رفتن به مطلب

سوال در مورد کنترلر برای PC (ایکس باکس سری s/x)

lwiTchl
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 
میخواستم برای pc ی کنترلر خوب تهیه کنم که بازی های استیم هم پشتیبانیش کنه و خب دیدم ک داخل اکثر بازی ها دکمه های ایکس باکس هست.
من تا حالا استفاده ای از کنترلر نداشتم و نمیدونم که چجوری هستن
فقط با سرچ هایی ک کردم متوجه شدم کنترلر های ایکس باکس باتری قلمی میخورن و میخواستم از اونایی که این کنترلر دارن بپرسم چجوری این هارو شارژ میکنن ؟!
چیزی ک فهمیدم مثل اینکه 2 گزینه دارم یا اینکه باتری های جدا که قابل شارژ کردن هستن بخرم و یا شارژر باتری قلمی ! بنظر شما کدوم  بهتر هست و به صرفه
و اینکه اگر بخوام دائم از این کنترلر با سیم استفاده کنم به مشکل برمیخورم ؟ یعنی بدون باتری باشن

اگر محصول دیگه ای سراغ دارین که با کیفیت باشن و قیمت خوب لطفا پیشنهاد بدین
من فقط یک مدل دیدم که برای LOGITECH هست و سیمی ولی احساس میکنم خیلی کیفیت این کنترلر های ایکس باکس رو ندارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لاجیتک مدت هاست دسته هاشو بروز نکرده و بنظر من در حد xbox 360 هم نیست دسته هاش.

درمورد ایکسباکس وان. یه کیت شارژ اصل ماکروسافت الان 700-800 باید باشه که میشه مثل دسته های پلی استیشن که باتری داخلی دارن. می ارزه آیا؟ از نظر من بله. باتری قلمی خوب که قابل شارژ باشه من سونی دیدم نزدیک 500 هست برای چهارتاش. مزیتش اینه که یه جفت که تموم میشه همیشه یه جفت آماده داری یا بعدا دسته دوم رو اضافه کنی باتریشم داری. عیبش کثیف کاریشه. هی باید در بیاری باتریو هی جا بزنی بزنی تو پریز برق چشمت بهش باشه چشم میزنه شارژرش یا نه و اینا. ولی باتری داخلی که گفتم یه کابله. هر وقت بازی نمیکنی وصل میکنی، هر وقت بازی میکنی جدا میکنی بی سیم میشه و همیشه شارژ داری.

لینک به دیدگاه

اون پک باتری های سرخود دسته من شخصا نتونستم به اصالتش اعتماد کنم و باتری قلمی شارژی گرفتم. لذت دسته بی سیم یچیز دیگس. من خودم باتری کملیون 2500 گرفتم راضیم.

کابلش چون از همین کابل های شارژ سابق اندرویدی معمولا کابل های ضخیم و سفتیه و اذیت میکرد منو.درحدی که حاضرم وایسم باتری شارژ بشه بجای استفاده از کابل.

درمورد خود دسته هم دسته xbox one s واقعا عالیه . خوش دسته . حتی سنگینی دسته هم دلنشینه. 

درمورد باتری هم ببین مصرف روزانت چند ساعته. اگر زیاده مجبوری 2 جفت باتری بگیری که  لنگ شارژ شدنش نباشی. من شخصا چون استفادم میانگین روزی یکساعته اذیتم نمیکنه اینکه باتری بخوام شارژ کنم.

بنظرم باتری قلمی تهیه کنید کابل  هم داشته باشید دم دست برای مواقع بی شارژی . کابلش هم سعی کن کوتاه نباشه  آزادی داشته باشی برای جابجایی دسته 

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

23 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

اون پک باتری های سرخود دسته من شخصا نتونستم به اصالتش اعتماد کنم و باتری قلمی شارژی گرفتم. لذت دسته بی سیم یچیز دیگس. من خودم باتری کملیون 2500 گرفتم راضیم.

کابلش چون از همین کابل های شارژ سابق اندرویدی معمولا کابل های ضخیم و سفتیه و اذیت میکرد منو.درحدی که حاضرم وایسم باتری شارژ بشه بجای استفاده از کابل.

درمورد خود دسته هم دسته xbox one s واقعا عالیه . خوش دسته . حتی سنگینی دسته هم دلنشینه. 

درمورد باتری هم ببین مصرف روزانت چند ساعته. اگر زیاده مجبوری 2 جفت باتری بگیری که  لنگ شارژ شدنش نباشی. من شخصا چون استفادم میانگین روزی یکساعته اذیتم نمیکنه اینکه باتری بخوام شارژ کنم.

بنظرم باتری قلمی تهیه کنید کابل  هم داشته باشید دم دست برای مواقع بی شارژی . کابلش هم سعی کن کوتاه نباشه  آزادی داشته باشی برای جابجایی دسته 

خیلی ممنون خیلی کمکم کرد
فقط ی چیزی این شارژر باتری قلمی ها ارزون قیمتش اوکی هست دیگه ؟ باتری هایی که داخل خود جعبه هست شارژیه درسته ؟ من مصرف روزانه ام زیاد نیست با همونی که داخل پکه کارم راه میفته

لینک به دیدگاه

سلام خدمت استارتر عزیز 

من خودم چندین ساله که با دسته ایکس باکس پی سی بازی میکنم الانم ارتقاع دادم به دسته سریس s هم جدیدتر هم اینکه تایپ سی میخوره قدیمیا یو اس بی معمولی که استهلاک و خرابی پورتش نصبت تایپ سی خیلی بیشتره، برای باطری هم کیمیلون شارژی گرفتم با شارژرش بکوب اگه بازی کنید و ویبره هم همیشه روشن باشه راحت یک هفته تا ۱۰ روز کار میده با بلوتوث وصل باشید،اگر هم خواستین با کابل بازی کنید که نیازی نیست باطری شارژی بخرید برای بازی بدون سیم نیاز به تهیه بلوتوث دارید که اونم نباید کمتر از ورژن ۵ باشه من خودم بلوتوث اوریکو خریدم بدی که داره خیلی بخوایید فاصله بگیرید از کیس قطع وصلی داره و باید مستقیم به دسته دید داشته باشه

لینک به دیدگاه

58 دقیقه قبل، lwiTchl گفته است:

خیلی ممنون خیلی کمکم کرد
فقط ی چیزی این شارژر باتری قلمی ها ارزون قیمتش اوکی هست دیگه ؟ باتری هایی که داخل خود جعبه هست شارژیه درسته ؟ من مصرف روزانه ام زیاد نیست با همونی که داخل پکه کارم راه میفته

اره نیازه به هزینه زیاد نداره  من خودم این مدل گرفتم

حالا بسته به بودجه انتخاب کنید سرعت شارژشون یه مقدار فرق میکنه و چراغ تکمیل شارژ مثلا.

من خودم این مدل رو گرفتم 12 ساعت میزنم تقریبا

باتری همراه خود دسته باتری معمولیه . شارژی نیست

شارژر باتری قلمی،نیم قلمی و کتابی دیجیتال سی.اف.ال مدل 704 در فروشگاه نیک  نام تِک

38 دقیقه قبل، raajer گفته است:

سلام خدمت استارتر عزیز 

من خودم چندین ساله که با دسته ایکس باکس پی سی بازی میکنم الانم ارتقاع دادم به دسته سریس s هم جدیدتر هم اینکه تایپ سی میخوره قدیمیا یو اس بی معمولی که استهلاک و خرابی پورتش نصبت تایپ سی خیلی بیشتره، برای باطری هم کیمیلون شارژی گرفتم با شارژرش بکوب اگه بازی کنید و ویبره هم همیشه روشن باشه راحت یک هفته تا ۱۰ روز کار میده با بلوتوث وصل باشید،اگر هم خواستین با کابل بازی کنید که نیازی نیست باطری شارژی بخرید برای بازی بدون سیم نیاز به تهیه بلوتوث دارید که اونم نباید کمتر از ورژن ۵ باشه من خودم بلوتوث اوریکو خریدم بدی که داره خیلی بخوایید فاصله بگیرید از کیس قطع وصلی داره و باید مستقیم به دسته دید داشته باشه

همشون فکر میکنم این مشکل رو داشته باشن. اگر پشت کیس بزنید اذیت میکنه . هم شدیدا بردش کم میشه هم لگ و دیلی میگیره. یا باید به جلوی کیس زد یا کابل افزایش طول گرفت.

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...