رفتن به مطلب

*نحوه رفع مشکل درگیر نشدن سیستم در گیم*

No Body
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

چند وقت بود این مشکل برای من و یکی از دوستانم به وجود اومده بود...

من خودم  در 3 تا گیم به همچین مشکلی خورده بودم... قبلی ها رو پاک کردم رفت اما این یکی یعنی fallout 76 روی سیستم بود و چون داداشم پلی میداد مجبورم کرد رفعش کنم....

موضوع این بود بعد از آپدیت شدن گیم، وقتی بازی رو اجرا میکردی اصلا انگار نه انگار که بازی در حال اجراس... داخل بازی هم تنظیمات چه روی ultra  و low فرقی نمیکرد، fps از 20 یا 25 بالاتر نمیرفت...

من خیلی موارد رو تست کردم از اپدیت سیستم تا تعویض ویندوز ، رول بک به درایورهای قدیمی و... ، انقدر سرچ کردم، تو انجمن های خارجی هم خیلی ها مشکل داشتن اما به نتیجه نرسیده بودن... 

اما همه اینا زیر سر بخش Display خود گیم هست... 

تو قسمت Display  به صورت پیش فرض اینا هست 

Fullscreen

Windowed

Windowed Fullscreen

برای ما هم روی Full screen  بود...

من خیلی اتفاقی اومدم با حالت های مختلف Display هم تست کنم دیدم عه یک آپشن دیگم هست...

fullscreen- rx580 8g- cf390 Samsung Curved LED Monitor...

روی این حالت که تنظیم کردم، fps گیم از 20 رفت روی 70... و همه چی اوکی شد....

////

برای این موضوع تاییک جدا زدم تا اگر کسی به مشکل خورد، اول این قسمت رو چک کنه،

(دوست بنده با red dead مشکل داشت اونم همین بخش براش مشکل پیدا کرده بود با کارت 2080) نمیدونم چی میشه که همچین اتفاقی میفته، به قول رفیقم من 800 ساعت ردد پلی دادم و اصلا همچین آپشنی هم نبود توی تنظیمات ، یکدفعه یک روز قاطی کرد..حالا چطور که این طور میشه مشخص نیست.. که احتمال زیاد بخاطر آپدیت خود گیم هست که همچین مشکلاتی رو به وجود میاره...

**... در کل دیدید fps عجیب و غریب شده، اول Display رو چک کنید..**

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

آقای جلیل پور شما هم مثل ما هنوز تو کارت 580 هستی!🤏

حالا من استقلال مالی ندارم ولی شما که میتونی یه 6900xt یا 3080 تمیز تهیه کن ،تعویض باندلم بعدم خدا کریمه😅 دیگه فرصت خرید گرافیک با این قیمت پیدا نمیشه ها!😀

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

آقای جلیل پور شما هم مثل ما هنوز تو کارت 580 هستی!🤏

حالا من استقلال مالی ندارم ولی شما که میتونی یه 6900xt یا 3080 تمیز تهیه کن ،تعویض باندلم بعدم خدا کریمه😅 دیگه فرصت خرید گرافیک با این قیمت پیدا نمیشه ها!😀

درود بر عزیز دل...

اتفاقا توی فکرش هستم، من چون 2 تا سیستم دارم، یکی توی محل کارم برای بحث طراحیم هست این یکی هم توی خونه برای گیم XD.... که البته به این یکی که توی خونس خیلی ظلم شده :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...