رفتن به مطلب

سوال درباره اینترنت P2P

CaeZer
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان،

از عزیزان که تجربه این نوع نت رو داشتن یا الان دارن ، سوال داشتم،

قبل از هر چیزی آیا این نوع نت ارزش هزینه کردن داره ؟ برای گیم و یوتیوب نیاز دارم

سوالم این هست که توی هوای ابری ، بارون و یا خاک اختلال روی نتش میافته ؟

در مورد نت اختصاصی که میگن آیا واقعا اختصاصی هستش ؟ اگر کسی داره ممنون میشم یه عکس از سرعت دانلود بزاره ، تشکر

لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر

بله ارزش هزینه کردن رو داره و طبق تجربه ای که داشتم پایدار ترین و کم دردسر ترین اینترنت در ایران هست

در شرایط جوی بد به لحاظ تئوری باید اختلال ایجاد بشه ولی اگر آنتن قدرتمندی داشته باشین حتی در اون شرایط هم ارتباطتتون کاملا استیبل خواهد موند.

من به خاطر قیمت بسیار بالای سرویس اختصاصی (بیش از 10 برابر) سرویس اشتراکی داشتم و سرعتم همیشه ثابت بود و تفاوتی با اختصاصی حس نمیکردم به لحاظ نوسان سرعت

ولی اگر احساس نیاز به سرویس اختصاصی میکنین بله کاملا اختصاصی هست.

من آسیاتک داشتم و بین اشتراکی ها طبق مقایسه ای که کردم آسیاتک بهترین خدمات و بهترین قیمت رو داشت

برای اختصاصی آسیاتک، شاتل و رسپینا رو بررسی کنین

14029629907.png

لینک به دیدگاه

من PTP چندین شرکت رو داشتم و هیچ پیش بینی نمیشه کرد تا زمانیکه متصل باشید به نمایندگی اپراتور شهرتون از نظر کیفیت ممکنه یه منطقه یه شرکت عالی باشه همون شرکت یه منطقه دیگه خیلی بد باشه اینطوری که از عموم کسایی که داشتن میشه فهمید اینکه از ADSL بخاطر وضعیت زیرساخت مخابراتی کشور خیلی بهتر باشه

اسیاتک و شاتل خدمات و تعرفه های خوبی دارن و از هردوتاشون راضی بودم شما درخواست سرویس های اختصاصی تر هم میتونی داشته باشی روی PTP ولی دیگه کیفیت بستگی به فاصله و دید و تعداد مشترکین اون منطقه داره

توی این 6 7 سال من هیچ گونه تاثیر آب و هوایی روش ندیدم حقیقتا همه شرایطی رو هم تجربه کردم از بارون شدید تا مه و خاک شدید و وارونگی هوا و ....

کلا WISP جایی که زیر ساخت شهری مناسب وجود داره بی معنیه ولی یه شهری مثل اهواز تک تک دفاتر و ساختمونا با رادیو به هم وصلن بخاطر کیفیت بینظیر خدمات شهرداری و مخابرات اهواز در خط کشی و زیرساخت ارتباطی به هرحال فک نکنم اپشن مناسب تری باشه توی  ایران از رادیوی PTP ولی بازم بسته به شرایطی داره که باید بسنجید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...