹۶۰۰k داشتم قبلش رو این حساب خریدم که ۵ فریم مثلا از ۹۹۰۰k ضعیفتر بود و قیمتش پنج میلیون فرق میکرد ، اما راضیم نکرد وقتی رفتم ۹۹۰۰k  گرفتم تازه فهمیدم این چیه و اون چی بود !!! یادمون نره که ۳۰۹۰ همراه با ۹۹۰۰k به بازار اومدن و مچ هستن ، پردازنده جدیدتر مسما بهتره اما به قیمتش اختلاف عملکرد نمیخوره ، واینکه این اختلاف عملکرد تو بازیهای اف پی اس شوتر فقط ممکنه چشم بیاد وگرنه بازم میتونی به راحتی توی گیم با افزایش یکم تنظیمات گرافیکی ۳۰۸۰ ۳۰۹۰ و.. فول لود کنی همراه با فریم بالا قابل قبول ، توی همین وارزون جدید خیلی جاهای معدود گرافیک ۸۵ درصد لود میشه و فریم بیشتر نمیتونه تولید کنه مثلا ۱۶۰ فریم و تو ۱۰۰ درصد لود  تقریبا مرز ۲۰۰ فریم قدرت کامل گرافیک سی هشتاد  !! اگه کسی ازین عملکرد هم بهتر میخاد بایددست تو  جیب مبارکش بیشتر ببره...، بنظر من گرافیک ها فعلا از پردازنده ها عقب تر هستن ، کسی که گرافیک غول میگیره همیشه بازی هارو رو کیفیت پایین نمیخاد اجرا کنه ....وارزون استثنا بگیریم ...

• لایک 1
لینک به دیدگاه

🍻🥂

بزرگواران در تهران جایی سراغ دارید که کیس فعلی بنده رو بخرن؟ بعد همونجا قطعات جدید رو از خودشون بگیرم

3 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است:

درسته منظور من در گیم هست ،شما چنتا تست یوتیوب بنچمارک فریم بازی ها ببینی تفاوت سی نود و سی هشتاد معمولی همون ده فریم هست اما قیمت اصلا اینو توجیح نمیکنه در مقایسه با سی هشتاد ، دوم اینکه کی گفته ۹۹۰۰k سیزده میلیونه !!!!؟؟؟ قیمت ۱۲۹۰۰ کی پونزده تومنه ، ۹۹۰۰کی هشت میلیون تری هستش دسته دوم ۷ تومنیشم شاید پیدا بشه ، من با توجه به ارزونترین راه برای ایشون گفتم بره سراق ۹۹۰۰کی .و اینکه درسته که میگن مثلا ۱۲۱۰۰ یا ۱۱۶۰۰ یا... توی گیم حتی یک فریم هم از ۹۹۰۰کی بهتر عمل میکنن ، اما واقعا هیچوقت نباید با این نظر مقایسه کنین قدرت ۹۹۰۰کی فقط نباید تواین مورد خلاصه بشه ، حتی توی گیم چون اونا فول لود میشن به سادگی ، همچی قدرت تک هسته نیست ...من خودم ۹۶۰۰k داشتم قبلش رو این حساب خریدم که ۵ فریم مثلا از ۹۹۰۰k ضعیفتر بود و قیمتش پنج میلیون فرق میکرد ، اما راضیم نکرد وقتی رفتم ۹۹۰۰k  گرفتم تازه فهمیدم این چیه و اون چی بود !!! یادمون نره که ۳۰۹۰ همراه با ۹۹۰۰k به بازار اومدن و مچ هستن ، پردازنده جدیدتر مسما بهتره اما به قیمتش اختلاف عملکرد نمیخوره ، واینکه این اختلاف عملکرد تو بازیهای اف پی اس شوتر فقط ممکنه چشم بیاد وگرنه بازم میتونی به راحتی توی گیم با افزایش یکم تنظیمات گرافیکی ۳۰۸۰ ۳۰۹۰ و.. فول لود کنی همراه با فریم بالا قابل قبول ، توی همین وارزون جدید خیلی جاهای معدود گرافیک ۸۵ درصد لود میشه و فریم بیشتر نمیتونه تولید کنه مثلا ۱۶۰ فریم و تو ۱۰۰ درصد لود  تقریبا مرز ۲۰۰ فریم قدرت کامل گرافیک سی هشتاد  !! اگه کسی ازین عملکرد هم بهتر میخاد بایددست تو  جیب مبارکش بیشتر ببره...، بنظر من گرافیک ها فعلا از پردازنده ها عقب تر هستن ، کسی که گرافیک غول میگیره همیشه بازی هارو رو کیفیت پایین نمیخاد اجرا کنه ....وارزون استثنا بگیریم ...

مرسی جناب پس به نظر شما 9900K بگیرم واسه RDR2 روی تلویزیون X90J سونی با 120 هرتز کافیه؟ به نسبت هزینه ای که قراره بشه اینجوری به صرفه تره گویا

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، سپهر گفته است:

گرامی شاید بنده نتونستم خوب منظورم رو برسونم. میگم وقت نمیکنم قطعات رو جدا جدا آگهی کنم بفروشم، اگه جایی نیست که کل کیس رو یکجا به قیمت معقولانه ای برداره که بزخری نکنن مجبورم فعلا بیخیال ارتقا بشم

نظرات پیشنهاد خرید دوستان بودجه بالا میخاد البته که بهترن و اینده نگرانه تر اما یک توصیه کلا سمت محصولات ای ام دی نرو ، تجربه شخصی و تجربی...دوم اینکه اگر من بودم با یه ۹۹۰۰k سرشو بند میاوردم و یه کولر هم میخریدم اگه نداری ...دسته اگه بگیری پردازنده ۷ تومنم هست...

اینکه شما گفتی یه پردازنده ای که حتی یک درصد هم تو هیچ شرایطی گلوگا نشه نداریم همچین چیزی فعلا ... همیشه یک جاهایی ۱۳۹۰۰ کی هم باشه کم میاره بسته به بهینه بودن گیم داره اما در مجموع همیشه اکثرا گرافیک کامل میره زیر لود و این مهمه تا در لحظه ها یا شرایط خاص! ۹۹۰۰k به راحتی از پسش بر میاد..این بهینه ترین و ارزونترین راه ممکنه ، اگرچه که مادربرد شما یا ممکنه قطعات دیگه حتی ضعیفتر از ۹۹۰۰کی باشن ...اما شما بازم به ۸۰ درصد خواسته هات خواهی رسید 

• لایک 1
  • چرا؟! 1
لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

🍻🥂

بزرگواران در تهران جایی سراغ دارید که کیس فعلی بنده رو بخرن؟ بعد همونجا قطعات جدید رو از خودشون بگیرم

مرسی جناب پس به نظر شما 9900K بگیرم واسه RDR2 روی تلویزیون X90J سونی با 120 هرتز کافیه؟ به نسبت هزینه ای که قراره بشه اینجوری به صرفه تره گویا

بله کاملا اکیه ، من ردد۲ روی رزولیشن ۱۴۴۰p تنظیمات تقریبا الترا با ۳۰۸۰ ، dlssروی quality کمتر از ۷۰ فریم دریافت نمیکنم و گرافیک کاملا توی لود میره و این بازی کاملا گرافیک محور هست تا پردازنده محور! شما حالا بجای ۹۹۰۰کی ۱۲۹۰۰کی یا ۱۳۹۰۰کی هم بزاری فرقی نمیبینی چون گرافیم ۱۰۰ درصد قدرتش تا این بیشتر نمیره با تنظیمات الترا که واقعا خفنه این بازی لامصب ...این گونه عناوین افلاین و داستانی بنطرمن باید فول تنظیمات الترا بزاری و فریم همینکه از ۶۰ پایینتر نیاد خدارو شکر کنی و لذت ببری 

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است:

دوم اینکه کی گفته ۹۹۰۰k سیزده میلیونه !!!!؟؟؟

نه - بیشتره:

https://emalls.ir/مشخصات_Intel-Core-i9-9900K-Processor~id~2144395

https://torob.com/p/75633a08-a94a-4029-b89f-85bd48e76a1a/سی-پی-یو-اینتل-core-i9-9900k-سری-coffee-lake/

۹۹۰۰کی هشت میلیون تری هستش دسته دوم ۷ تومنیشم شاید پیدا بشه

بی زحمت پیدا کردی مارو هم خبر کن، پردازنده خودم 12 تومن خریدار داره - نمیفروشم.

یادمون نره که ۳۰۹۰ همراه با ۹۹۰۰k به بازار اومدن و مچ هستن ، پردازنده جدیدتر مسما بهتره اما به قیمتش اختلاف عملکرد نمیخوره ، واینکه این اختلاف عملکرد تو بازیهای اف پی اس شوتر فقط ممکنه چشم بیاد وگرنه بازم میتونی به راحتی توی گیم با افزایش یکم تنظیمات گرافیکی ۳۰۸۰ ۳۰۹۰ و.. فول لود کنی همراه با فریم بالا قابل قبول ، توی همین وارزون جدید خیلی جاهای معدود گرافیک ۸۵ درصد لود میشه و فریم بیشتر نمیتونه تولید کنه مثلا ۱۶۰ فریم و تو ۱۰۰ درصد لود  تقریبا مرز ۲۰۰ فریم قدرت کامل گرافیک سی هشتاد  !! اگه کسی ازین عملکرد هم بهتر میخاد بایددست تو  جیب مبارکش بیشتر ببره...، بنظر من گرافیک ها فعلا از پردازنده ها عقب تر هستن ، کسی که گرافیک غول میگیره همیشه بازی هارو رو کیفیت پایین نمیخاد اجرا کنه ....وارزون استثنا بگیریم ...

من دیگه حرفی ندارم O.o

• ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

نه - بیشتره:

https://emalls.ir/مشخصات_Intel-Core-i9-9900K-Processor~id~2144395

https://torob.com/p/75633a08-a94a-4029-b89f-85bd48e76a1a/سی-پی-یو-اینتل-core-i9-9900k-سری-coffee-lake/

بی زحمت پیدا کردی مارو هم خبر کن، پردازنده خودم 12 تومن خریدار داشت نفروختم.

من دیگه حرفی ندارم O.o

اخ اخ پشمام ....تازه بعد مدتی قیمتهارو در ترب دیدم ۹۹۰۰k  گرونشده ، پوزش !! نمیدونستم هرچی میگذره گرونتر میشه من دو سال پیش ۹۷۰۰ تومن خریدم 😁 اما الان البته یه 9900kf ترب پیدا کردم ۱۰۹۰۰تومن ! نمیدونم والا پس کلا این دوستمون بیخیال گیم شه 😁😁 مملکت باید بکوبیم دوباره ایشالا درستش کنیم اکی میشه .....

اما اگه شانس داشته باسه یک فروشنده دست دوم فک کنم راضیه ۸ تومن بفروشه...😞😞🧐

• لایک 1
لینک به دیدگاه

8 دقیقه قبل، frzm2014 گفته است:

اگه شانس داشته باسه یک فروشنده دست دوم فک کنم راضیه ۸ تومن بفروشه

کلا جنس الکترونیکی دست دوم خریداری نمیکنم حتی اگه از نزدیک ترین آشنام باشه که مطمئن باشم در بهترین شرایط ممکن استفاده شده

واقعیتش از DLSS هم اصلا خوشم نمیاد ، همه جوره تنظیماتشو امتحان کردم اما بازم قابل تحمل نبود . با اینکه FPS رو بهبود میده اما ترجیح میدادم روی بهترین حالت گرافیکی با بیست تا اف پی اس بازی کنم اما سمت دی ال اس اس نرم

++++

++++

دوستان لیون کامپیوتری آیا در تهران جایی سراغ دارید که کیس فعلی بنده رو بخرن بعد مثلا قطعات جدید رو همونجا از خودشون بخرم

ویرایش شده توسط سپهر
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...