رفتن به مطلب

❔ مشاوره خرید پردازنده برای 3080Ti ❓

اشتراک گذاری

Recommended Posts

نقل قول

دوستان لیون کامپیوتری آیا در تهران جایی سراغ دارید که کیس فعلی بنده رو بخرن بعد مثلا قطعات جدید رو همونجا از خودشون بخرم

دوست عزیز اگر حوصله نکنی و تک تک قطعاتت رو نفروشی، مغازه دار میزنه سر قیمت و بزخری میکنه

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

41 دقیقه قبل، mnir2020 گفته است:

دوست عزیز اگر حوصله نکنی و تک تک قطعاتت رو نفروشی، مغازه دار میزنه سر قیمت و بزخری میکنه

دمت گرم آقا پس مجبورم به اقتضای شرایطم ارتقاء سیستم رو بیخیال بشم ، در عوض کنسول بخرم . خیلی دلم میخواست که پی‌سی رو آپگرید کنم اما خب واقعا وقت برای فروش تک تک قطعات رو ندارم

اینجور که متوجه شدم PS5 سری دوازده جدیدتره الان میرم همونو بخرم

گوگل کردم دیدم ریجن اروپا ۲۲.۵ قیمت داره

بازم ممنون از تک تک عزیزانی که کمک کردن

کاش میشد یجوری محبتتون رو جبران کنم

ویرایش شده توسط سپهر
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، سپهر گفته است:

کلا جنس الکترونیکی دست دوم خریداری نمیکنم حتی اگه از نزدیک ترین آشنام باشه که مطمئن باشم در بهترین شرایط ممکن استفاده شده

واقعیتش از DLSS هم اصلا خوشم نمیاد ، همه جوره تنظیماتشو امتحان کردم اما بازم قابل تحمل نبود . با اینکه FPS رو بهبود میده اما ترجیح میدادم روی بهترین حالت گرافیکی با بیست تا اف پی اس بازی کنم اما سمت دی ال اس اس نرم

++++

++++

دوستان لیون کامپیوتری آیا در تهران جایی سراغ دارید که کیس فعلی بنده رو بخرن بعد مثلا قطعات جدید رو همونجا از خودشون بخرم

Dlss ,اتفاقا رو مود کوالیتیش عالیه دوست عزیز ،اونی که شما میگی کیفیت میاد پایین برا پرفورمنس مودش هست ،انویدیا تو کیفیت دست بالا داره اما اف اس آر ،ای ام دی تو بحث پرفورمنس وضوحش بهتره ،

حتما استفاده کن ،چون کارت برای این قابلیت هسته جداگانه طراحی کردن براش ،ودر مورد جنس دست دوم ،سی پی یو تقریبا سیف هست خریدش چون خرابیش به ندرت هست ویا طول عمرش خیلی بیشتر از طول عمر مفید کارکردشه! 

لینک به دیدگاه

39 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

دمت گرم آقا پس مجبورم به اقتضای شرایطم ارتقاء سیستم رو بیخیال بشم ، در عوض کنسول بخرم . خیلی دلم میخواست که پی‌سی رو آپگرید کنم اما خب واقعا وقت برای فروش تک تک قطعات رو ندارم

به نظرم هموون کنسول هم دست دوم با گارانتی  فروشنده و مهلت تست خرید بکن ،چون افت قیمتش زیاده نمیارزه ،مثلا با ۱۷ تومن یکی بگیری ۵ تومن سیو‌میکنی ،فقط مطمعن از تعمیری نبودن و پلمپ بودنش داشتهدباش،نظرم برای خرید گرافیک هم به همین صورت هست ،پلمپ باشه گارانتی باشه ،در حد نو افت قیمتشم کرده ،به صرفه تر از خرید آک هست 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، frzm2014 گفته است:

عزیز فک کنم توضیح کامل داده باشم .شما یک جر میگی ti انگار 4080 هست ! تفاوت ده فریم هم نمیشه حتی با 3090 در گیم .در مورد پردازنده گفتم نگید گلوگاه غلط هست بگید بازدهی بهتر 12900k نسبت به 9900k (بسته به جیب مصرف کننده اگه مشکلی نداره مسلمه جنس بروزتر بهتره! بنز اس کلاس 2022 از 2020 معلومه بهتره اما اون اس کلاس 2020 همچنان یک اس کلاس با وقار هست!!🤗

پردازنده هیچ گیمی نمیتونه فول لودش کنه!

نکته دوم رزولیشن مورد استفادست هرچه از 1080p بالاتر بیایم اختلاف تاثیر پردازنه 12900k با 9900k کمتر خواهد بود 

سلام دوست من 

این قسمت حرفت اشتباس متاسفانه اون بنز اس کلاس 2020 با میان رده 2022(i5 12400) برابره و دیگه خیلی هم با وقار نیست !!!!!!!! تازه قیمت 12400 به مراتب ارزانتر دمای کاری بسیار کمتر پس هزینه خنک کننده بسیار کمتر و بردهای نسل 12 واقعا یه برد میان ردش همه فن حریفه !!!! مثلا یه b660 قیمت حدود 4 تومن داره با یه 12400 می شه حدود 10 تومن در صورتی که الان 9900 کا حدود 14 میلیون پولشه !!!!!!!!!!!!!!!!!! ارزش خرید = 0 

یه دوتا مقایسه می زارم نگاه کن 

https://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-intel_core_i5_12400-vs-intel_core_i9_9900k

https://www.youtube.com/watch?v=DTcv9axAVjs

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، سپهر گفته است:

اگر 22.5 موجودی داری برای کنسول، خب چرا همون رو برای ارتقا استفاده نمیکنی؟

اگر منظورت اینه که بفروشی و بعد کنسول بگیری، بازم یکم قابل فهم نیست برام، خب همون قطعه رو که داری میفروشی، برای ارتقا سیستم ازش استفاده کن

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mnir2020 گفته است:

اگر 22.5 موجودی داری برای کنسول، خب چرا همون رو برای ارتقا استفاده نمیکنی؟

اگر منظورت اینه که بفروشی و بعد کنسول بگیری، بازم یکم قابل فهم نیست برام، خب همون قطعه رو که داری میفروشی، برای ارتقا سیستم ازش استفاده کن

ببین حدودا ۳۰ تومن بودجه برای ارتقا درنظر گرفتم عزیزم، الان سیستم خودمو که در پروفایل انجمن لیون کامپیوترم هست حدودا بین دوازده تا چهارده تومن میخرن. خب به نظرتون با این شرایط چطور میتونم سیستمم رو جوری ارتقا بدم که حداقل 3080 معمولی یا تی آی داشته باشه حتما

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، سپهر گفته است:

ببین حدودا ۳۰ تومن بودجه برای ارتقا درنظر گرفتم عزیزم، الان سیستم خودمو که در پروفایل انجمن لیون کامپیوترم هست حدودا بین دوازده تا چهارده تومن میخرن. خب به نظرتون با این شرایط چطور میتونم سیستمم رو جوری ارتقا بدم که حداقل 3080 معمولی یا تی آی داشته باشه حتما

ببینید شما همین الانشم سیستمتون تقریبا در حد PS5 هست

پس خرید ps5 توجیحی نداره از نظر من

حالا چون شما دوست ندارین گرافیک هم دست دو بردارین من چنتا پیشنهاد دارم براتون

یکی اینکه گرافیک رو الان بخرین،و سی پی یو رو بعداً ارتقا بدین,یه مدت یه باتلنک کمی داشته باشین خیلی بهتر اینه که پولتونو هدر بدین

البته من بازم تکرار میکنم باتلنک با سی پی یو شما روی رزولوشن 4k خیلی خیلی کم هست!

دو اینکه گرافیک یه مدل پایین تر بگیرین

و سی پی یو رو هم همین الان بخرین

6800xt با حدود قیمت ۲۱ اینا فک کنم نو اش رو بدون گارانتی تو بازار بتونین پیدا کنین(البته این گرافیک یه قدرت با 3080 معمولی داره به جز در ری تریسینگ)

یه مادربرد b550 و سی پی یو 5600 هم ۱۰ تومن میشه

شما راحت اینطوری با بودجتون ارتقا میدین

و سر صبر حالا سی پی یو و مادربرد قبلیتونو در دیوار یا انجمن بفروشین

ویرایش شده توسط Mhjch
لینک به دیدگاه

52 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

راحت میتونی با نزدیک بیست تومن یک کارت سی هشتاد برند بالا با گارانتی مونده ازش تهیه کنی ، و با بقیه پولت یه باندل نسل یازده دیدی ار فور بگیری ....نو همون کارت حداقل ۲۵ ۲۶ میلیونه ! الان بهترین فرصت خریده چون افتشو کرده ، کم کم همچی باز گرون میشه با دلار ...بهترین انتخاب هم ۳۰۸۰ هست نسبته به قدرت و قیمت در مقابل مدل های سی نود یا تی ای .من خودم همینکارو کردم ۱۸ تومن دادم سی هشتاد ام اس ای گیمینگ زد که نوش ۲۵ حداقل هست گرفتم که سه سال گارانتیش مونده و سه ماه کار کرده بود ....

لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

Core i5 12600K

سلام کارت 3080 معمولی اما 12 گیگ طبق دو سایت پایین، برای رزولوشن FHD باتل‌نک میشه درسته؟ اما روی تلویزیون 4K مشکلی نداره

https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/

https://www.cpuagent.com/build-compare/intel-core-i5-12600k-vs-intel-core-i9-13900K/summary/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-vs-nvidia-geforce-rtx-3080-ti?res=1-vs-1&quality=ultra-vs-ultra&ram=32-vs-32&ramspeed=3200-vs-3800

برای رزولوشن FHD چه پردازنده ای رو پیشنهاد میدید که باتل‌نک نشه قربان

ویرایش شده توسط سپهر
لینک به دیدگاه

سلام کارت 3080 معمولی اما 12 گیگ طبق دو سایت پایین، برای رزولوشن FHD باتل‌نک میشه درسته؟ اما روی تلویزیون 4K مشکلی نداره

https://www.cpuagent.com/build-compare/intel-core-i5-12600k-vs-intel-core-i9-13900K/summary/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-vs-nvidia-geforce-rtx-3080-ti?res=1-vs-1&quality=ultra-vs-ultra&ram=32-vs-32&ramspeed=3200-vs-3800

کارت 3080 حالا چه مدل معمولی 10 گیگابایتی چه مدل 12 گیگابایتی با پردازنده 9900K گلوگاه نمیکنه.

3080 برای رزلوشن FHD زیادی قویه ولی گلوگاه نمیکنه فقط ممکنه به دلیل فریم ریت بالا کارتتون صدای کویل واین بده.

اما بحث اینجاست، 9900K به قیمت 14 میلیون ارزش خرید نداره، و همچنان پردازنده 12600K برای بازی در هر رزلوشنی معقولانه ترین انتخاب برای ارتقائه.

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، سپهر گفته است:

دوست عزیز شما کاربریتون رو کامل مشخص کنین بعد مشورت بگیرین

یه روز برای رزولوشن 4k میخواین

یه روز ps5

امروز هم تصمیم به رزولوشن 1080 گرفتین😐

• لایک 1
لینک به دیدگاه

تشکر از همه ی بزرگوارانی که راهنمایی کردن

قطعات زیر رو به قیمت ۱۳ تومن فروختم

مادربورد

z390p

پردازنده

9700K

گرافیک

asus rog strix 2060super 8gb oc

پاور

GP1050B green ocdg

خنک کننده ی پردازنده

green 2fan liquid evo

قطعات زیر رو هم خریدم که فاکتورشون رو آپلود میکنم

IMG_20221130_180327.thumb.jpg.a214b970d1f1e0801034417cf0ce9bcd.jpg

• حالم خوب شد 2
  • چرا؟! 2
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

باتوجه به مشورت های دوستان تصمیم گرفتم با ضرر بفروشمشون بره اما پلی استیشن رو بیخیال بشم (نمیدونم اگه قطعاتم رو خودم توی انجمن میفروختم مثلا میفروختم چقدر به نفعم میشد) اگه کسی میدونه که چقدر ضرر کردم یه مبلغ حدودی رو بگه لطفا

لینک به دیدگاه

پاور 1050OCDG رو فروختی؟ جاش چی گرفتی؟

بعد من متوجه نشدم خنک کننده برای 12600K چی گرفتی؟

بعد مدل مادربرد توی فاکتور مشخص نیست، 5.300 بابت چه مدل مادربردیه؟ اینه؟

PRIME B660M A WIFI D4
  • لایک 1
  • ممنونم 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، ARMIN گفته است:

پاور 1050OCDG رو فروختی؟ جاش چی گرفتی؟

بعد من متوجه نشدم خنک کننده برای 12600K چی گرفتی؟

بعد مدل مادربرد توی فاکتور مشخص نیست، 5.300 بابت چه مدل مادربردیه؟ اینه؟

PRIME B660M A WIFI D4

پاور رو ۸۵۰ کولر مستر خریدم چون به دلایلی واقعا دیگه نمیخواستم از پاور قبلی استفاده کنم

فن گرین ۲۰۰ pwm رو گرفتم چون خنک کننده ی قبلی مایع بود دو سال کار داده بود بسمه

مادربورد هم b660p d4 گرفتم قربان

بودجه ام محدود بود وقت هم نداشتم

ویرایش شده توسط سپهر
  • قلبم گرفت 1
لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، سپهر گفته است:

پاور ۸۵۰ کولر مستر چون به دلایلی دیگه نمیخواستم از پاور قبلی استفاده کنم

فن سی‌پی‌یو گرین گرفتم چون خنک کننده قبلی مایع بود دو سال کار داده بود بسه

مادربورد هم b660p گرفتم قربان

هم بودجه ام محدود بود هم وقتم

باتوجه به مشورت های دوستان تصمیم گرفتم با ضرر بفروشمشون بره اما پلی استیشن رو بیخیال بشم (نمیدونم اگه قطعاتم رو خودم توی انجمن میفروختم مثلا میفروختم چقدر به نفعم میشد) اگه کسی میدونه که چقدر ضرر کردم یه مبلغ حدودی رو بگه لطفا

اصولا آقا سپهر عزیز،

صریح میگم به ما ربطی نداره، یعنی شما فرمودین با توجه به مشورت های ما این تصمیمات رو گرفتین اما به ما ربطی نداره.

چون ما چنین مشورت هایی ندادیم.

یعنی هیچ کدوم از بچه های انجمن شما رو به فروش با ضرر قطعات خودتون مشورت ندادند.

ما گفتیم 12600K بگیر، در این حد از مشورت مسئولیتش گردن ماست. اما اینکه فروشنده محترم مادربرد دیگری که - ما هیچ نوع دخالتی در پیشنهادش نداشتیم - رو به شما انداختن، گردن ما نیست.

همچنین قطعاتی که حدود 17 میلیون تومن ارزش داشت رو فروختین 13 تومن، اینم گردن ما نیست.

اینکه پاور نازنین پلاتینیومی 1050OCDG رو - به دلایلی که ما نمیدونیم و به ما نگفتین رو فروختین و به جاش پاوری رده پایین تر تهیه کردین، عملا Down Grade کردین، این هم گردن ما نیست ربطی به ما نداره.

همچنین وقتی فروشنده اومده کولر T200 کولر مستر رو که برای خنک کردن پردازنده پنتیومه برای Core i5 نسل 12 مدل ضریب باز به شما "انداخته" - اینم حاصل مشورت های ما نیست.

واقعا فاجعه بود این تاپیک، ای کاش صاف میرفتین پیش همون فروشنده ازش مشورت میگرفتین.

به هر شکل، مبارک باشه.

ختم تاپیک.

• لایک 3
  • ممنونم 2
  • حالم خوب شد 5
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...