رفتن به مطلب

پاور مورد نیاز این سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خوب لیونی به نظرتون برای این سیستم چقدر پاور مناسب هست الان یه 580 وصل هست بهش از برند گرین آیا کافیه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

Cpu : core i9 1900

Gtx 1070

16gb Ram ddr4

Asus TUF z590 Motherboard

حدود 4 تا هارد معمولی و یه اس اس دی که با ساتا متصلن همشون اس اس دی هم 120 گیگ هست

کیس همدیپ کول کندومن هست که 5 فن داره

پیشاپیش از همه دوستان ممنون

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این پاور لب مرزی هست، گرافیک حداکثر 225 وات و سیپیو هم اگر 11900 معمولی منظورتون بوده، طبق داکیومنت 95 وات میکشه، ولی طبق تجربه، تا 180 وات هم میتونه بره، یعنی مجموع سیپیو و گرافیک حدود 450 وات و باقی قطعات هم 100 واتی میکشن.

شما 550 وات مصرف کننده دارید.

با توجه به اینکه یدونه سوکت 4 پین برق مادربرد هم با این پاور خالیه من پیشنهاد میدم پاور حداقل 750 وات بندازید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

هم اکنون، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

این پاور لب مرزی هست، گرافیک حداکثر 225 وات و سیپیو هم اگر 11900 معمولی منظورتون بوده، طبق داکیومنت 95 وات میکشه، ولی طبق تجربه، تا 180 وات هم میتونه بره، یعنی مجموع سیپیو و گرافیک حدود 450 وات و باقی قطعات هم 100 واتی میکشن.

شما 550 وات مصرف کننده دارید.

با توجه به اینکه یدونه سوکت 4 پین برق مادربرد هم با این پاور خالیه من پیشنهاد میدم پاور 750 وات بندازید.

صحیح والا خود سایت گرین که زدم میگه 450 وات برق مصرف میکنه! بله اون هم 11900 معمولی هستش یعنی خطریه این پاور 580؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

از نظر مصرف 580 وات کفایت میکنه ولی قطعا پیشنهاد نمیشه.

واقعا حیفه چنین قطعاتی به پاور 580 گرین وصل باشن.

سعی کنید حداقل پاور 650 یا 750 از برندایی مثل کورسیر و کولرمستر تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است:

صحیح والا خود سایت گرین که زدم میگه 450 وات برق مصرف میکنه! بله اون هم 11900 معمولی هستش یعنی خطریه این پاور 580؟

سیپیو های اینتل اسما مصرفشون 65 وات یا 95 وات هست، ولی سیپیو 95 واتی 9900k رو تست کردم 190 وات هم میکشیده.

نمیشه ریسک کرد، چون مصرف پیک بالاتر میره قطعا.

یه پاور 750 کولرمستر با 2500 میشه تهیه کرد، ارزش نداره بخاطر 2500 سلامت کل سیستم رو به خطر بندازید.

پاور قلب اصلی سیستمه، نباید سرش قمار کرد. چون یه مشکل کوچیک و عمل نکردن درست، میتونه کل سیستم رو به فنا بده.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

6 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

سیپیو های اینتل اسما مصرفشون 65 وات یا 95 وات هست، ولی سیپیو 95 واتی 9900k رو تست کردم 190 وات هم میکشیده.

یه پاور 750 کولرمستر با 2500 میشه تهیه کرد، ارزش نداره بخاطر 2500 سلامت کل سیستم رو به خطر بندازید.

پاور قلب اصلی سیستمه، نباید سرش قمار کرد. چون یه مشکل کوچیک و عمل نکردن درست، میتونه کل سیستم رو به فنا بده.

والا فعلا که اصلا هزینشم ندارم حقیقتش ، پاور 580 گرین رو چند برمیدارن؟ اطلاع دارین؟ مدلشم این هست GP580A-EUD

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

اصلا هم برای اورکلاک و اینا هم مصرف ندارم ها گیمینگ 1080 پی اونم در حد نرمال هست

لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است:

والا فعلا که اصلا هزینشم ندارم حقیقتش ، پاور 580 گرین رو چند برمیدارن؟ اطلاع دارین؟ مدلشم این هست GP580A-EUD

والا اگه میدونستیم وات بالاتر میگرفتم همیشه هرچی اون محاسبه گر گرین میگه من 100 وات بالاتر میگیرم ولی خب ایندفعه مثکه نباید میگرفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

پاور برای قطعات شما کافی هست و با توجه به اینکه معمولا قطعات پرمصرف سیستم مثل پردازنده و گرافیک با هم در پیک مصرف نمی‌رن، نمیتونه خطرناک باشه ولی من هم توصیه ام اینه پاور رو احتیاطا با یک پاور بالاتر ( حداقل 700 وات)از برندهای معتبر تعویض کنید. اگر مشکل هزینه دارید من توصیه می کنم GP700A-GED تهیه کنید.حدود قیمت دو میلیون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...