رفتن به مطلب

raid کردن دو حافظه m.2?

amirpcp30
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میشه روی مادربورد z390 gaming plus دو حافظه ی m.2 گذاشت و با هم raid کرد؟ یا فقط در حالت ساتا میشه raid کرد؟

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، amirpcp30 گفته است:

سلام دوستان

میشه روی مادربورد z390 gaming plus دو حافظه ی m.2 گذاشت و با هم raid کرد؟ یا فقط در حالت ساتا میشه raid کرد؟

میشه گذاشت و رید کرد، اما برای چه کاری میخواین رید کنید؟ رندر می کنید؟

مدل اس اس دی های شما چیه؟

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

میشه گذاشت و رید کرد، اما برای چه کاری میخواین رید کنید؟ رندر می کنید؟

مدل اس اس دی های شما چیه؟

سلام 

اطلاعات و پایداری برام مهم هست میخوام raid 1 بزنم (esxi میزنم برای میکروتیک و ویندوز) 

Ssd pny 1tb cs1030 *2

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۹/۲۰ در 02:29، ARMIN گفته است:

سلام 

دوستان میشه یک ssd ساتا رو با m.2 رید1 کرد؟ 

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، amirpcp30 گفته است:

سلام 

دوستان میشه یک ssd ساتا رو با m.2 رید1 کرد؟ 

خیر

در مورد RAID 1 هم، میشه 2 تا NVMe رو RAID 1 کنی، مشکلی نداره، ولی اگر از من می پرسی، نیازی نیست.

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۹/۲۴ در 18:02، ARMIN گفته است:

خیر

در مورد RAID 1 هم، میشه 2 تا NVMe رو RAID 1 کنی، مشکلی نداره، ولی اگر از من می پرسی، نیازی نیست.

عجیبه، فک میکردم چون در هر دو حالت حافظه ها اضافه میشن میشه raid کرد

میدونید چرا نمیشه ساتا رو با m.2 رید کرد؟ 

چرا نیاز نیست؟ راه بهتری دارید برای این موضوع؟ esxi میخوام نصب کنم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، amirpcp30 گفته است:

عجیبه، فک میکردم چون در هر دو حالت حافظه ها اضافه میشن میشه raid کرد

میدونید چرا نمیشه ساتا رو با m.2 رید کرد؟ 

چرا نیاز نیست؟ راه بهتری دارید برای این موضوع؟ esxi میخوام نصب کنم

نمیشه دیگه اینا محدودیت مادربرده.

در مورد esxi اطلاعی ندارم متاسفانه.

لینک به دیدگاه

13 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

نمیشه دیگه اینا محدودیت مادربرده.

در مورد esxi اطلاعی ندارم متاسفانه.

برای ویندوز فرمودید نیاز نیست به raid؟ 

ویرچوال دیسک رو منظورتون بود؟ از پردازنده زیاد استفاده نمیکنه؟ 

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، amirpcp30 گفته است:

برای ویندوز فرمودید نیاز نیست به raid؟ 

ویرچوال دیسک رو منظورتون بود؟ از پردازنده زیاد استفاده نمیکنه؟ 

نه نیازی نیست. واقعیتش اصلا RAID 1 برای چی درست شد؟ احتمالا برای اینکه هارد دیسک ها برای حفظ اطلاعات به اندازه کافی قابل اتکا نبودن، پس اومدن 2 هارد دیسک، یا دو صف بندی از هارد دیسک ها رو موازی کردن تا در صورت از دست رفتن اطلاعات یکی، کل اطلاعات از بین نره.

کاربر خونگی معمولا اطلاعاتش اینقدر حساس نیست، باشه هم یه هارد اکسترنال میگیره بک آپ میگیره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برای نصب esxi همون بهتره raid 1 کنید که خیالتون راحت باشه که دیتا از دست نره، همونطور که آرمین جان گفتن.

ولی اگر دیتای شما اونقدری حساس نیست، همون تک درایو استفاده کنید هم مشکلی نیست.

در ضمن پیشنهاد میدم جای esxi، توزیع centOS رو نصب کنید و KVM نصب کنید، نسبت به esxi خیلی امکانات بهتری، تحت وب بهتون میده.البته esxi برای استفاده شخصی خیلی بهتره. ولی اگه استفاده تون گسترده هست، بهتره kvm بزنید.

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

برای نصب esxi همون بهتره raid 1 کنید که خیالتون راحت باشه که دیتا از دست نره، همونطور که آرمین جان گفتن.

ولی اگر دیتای شما اونقدری حساس نیست، همون تک درایو استفاده کنید هم مشکلی نیست.

در ضمن پیشنهاد میدم جای esxi، توزیع centOS رو نصب کنید و KVM نصب کنید، نسبت به esxi خیلی امکانات بهتری، تحت وب بهتون میده.البته esxi برای استفاده شخصی خیلی بهتره. ولی اگه استفاده تون گسترده هست، بهتره kvm بزنید.

سلام 

ممنون از توجه شما 

میخوام روی esxi میکروتیک و ویندوز نصب کنم

میکروتیک برای failover اینترنت و ویندوز برای فایل سرور 

رید1 برای این میخوام که اگه هارد اول به مشکل هم خورد سیستم از کار نیافته که اینترنت هم از دست میره وگرنه  فایل سرورش هر نیم ساعت یکبار میزنم روی هارد سوم سینک بشه که اگه کسی فایلی رو هم از پوشه ی به اشتراک گذاشته شده پاک کرد در هارد سوم تا یک هفته باقی بمونه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، amirpcp30 گفته است:

سلام 

ممنون از توجه شما 

میخوام روی esxi میکروتیک و ویندوز نصب کنم

میکروتیک برای failover اینترنت و ویندوز برای فایل سرور 

رید1 برای این میخوام که اگه هارد اول به مشکل هم خورد سیستم از کار نیافته که اینترنت هم از دست میره وگرنه  فایل سرورش هر نیم ساعت یکبار میزنم روی هارد سوم سینک بشه که اگه کسی فایلی رو هم از پوشه ی به اشتراک گذاشته شده پاک کرد در هارد سوم تا یک هفته باقی بمونه

خب به نظرتون به جای نصب routerOS بهتر نیست کلا یه میکروتیک بخرید که اون کار رو انجام بده و روی سیستم به طور عادی ویندوز نصب کنید؟ در ضمن esxi رو اگر مستقیم بخواید روی سیستم معمولی و غیر سرور نصب کنید، esxi درایو 99 درصد اداپتور های شبکه سیستم های معمولی رو نداره و احتمالا یه چالش بزرگ برای شناسوندن اداپتور شبکه سیستم به کرنل esxi دارید.

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

خب به نظرتون به جای نصب routerOS بهتر نیست کلا یه میکروتیک بخرید که اون کار رو انجام بده و روی سیستم به طور عادی ویندوز نصب کنید؟ در ضمن esxi رو اگر مستقیم بخواید روی سیستم معمولی و غیر سرور نصب کنید، esxi درایو 99 درصد اداپتور های شبکه سیستم های معمولی رو نداره و احتمالا یه چالش بزرگ برای شناسوندن اداپتور شبکه سیستم به کرنل esxi دارید.

آره ولی برای اداره هست هر کاری بخوام دستگاه بخوام اضافه کنم ی دردسره هر چی خواستم روی همین نصب میکنم

بعدا قراره دوربینها هم روی این سیستم ذخیره بشن که اگه xvr اصلی براش اتفاقی افتاد روی این سیستم هم ویدئو ها باشه

کارت شبکه ی اینتل گرفتم که درایورش رو بدون دردسر esxi بشناسه

این موارد رو همون esxi نصب کنم یا لینوکسی که فرمودید؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، amirpcp30 گفته است:

آره ولی برای اداره هست هر کاری بخوام دستگاه بخوام اضافه کنم ی دردسره هر چی خواستم روی همین نصب میکنم

بعدا قراره دوربینها هم روی این سیستم ذخیره بشن که اگه xvr اصلی براش اتفاقی افتاد روی این سیستم هم ویدئو ها باشه

کارت شبکه ی اینتل گرفتم که درایورش رو بدون دردسر esxi بشناسه

این موارد رو همون esxi نصب کنم یا لینوکسی که فرمودید؟ 

درود

اگر کارت شیکه اینتل گرفتید که هیچ، همون Esxi مناسبه. ولی خب اگر kvm virtualizor نصب کنید، میتونید ایمیج های خام سیستم عامل هارو هم بهش بدید، خودش اتومات ماشین مجازی اضافه میکنه و os میزنه. ولی روی esxi باید ایمیج رو یه دور بریزید روی سرور یا اینکه با vsphere ایمیج روی یه کلاینت رو بهش وصل کنید بعد os بزنید، البته برای استفاده از vsphere باید esxi 5.5 به قبل رو نصب کنید که خیلی قدیمی میشه و uefi رو ساپورت نمیکنه.

باز هم باید استفاده تون رو ببینید، اکثر شرکت ها و کسایی که سرور دارن، همون esxi رو نصب میکنن، چون 1 بار برای همیشه سرور رو ستاپ میکنن و تمام، اما kvm انعطاف بیشتری داره و اگر سرورتون دائم میخواد ماشین روش کم و زیاد بشه یا os خام کنید، kvm گزینه بهتریه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در ۱۴۰۱/۹/۲۷ در 13:25، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

اگر کارت شیکه اینتل گرفتید که هیچ، همون Esxi مناسبه. ولی خب اگر kvm virtualizor نصب کنید، میتونید ایمیج های خام سیستم عامل هارو هم بهش بدید، خودش اتومات ماشین مجازی اضافه میکنه و os میزنه. ولی روی esxi باید ایمیج رو یه دور بریزید روی سرور یا اینکه با vsphere ایمیج روی یه کلاینت رو بهش وصل کنید بعد os بزنید، البته برای استفاده از vsphere باید esxi 5.5 به قبل رو نصب کنید که خیلی قدیمی میشه و uefi رو ساپورت نمیکنه.

باز هم باید استفاده تون رو ببینید، اکثر شرکت ها و کسایی که سرور دارن، همون esxi رو نصب میکنن، چون 1 بار برای همیشه سرور رو ستاپ میکنن و تمام، اما kvm انعطاف بیشتری داره و اگر سرورتون دائم میخواد ماشین روش کم و زیاد بشه یا os خام کنید، kvm گزینه بهتریه

ممنون از توضیحاتتون

ی سوال

الان با توجه به اینکه نمیشه ساتا رو با m.2 در حالت raid1 قرار داد، میخوام ی بکاپ کامل از m.2 بگیرم ریستور کنم روی ssd sata که اگه m.2 از دست رفت سیستم بدون کانفیگ مجدد به کار خودش ادامه بده

دو ماه یکبار هم اینکارو انجام بدم کافیه

به نظرتون راحتترین راهش چی هست؟ esxi 7 نصبه

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...