رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید پاور (مقایسه برند fsp - cooler master - Thermaltake)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

3 دقیقه قبل، mamal.amrikayi گفته است:

الان من طبق این سایت (https://cultists.network/140/psu-tier-list/) که بررسی کردم این سری گرین که میگید هم OCPT هم OCDG در رده ی میانه(B) قرار دارن اما سری FSP Hydro G PRO توی رده ی (A) و HIGH END قرار دارن.یه بررسی انجام بدید خودتون بیزحمت بهتر سر در میارید شما

دورو برم این برند fsp رو زیاد دیدم گفتم ک خوبه پاوراش داش گلم

لینک به دیدگاه

• ارسال 52
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

8 ساعت قبل، mamal.amrikayi گفته است:

الان من طبق این سایت (https://cultists.network/140/psu-tier-list/) که بررسی کردم این سری گرین که میگید هم OCPT هم OCDG در رده ی میانه(B) قرار دارن اما سری FSP Hydro G PRO توی رده ی (A) و HIGH END قرار دارن.یه بررسی انجام بدید خودتون بیزحمت بهتر سر در میارید شما

برادر، لیست Top Tier PSU تا اواسط سال 2021، داخل فروم Linustechtips آپدیت میشد، تا اینکه تصمیم گرفتن وبسایت مستقلی براش بزنن و همچنین "متدولوژی" یا روش تعیین دسته بندی رو تغییر بدن.

اگر داخل لیست یه نگاهی کنی، در گروه Tier A سری GREEN OCDG رو میتونی پیدا کنی.

بعدش اینا تصمیم گرفتن اون لیست رو دیگه آپدیت نکنند و چون تغییراتی در شیوه دسته بندی دادند، دیگه دست به لیست قدیمی نزدند و اومدن در سایت جدید (همونی که شما فرستادید) به روش جدید پاور ها رو دسته بندی کردند.

یکی از پیش نیازهای جدید که برای دسته Tier A در سایت جدید گذاشتن، وجود تعداد قابل قبول Review از مدل مورد نظر بوده که به دلیل تحریم ها اصلا امکان بررسی پاورهای گرین در سطح جهانی وجود نداره. به همین خاطر در لیست جدید مدل OCDG رو از Tier A بیرون آوردن انداختن داخل لیست Tier B، و همچنین به عنوان زیر مجموعه Speculative position subtiers دسته بندی کردند یعنی مدلهایی که به دلیل اطلاعات کم "فرض" گرفتند در این بخش قرار دارند.

بعدش اومدن 4 کلاس مختلف از پاور های گرین رو کیلویی اینجا دسته بندی کردند که اصلا منطقی نیست، چون پاور های OCDG در یه Level از OCPT بالاترند، و OCPT هم از HP Plus بهتره و HP Plus هم از UK Plus رده بالاتره. بنابراین یه جورایی به دلیل Lack of Info و نبود بررسی های جامع از مجموع پاور های گرین، همه رو کیلویی ریختن یه جا در دسته B تحت زیر شاخته جایگاه فرضی یا Speculative Position

اینکه تعداد قابل توجهی بررسی از یک پاور باید موجود باشه تا در دسته A قرار بگیره، شرط جدیدی بود که در لیست قبلی داخل فروم Linus وجود نداشت.

دلیلی هم که در فروم Linus پاور GREEN OCDG در دسته A قرار داشت، این بود که این مدل پاور رو برای تست آزمایشگاهی برای Aris به لابراتوار معروف Cybenetics فرستاده بودند و در تست ها موفق بود. همون تست آزمایشگاهی کمک کرد OCDG در دسته Tier A قرار بگیره در فروم Linus.

حالا در سایت جدید شرط قرار گرفتن داخل Tier A اینه که باید ازش چند تا بررسی وجود داشته باشه و مادامی که تحریم ها روی ایران باشه امکان بررسی جهانی از هیچ چیزی که ربطی به ایران داشته باشه وجود نداره.

این موضوع هم اضافه کنم، در لیست جدید به دلیل تغییر در شیوه دسته بندی، بعضی از پاور ها حذف شدند، خیلی هاشون در دسته بندی جابه جا شدند، و بعضی موارد هست که به نظرم در شیوه جدید دسته بندی اصلا منطقی نیست مثلا اومدن یه مدل 1200 وات Thor رو در بخش اولوییت پایین قرار دادند، سر احتمال اینکه که ممکنه نتونه اسپایک های گرافیک های سری 3000 انودیا رو دوام بیاره! که احمقانه است اصلا چنین اتفاقی برای Thor نیفتاده اون بدبخت رو اوردن low priority قرار دادن.

یا مثلا Revolution D.F از انرمکس رو در بالارده ترین پاور های چند ریلی Tier A قرار دادند بعد یه نوت کوچیک گذاشتن که این ممکنه نتونه اسپایک های گرافیک های سری 3000 انویدیا رو دوام بیاره! عه خوب اگر قرار به اینه که اینم بیارین توی low priority دسته بندی کنین، نمیشه که این مدل انرمکس با همون احتمالی که برای Thor 1200 میدین بیاد بالاتر از Thor قرار بگیره.

یه جورایی در لیست جدید بعضی چیزا بیخودی پیچیده شده به نظر من. فقط خوبی لیست جدید اینه چون به روز تره پاورهای جدیدتری که به بازار میان رو میتونید داخلش پیدا کنید، اما برای مدلهای قدیمی تر پاور به نظرم لیست قدیمی روشن تر و بهتر و قابل استفاده تره.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ در 06:59، ARMIN گفته است:

برادر، لیست Top Tier PSU تا اواسط سال 2021، داخل فروم Linustechtips آپدیت میشد، تا اینکه تصمیم گرفتن وبسایت مستقلی براش بزنن و همچنین "متدولوژی" یا روش تعیین دسته بندی رو تغییر بدن.

اگر داخل لیست یه نگاهی کنی، در گروه Tier A سری GREEN OCDG رو میتونی پیدا کنی.

بعدش اینا تصمیم گرفتن اون لیست رو دیگه آپدیت نکنند و چون تغییراتی در شیوه دسته بندی دادند، دیگه دست به لیست قدیمی نزدند و اومدن در سایت جدید (همونی که شما فرستادید) به روش جدید پاور ها رو دسته بندی کردند.

یکی از پیش نیازهای جدید که برای دسته Tier A در سایت جدید گذاشتن، وجود تعداد قابل قبول Review از مدل مورد نظر بوده که به دلیل تحریم ها اصلا امکان بررسی پاورهای گرین در سطح جهانی وجود نداره. به همین خاطر در لیست جدید مدل OCDG رو از Tier A بیرون آوردن انداختن داخل لیست Tier B، و همچنین به عنوان زیر مجموعه Speculative position subtiers دسته بندی کردند یعنی مدلهایی که به دلیل اطلاعات کم "فرض" گرفتند در این بخش قرار دارند.

بعدش اومدن 4 کلاس مختلف از پاور های گرین رو کیلویی اینجا دسته بندی کردند که اصلا منطقی نیست، چون پاور های OCDG در یه Level از OCPT بالاترند، و OCPT هم از HP Plus بهتره و HP Plus هم از UK Plus رده بالاتره. بنابراین یه جورایی به دلیل Lack of Info و نبود بررسی های جامع از مجموع پاور های گرین، همه رو کیلویی ریختن یه جا در دسته B تحت زیر شاخته جایگاه فرضی یا Speculative Position

اینکه تعداد قابل توجهی بررسی از یک پاور باید موجود باشه تا در دسته A قرار بگیره، شرط جدیدی بود که در لیست قبلی داخل فروم Linus وجود نداشت.

دلیلی هم که در فروم Linus پاور GREEN OCDG در دسته A قرار داشت، این بود که این مدل پاور رو برای تست آزمایشگاهی برای Aris به لابراتوار معروف Cybenetics فرستاده بودند و در تست ها موفق بود. همون تست آزمایشگاهی کمک کرد OCDG در دسته Tier A قرار بگیره در فروم Linus.

حالا در سایت جدید شرط قرار گرفتن داخل Tier A اینه که باید ازش چند تا بررسی وجود داشته باشه و مادامی که تحریم ها روی ایران باشه امکان بررسی جهانی از هیچ چیزی که ربطی به ایران داشته باشه وجود نداره.

این موضوع هم اضافه کنم، در لیست جدید به دلیل تغییر در شیوه دسته بندی، بعضی از پاور ها حذف شدند، خیلی هاشون در دسته بندی جابه جا شدند، و بعضی موارد هست که به نظرم در شیوه جدید دسته بندی اصلا منطقی نیست مثلا اومدن یه مدل 1200 وات Thor رو در بخش اولوییت پایین قرار دادند، سر احتمال اینکه که ممکنه نتونه اسپایک های گرافیک های سری 3000 انودیا رو دوام بیاره! که احمقانه است اصلا چنین اتفاقی برای Thor نیفتاده اون بدبخت رو اوردن low priority قرار دادن.

یا مثلا Revolution D.F از انرمکس رو در بالارده ترین پاور های چند ریلی Tier A قرار دادند بعد یه نوت کوچیک گذاشتن که این ممکنه نتونه اسپایک های گرافیک های سری 3000 انویدیا رو دوام بیاره! عه خوب اگر قرار به اینه که اینم بیارین توی low priority دسته بندی کنین، نمیشه که این مدل انرمکس با همون احتمالی که برای Thor 1200 میدین بیاد بالاتر از Thor قرار بگیره.

یه جورایی در لیست جدید بعضی چیزا بیخودی پیچیده شده به نظر من. فقط خوبی لیست جدید اینه چون به روز تره پاورهای جدیدتری که به بازار میان رو میتونید داخلش پیدا کنید، اما برای مدلهای قدیمی تر پاور به نظرم لیست قدیمی روشن تر و بهتر و قابل استفاده تره.

آقا آرمین بسیار حرف منطقی ای زدی پاور های گرین مرگ ندارن من میخواستم fsp 800 برنز بگیرم نیمه ماژولار بود بخاطر داشتن استاندارد های محافظتی کم (۴ یا ۵ تا ) نگرفتم ولی گرین استاندارد های کامل بود (800 ged)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۱/۱۰/۲۰ در 21:15، Death Reaper گفته است:

این مدل رو ندیدم دورو برم خودمم نداشتم پس نظری نمیدم امیدوارم ک اینطور باشه بلکوم ما ایرانیا بتونیم با هزینه ی کمتر بهره بیشتری ببریم ممنون

image.thumb.png.f08a1b2340acaa149fbcafd78d93a05a.png

اون دوستمون درست گفته. کیفیت ساخت بالاست ولی توش چنگی به دل نمیزنه. حالا بسته به کاربره که با توی پاور حال میکنه یا با قوطی پاور؟ در ضمن FSP بخش خیلی کمی از پاور های سایر برند هارو میزنه. مثلا همون کولرمستر کلا ده تا پاور از FSP نداره و فقط دوتاشون بالای 600 واتن.

لینک به دیدگاه

42 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

در ضمن FSP بخش خیلی کمی از پاور های سایر برند هارو میزنه. مثلا همون کولرمستر کلا ده تا پاور از FSP نداره و فقط دوتاشون بالای 600 واتن.

بسیار عالی ممنون از توضیحاتت
الان نظر شما روی چ پاور های هست ؟منظور برند هاست؟ ما ک داخل چیزیو نمیبینیم اکثر اطلاعاتم طبق  سایت هاست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
هم اکنون، Death Reaper گفته است:

بسیار عالی ممنون از توضیحاتت
الان نظر شما روی چ پاور های هست ؟منظور برند هاست؟ ما ک داخل چیزیو نمیبینیم اکثر اطلاعاتم طبق  سایت هاست

کلا بازار که خیلی خیته ولی همیشه صحبت برند رو مطرح نکنید. مدل مهمه. مشخصه؛ محصول خوب از برند متوسط بهتر از محصول متوسط از برند خوبه.

ایسوس میخوای بگیری؟ فقط TUF های کابل غیر ماژولار رو نگیرید. بقیه خوبه.

کورسیر هم VS رو نگیر، CX اگه مجبوری بگیر ولی RM و بالاتر همه عالین.

کولر مستر تا جایی که میشه از وات بالا ها مثل 1200 دوری کنید مگر قیمت رقابتی، MWE هم اصلا نگیرید، مخصوصا وایت. سری G هم نگیرید باز بهتره. ولی سری V ها خوبن. اگر میخواید باز بهتر از همه اینا تو کولرمستر بگیرید سری XG حرف نداره و سیسونیک سگ کی باشه جلوی این مدل.

سیسونیک هم تو ایران نیست، باشه هم قیمتش خیلی بالا میره، پاور هاش خوبه ولی همون ایسوس ROG هارو سیسونیک میزنه. غیر از 1600 وات البته، احتمالا رابطشون خورده به هم.

سیلوراستون و FSP هم فقط اگه Deal یا تخفیف خوبی دیدید بگیرید یا حتما قبلش یه نقدی چیزی بخونید. بگیر نگیر داره چون. Avoid کنید بهتره.

گرین هم سه تا شرط داره: یک) فقط Price/Performance ملاکتونه و نه کلاس برند - دو) مدت گارانتی براتون مهمه مخصوصا تو سری های اقتصادی و میان رده - سه) نمونه های بالایی که اسم بردم با اختلاف قیمت جدی تو وات برابر گرون تر از گرینن (یعنی اگه 850 ایسوس Strix چند میلیون گرون تر از 800 HP Evo بود و این وسط یه SSD خوب قراره فدا بشه، گرین رو بگرید و SSD رو حفظ کنید)

هر جا هم گیر افتادید نقد و بررسی پاور مورد نظر رو مطالعه کنید. چون پرسو جو توی فروم بر مبنای اینکه یک نفر بگه برند X رو داشتم سه روزه ترکید و یکی دیگه بگه همین برند X رو داشتم ولی 6 ساله برام کار میکنه، جفتش میتونه درست باشه و در بهترین حالات به گیج شدن کاربر ختم میشه.

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Devileytion گفته است:

کلا بازار که خیلی خیته ولی همیشه صحبت برند رو مطرح نکنید. مدل مهمه. مشخصه؛ محصول خوب از برند متوسط بهتر از محصول متوسط از برند خوبه.

کولر مستر تا جایی که میشه از وات بالا ها مثل 1200 دوری کنید مگر قیمت رقابتی، MWE هم اصلا نگیرید، مخصوصا وایت. سری G هم نگیرید باز بهتره. ولی سری V ها خوبن. اگر میخواید باز بهتر از همه اینا تو کولرمستر بگیرید سری XG حرف نداره و سیسونیک سگ کی باشه جلوی این مدل.

سیسونیک هم تو ایران نیست، باشه هم قیمتش خیلی بالا میره، پاور هاش خوبه ولی همون ایسوس ROG هارو سیسونیک میزنه. غیر از 1600 وات البته، احتمالا رابطشون خورده به هم.

سیلوراستون و FSP هم فقط اگه Deal یا تخفیف خوبی دیدید بگیرید یا حتما قبلش یه نقدی چیزی بخونید. بگیر نگیر داره چون. Avoid کنید بهتره.

گرین هم سه تا شرط داره: یک) فقط Price/Performance ملاکتونه و نه کلاس برند - دو) مدت گارانتی براتون مهمه مخصوصا تو سری های اقتصادی و میان رده - سه) نمونه های بالایی که اسم بردم با اختلاف قیمت جدی تو وات برابر گرون تر از گرینن (یعنی اگه 850 ایسوس Strix چند میلیون گرون تر از 800 HP Evo بود و این وسط یه SSD خوب قراره فدا بشه، گرین رو بگرید و SSD رو حفظ کنید)

هر جا هم گیر افتادید نقد و بررسی پاور مورد نظر رو مطالعه کنید. چون پرسو جو توی فروم بر مبنای اینکه یک نفر بگه برند X رو داشتم سه روزه ترکید و یکی دیگه بگه همین برند X رو داشتم ولی 6 ساله برام کار میکنه، جفتش میتونه درست باشه و در بهترین حالات به گیج شدن کاربر ختم میشه.

منم همنظر با شمام

بسیار جامع و کامل
متشکرم عزیز 🌺

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Devileytion گفته است:

سلام ممنونم از توضیحات جامعتون. با اجازه استارتر تاپیک منم یه سوالی داشتم

تو این پاور هایی که لیست کردید در مورد پاور های دیپ کول هم اگر اطلاعی دارید نکته ای رو بگید که این تاپیک جامع تر بشه حدودا دو ماهی هست پاور دیپکول da700  رو خریدم ولی اخیرا متوجه شدم بدترین پاور روی کره زمین رو خریدم (بخاطر ریویو ها و مشکلات و نظراتی که تو فروم و سایت های خارجی دیدم عرض میکنم) نمیدونم دیپ کول سری بهتری هم داره یا نه ولی به نظرم به ساختن کولر بادی و آبی ادامه بده بهتره تا اینکه پاور بسازه (یا سفارش بده براش بسازن). جالبه همون موقع هم بین همین دیپ کول و سری cx کورسیر مونده بودم پس با این تفاسیر اونم خیلی جالب نبوده.

حالا نمیدونم این پاور دیپ کول میخواد به این زودیا منو اذیت کنه یا چند ماهی همراهیمون کنه تا یه پاور بهتر بخرم.

ویرایش شده توسط sina-sarhadi
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۸ در 22:58، عرفان زینلی گفته است:

آقا آرمین بسیار حرف منطقی ای زدی پاور های گرین مرگ ندارن من میخواستم fsp 800 برنز بگیرم نیمه ماژولار بود بخاطر داشتن استاندارد های محافظتی کم (۴ یا ۵ تا ) نگرفتم ولی گرین استاندارد های کامل بود (800 ged)

سلام بشین تا گرین از سیستم شما محافظت کنه‌ کی گرین حرف راست زده که این دومی باشه.( مثل شرکت سامسونگ که زمانی تلویزیون های led وارد بازار شدن گفت تلویزیون هایی که تولید میکنم کنتراست 1 به 50000 داره.) گرین کیس هایی که مثلاً تولید می‌کنه را به دروغ میگه مال خودش هست و خودش طراحی کرده ولی از یه شرکت چینی خریداری می‌کنه مدارک هم موجود هست میتونم برات بفرستم. وقتی یه کیس نمیتونه تولید کنه بنظرت پاور می‌تونه تولید کنه اونم از یه شرکت چینی خریداری می‌کنه شک نکن‌ . باز هم میگم بهترین تولید کننده  پاور در دنیا بدون شک seasonic بعدش fsp  هستش گرین حتی انگشت کوچیکه این دوتا شرکت نیست از پیچ و بدنه خود پاور بگیر تا خود pcb.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، عرفان زینلی گفته است:

من پاور ۷۰۰ ged گرفتم خوبه؟

سلام به نظر من به اندازه مبلغی که هزینه کردی خوبه و جواب میده

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، عرفان زینلی گفته است:

من پاور ۷۰۰ ged گرفتم خوبه؟

خوبه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، zen گفته است:

سلام بشین تا گرین از سیستم شما محافظت کنه‌ کی گرین حرف راست زده که این دومی باشه.

بر چه مبنای گرین رو دروغ گو ختاب میکنید؟

نقل قول

( مثل شرکت سامسونگ که زمانی تلویزیون های led وارد بازار شدن گفت تلویزیون هایی که تولید میکنم کنتراست 1 به 50000 داره.)

چه ربطی داشت؟ پس همه شرکتا یه کاسه ای زیر نیم کاسه دارن که شامل FSP جون شما هم میشه.

نقل قول

گرین کیس هایی که مثلاً تولید می‌کنه را به دروغ میگه مال خودش هست و خودش طراحی کرده

تاپیک چه ربطی به کیس داشت اولا، میشه نشون میدید کجا گرین همچین حرفی زده که خودش طراح کیس هاش هست؟

نقل قول

ولی از یه شرکت چینی خریداری می‌کنه مدارک هم موجود هست میتونم برات بفرستم.

این کارو خیلی شرکتا میکنن و بهش میگن OEM و این یه امر طبیعی هست.

نقل قول

وقتی یه کیس نمیتونه تولید کنه بنظرت پاور می‌تونه تولید کنه

گرین تو مرحله تولید پاور دخالتی نداره همون OEM هایی که برای شرکت های Global محصول میزنن برای گرین هم محصول میزنن. شما چرا ناراحتی؟

نقل قول

اونم از یه شرکت چینی خریداری می‌کنه شک نکن‌.

عجب کشف بزرگی کردی شما، بر ملا شد همه چیز!

نقل قول

باز هم میگم بهترین تولید کننده  پاور در دنیا بدون شک seasonic

هیچ کس تو هیچ ضمینه ای بهترین نیست. نه Apple نه سامسونگ نه تسلا و نه هیچ کس دیگه. حتی ایسوسی که با دوتا پاور 850 و 1200 سری Thor که سیسونیک براش زده بود اومد تو بازار پاور، الان دیگه از سیسونیک پاور نمیگره. بنظرت دلیلش چیه؟ چرا پاور 1600 وات پرچم دارشو داده یه برند چینی به اسم ونتای بزنه و پاور های Strix Aura رو داده CWT؟

نقل قول

بعدش fsp  هستش

مدرک؟

نقل قول

گرین حتی انگشت کوچیکه این دوتا شرکت نیست از پیچ و بدنه خود پاور بگیر تا خود pcb.

گرین ادعایی نکرده برند جهانیه و مقیاس فروشش با برند های خارجی برابری میکنه.

------------------------------

شما پست زدنت در مورد FSP خیلی باحاله. اول اسم سیسونیک رو میاری که خب برند خوبی هست، بعد FSP رو پرومیت میکنی!

"ببینید BMW میتونه 240 کیلومتر بره! پس حالا که برلیانس هم میتونه، برلیانس در هد BMW هست. پس برلیانس بخرید." 🤣

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام بشین تا گرین از سیستم شما محافظت کنه‌

درود بر همه

هر سیستمی زیر دستم اومده که پاورش گرین بوده (غیر سری ec )و اگر پاور خراب بوده نهایت ایراد تا همون پاور بوده و بقیه قطعات سالم بودن

یک بار فقط سری اکو دیدم پاور ترکیده بود برد هم رفته بود

با گرین مهربون باشید😅

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
7 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه

هر سیستمی زیر دستم اومده پاورش گرین بوده (غیر سری ec )و اگر پاور خراب بوده نهایت ایراد تا همون پاور بوده و بقیه قطعات سالام بودن

با گرین مهربون باشید😅

جناب مقامی، اصلا بحث گرین نیست. شما پست ایشون رو از اول بخون به جای گرین بزار ASUS لحنش هیچ فرقی نمیکنه. نه مدرکی نه دلیلی. خوبه قبلش گفته بودم که تجربه شخصی، جواب قطعی نیست. یه نفر پاور Corsair میگیره DOA از آب در میاد، کامنتشم تو newegg و آمازون پُره؛ پس دیگه هیچ کس کورسیر نگیره؟ یا میگن برند فلان خوبه. خب کو مدرکش؟ کو سندش؟ خوبه اگه من گفتم پاور FSP چنگی به دل نمیزنه یه عکس از نتیجه گیری تامز هاردور گذاشتم. نه اینکه بگیم چون ایسوس خوبه پس بایو استار میخرم که همون اندازه خوبه. اینکه حرف نشد.

ایشون احتمالا خودشون فروشگاه دارن و چون پاور گرین سود نداره، گرین کار نمیکنن؛ ولی عوضش پاور خارجی چون صاحاب نداره و اسم "خارجی" روشه میشه دوبله سوبله تو شهرستان کشید روش.

لینک به دیدگاه

بله من مدرک دارم که گرین گفته کیس ها را خودمون طراحی و تولید کردم این حرف تو نمایشگاه هم زده بود بعدش خودم خواستم از چین جنس بیارم تمام کیس های گرین را با یه برند چینی دیدم. مگر ایران به چین کیس صادر می‌کنه. که ما خبر نداریم. 

لینک به دیدگاه

راستش گیج شدم😐

11 ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

درود بر همه

هر سیستمی زیر دستم اومده که پاورش گرین بوده (غیر سری ec )و اگر پاور خراب بوده نهایت ایراد تا همون پاور بوده و بقیه قطعات سالم بودن

با گرین مهربون باشید😅

سری اکو زیاد جالب نبود چنگی به دل نمیزد

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۹ در 22:16، zen گفته است:

بله من مدرک دارم که گرین گفته کیس ها را خودمون طراحی و تولید کردم این حرف تو نمایشگاه هم زده بود بعدش خودم خواستم از چین جنس بیارم تمام کیس های گرین را با یه برند چینی دیدم. مگر ایران به چین کیس صادر می‌کنه. که ما خبر نداریم. 

برادر حرف توی نمایشگاه سند نمیشه که. نمایشگاه مثل اینه فرض کن توی خاستگاری نشستی پدر مادر عروس از عروس تعریف کنند و پدر و مادر داماد از داماد، جفتشون میدونن هیچ کدوم تعاریف واقعی نیست اما برای چنین مجلسی باید تعریف کرد. حالا توی نمایشگاه هم فرض کن ادعا کردن - قرار بوده چیز دیگری در نمایشگاه گفته بشه؟ شنونده باید بدونه هیچ چیزی - مطلقا هیچ چیزی - در ایران تولید نمیشه، مگر اینکه از قبل به صورت CKD یا SKD وارد و و اینجا اسمبل (تولید) بشه.

تنها تولیدات ایران زعفران، برنج، خاویار، فرش، آجیل (پسته) همین، مابقی به همون صورتی که عرض کردم از جاهای دیگه وارد میشه.

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، zen گفته است:

سلام بشین تا گرین از سیستم شما محافظت کنه‌ کی گرین حرف راست زده که این دومی باشه.( مثل شرکت سامسونگ که زمانی تلویزیون های led وارد بازار شدن گفت تلویزیون هایی که تولید میکنم کنتراست 1 به 50000 داره.) گرین کیس هایی که مثلاً تولید می‌کنه را به دروغ میگه مال خودش هست و خودش طراحی کرده ولی از یه شرکت چینی خریداری می‌کنه مدارک هم موجود هست میتونم برات بفرستم. وقتی یه کیس نمیتونه تولید کنه بنظرت پاور می‌تونه تولید کنه اونم از یه شرکت چینی خریداری می‌کنه شک نکن‌ . باز هم میگم بهترین تولید کننده  پاور در دنیا بدون شک seasonic بعدش fsp  هستش گرین حتی انگشت کوچیکه این دوتا شرکت نیست از پیچ و بدنه خود پاور بگیر تا خود pcb.

برادر شما مقایسه اشتباه میکنی، گرین که OEM نیست اما شما با شرکت های OEM مقایسه میکنی! گرین سفارش دهنده است. گرین مثل ایسوس، کورسیر، کولر مستر، و ام اس آی و گیگابایت، EVGA و بی کوایت و غیرو. این برند هایی که OEM پاور نیستند، پاور هاشون رو بر اساس پلتفرم انتخابی به OEM ها سفارش میدن. شرکت OEM که سازنده اصلی پلتفرم پاوره مثل FSP، یا سیسونیک، یا CWT یا ENHANCE یا High Power، اینا بر اساس سفارش سفارش دهنده پلتفرم هاشون رو تغییر میدن و پاور رو به نام برند سفارش دهنده تولید می کنند.

حالا البته گرین یه پله بالاتر از سفارش دهنده است چون خودش میتونه یکسری از مدلها رو اینجا در ایران در کارخونه خودش اسمبل و تولید کنده، برای همین، مدلهای رده پایین مثل ECO یا GED رو گمونم داخل ایران تولید میکنند. یعنی قطعاتش وارد میشه در ایران سرهم میشه، بر اساس پلتفرمی که OEM ساخته این پاور ها تولید میشن.

بنابراین اگر خواستی شرکت OEM رو مقایسه کنی، باید با یه شرکت OEM دیگه مقایسه کنی. یا شرکت های سفارش دهنده رو با هم. ضمن اینکه برای مقایسه دقیق باید مدل پاور رو با مدل دیگری مقایسه کنی، مثلا مدل X از برند گرین، ممکنه خیلی بهتر از مدل Y از برند FSP باشه یا بقیه برند ها. چون مدل با مدل متفاوته و هر برندی محصولات خودش رو در کلاسه و دسته های مختلف، از اقتصادی بگیر تا میان رده و بالا رده تولید میکنه.

مثلا محصولات OCDG گرین به طور قطع از بسیاری از محصولات دیگر برند هایی که نام بردین بهترن. ولی باز باید مدل با مدل مقایسه بشه.

مقایسه برند با برند، صرفا به درد فن بازی میخوره.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ در 16:22، ARMIN گفته است:

برادر شما مقایسه اشتباه میکنی، گرین که OEM نیست اما شما با شرکت های OEM مقایسه میکنی! گرین سفارش دهنده است. گرین مثل ایسوس، کورسیر، کولر مستر، و ام اس آی و گیگابایت، EVGA و بی کوایت و غیرو. این برند هایی که OEM پاور نیستند، پاور هاشون رو بر اساس پلتفرم انتخابی به OEM ها سفارش میدن. شرکت OEM که سازنده اصلی پلتفرم پاوره مثل FSP، یا سیسونیک، یا CWT یا ENHANCE یا High Power، اینا بر اساس سفارش سفارش دهنده پلتفرم هاشون رو تغییر میدن و پاور رو به نام برند سفارش دهنده تولید می کنند.

حالا البته گرین یه پله بالاتر از سفارش دهنده است چون خودش میتونه یکسری از مدلها رو اینجا در ایران در کارخونه خودش اسمبل و تولید کنده، برای همین، مدلهای رده پایین مثل ECO یا GED رو گمونم داخل ایران تولید میکنند. یعنی قطعاتش وارد میشه در ایران سرهم میشه، بر اساس پلتفرمی که OEM ساخته این پاور ها تولید میشن.

بنابراین اگر خواستی شرکت OEM رو مقایسه کنی، باید با یه شرکت OEM دیگه مقایسه کنی. یا شرکت های سفارش دهنده رو با هم. ضمن اینکه برای مقایسه دقیق باید مدل پاور رو با مدل دیگری مقایسه کنی، مثلا مدل X از برند گرین، ممکنه خیلی بهتر از مدل Y از برند FSP باشه یا بقیه برند ها. چون مدل با مدل متفاوته و هر برندی محصولات خودش رو در کلاسه و دسته های مختلف، از اقتصادی بگیر تا میان رده و بالا رده تولید میکنه.

مثلا محصولات OCDG گرین به طور قطع از بسیاری از محصولات دیگر برند هایی که نام بردین بهترن. ولی باز باید مدل با مدل مقایسه بشه.

مقایسه برند با برند، صرفا به درد فن بازی میخوره.

آقا آرمین تسلیت🖤

سری ged گرین خوب هستن؟۷۰۰ واتش

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، عرفان زینلی گفته است:

آقا آرمین تسلیت🖤

سری ged گرین خوب هستن؟۷۰۰ واتش

🥀🥀 

در رنج قیمتی خودش خوبه، بستگی به بودجه کاربر داره.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، ARMIN گفته است:

در رنج قیمتی خودش خوبه، بستگی به بودجه کاربر داره.

من تهیه کردم دو هفته داره کار می‌کنه خواستم ببینم پاورش خوبه یا نه ممنون

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، عرفان زینلی گفته است:

من تهیه کردم دو هفته داره کار می‌کنه خواستم ببینم پاورش خوبه یا نه ممنون

برادر مشاوره بر اساس بودجه است، اگر بودجه شما درزمان خرید همون قدر بوده مناسبه. اما اگر مثلا شما 10 میلیون بودجه داشتین بعد سراغ GED میرفتین، اونوقت اشتباه کردین.

بودجه همه چیز رو دیکته میکنه که چه قطعه ای مناسبه.

ضمن اینکه مشاوره بعد از خرید بی معناست.

لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

برادر مشاوره بر اساس بودجه است، اگر بودجه شما درزمان خرید همون قدر بوده مناسبه. اما اگر مثلا شما 10 میلیون بودجه داشتین بعد سراغ GED میرفتین، اونوقت اشتباه کردین.

بودجه همه چیز رو دیکته میکنه که چه قطعه ای مناسبه.

ضمن اینکه مشاوره بعد از خرید بی معناست.

۲.۴۵۰ بوده

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، عرفان زینلی گفته است:

۲.۴۵۰ بوده

اوکیه با این بودجه همون GED اوکیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...