رفتن به مطلب

دامنه های IR و سرور های DNS ایرانی

Sam-j
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

از دیروز دامنه های دات ای ار روی دی ان اس های خارجی پیدا نمیشن و دی ان اس های داخلی هم یا قطعن یا خیلی دیر جواب میدن و بعضی از سایت ها هم مثل سایت پست کلا نمیاد ، سایت مرکز ثبت دامنه ایرنیک هم کاملا کند و غیر قابل استفاده شده

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

از دیروز دامنه های دات ای ار روی دی ان اس های خارجی پیدا نمیشن و دی ان اس های داخلی هم یا قطعن یا خیلی دیر جواب میدن و بعضی از سایت ها هم مثل سایت پست کلا نمیاد ، سایت مرکز ثبت دامنه ایرنیک هم کاملا کند و غیر قابل استفاده شده

از دامنه های دات ای ار استفاده نکن، چیزی از دست نمیدی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امروز میخواستم تو سایت اینماد یه سایتی چک کنم باز نمیشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایرنیک که همیشه کند بوده و مشکل داشته، بهترین کار اینه پلسک یا سی پنل نصب کنید و dns سرور خودتون رو داشته باشید که مشکلی پیش نیاد، من پلسک دارم، دامنه Ir ام رو زدم رو dns خودش و مشکلی نداره.

6 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

از دامنه های دات ای ار استفاده نکن، چیزی از دست نمیدی

قیمت ارزون و دسترسی راحت به نیک مرجع و اینکه واسطه در کار نیست، مزیت خوبیه که ادمو مجبور میکنه بره سراغ ایرنیک

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

ایرنیک که همیشه کند بوده و مشکل داشته، بهترین کار اینه پلسک یا سی پنل نصب کنید و dns سرور خودتون رو داشته باشید که مشکلی پیش نیاد، من پلسک دارم، دامنه Ir ام رو زدم رو dns خودش و مشکلی نداره.

قیمت ارزون و دسترسی راحت به نیک مرجع و اینکه واسطه در کار نیست، مزیت خوبیه که ادمو مجبور میکنه بره سراغ ایرنیک

حرف تون درسته اما فکر کنم منظور استارتر این بود که دامنه های ir با dns هایی که نام بردند resolve نمیشه یعنی از سمت کلاینت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...