رفتن به مطلب

اینترنت زی تل

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان کسی از اینترنت زیتل استفده کرده؟ 

سایتش اینقدر لخته ادم نمیدونه چقدر میشه رو سرویسش حساب کرد.

کسی از دوستان اگر تجربه استفاده ازشون داره ممنون میشم اشتراک بزاره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

من استفاده میکنم، سرعتش خوبه و بین 10 تا 50 مگ میده. قطعی یه موقعایی داره که پیامک میده ممکنه فلان ساعت اختلال داشته باشه.

ولی بهترین مزینتش نا محدود بودن حجمشه، سقف حجم منصفانه و... نداره

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

سلام

من استفاده میکنم، سرعتش خوبه و بین 10 تا 50 مگ میده. قطعی یه موقعایی داره که پیامک میده ممکنه فلان ساعت اختلال داشته باشه.

اون مواقعی که میگید اختلال داره هرچند وقته؟ وضعیت پینگ  چطوره.؟ چون استفاده خاص خودم برای گیم هست میخوام ببینم پینگش چطوره. نوسان نداشته باشه یا بالا نباشه.

یه سوال .به جهت اینکه مودم و اتصال از طریق سیم کارته .حالا این td lte یا شرکتای دیگه ایرانسل یا ... nat type به چه صورته چون با نت گوشی همیشه strict هست و اصلا برای بازیای انلاین و مولتی پلیر مناسب نیس.nat type خودتون رو چک کردید میدوونید چطوره؟

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

کسی از دوستان اینترنت td تهیه کرده باشه خیر داره این مورد رو؟ nat type این سرویس ها هم مثل نت گوشی داغون هست یا نه؟ 

الان از زی تل تماس گرفتن چون لب مرز منطقه تحت پوشش هستم امکان ارایه سرویس با کیفیت ندارن. ناچارا باید سمت اسیاتک برم.

و اینکه الان بخاطر مسایل کشور نت سیم کارتی خیلی محدود تر از نت ثابت هست .این قضیه گریبان td lte رو هم گرفته؟ 

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

کسی از دوستان اینترنت td تهیه کرده باشه خیر داره این مورد رو؟ nat type این سرویس ها هم مثل نت گوشی داغون هست یا نه؟ 

الان از زی تل تماس گرفتن چون لب مرز منطقه تحت پوشش هستم امکان ارایه سرویس با کیفیت ندارن. ناچارا باید سمت اسیاتک برم.

من بیشتر از یک ساله سرویسش رو دارم نت تایپش توی گیم ها moderate هست و مشکلی نداره معمولا پینگ هم 90 تا 100 بود تا این چند وقت پیش که پینگ ها به 120 30 رسید و از هفته پیش سرعت دانلودش هم از 40مگابیت به زیر 10 مگابیت افت کرده و عملا قفل سرعت گذاشتن حداقل روی سرویس من 

10 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

سلام

دوست عزیز برای شما هم سرعتت افت قابل توجهی کرده تو این 1 هفته ؟

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، nima_ch گفته است:

نت تایپش توی گیم ها moderate هست

نت تایپش همیشه همینه ؟ تلاشی برای اصلاحش نکردید؟ 

بخاطر این مسایل کشور محدودیتای اتصالتون مثل گوشی هست یا Adsl?

مثال میگم یه روزایی نت گوشی ساعتی قطع بود ولی adsl  وصل بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
3 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

اون مواقعی که میگید اختلال داره هرچند وقته؟ وضعیت پینگ  چطوره.؟ چون استفاده خاص خودم برای گیم هست میخوام ببینم پینگش چطوره. نوسان نداشته باشه یا بالا نباشه.

یه سوال .به جهت اینکه مودم و اتصال از طریق سیم کارته .حالا این td lte یا شرکتای دیگه ایرانسل یا ... nat type به چه صورته چون با نت گوشی همیشه strict هست و اصلا برای بازیای انلاین و مولتی پلیر مناسب نیس.nat type خودتون رو چک کردید میدوونید چطوره؟

اختلال مثلا اینجوریه ساعت 2-4 صبح رو میگه ممکنه سرویس اختلال داشته باشه.

پینگ هم خوبه، ولی بستگی به جایی که سرویس رو گرفتید و فاصله انتن ها و... داره، یکی از دوستام سرویس رو داره، همیشه از پینگش شاکیه، هر چند وقت یه بار زنگ میزنه تا درستش کنن.

نت تایپ منظور چیه؟ متوجه نمیشم؟ منظورتون سیستم پورت دادن به بازیا هست که با بعضی اینترنت ها مشکل داره؟ این سرویس خودتون ایپی جداگانه دارید و مشکلی از اون بابت نیست. روی گوشی معمولا ipv6 داده میشه و سر همین یکم دردسر داره توی این موارد که اونم مال قدیما بود، گیم های الان همشون با همون حالت کار میدن.

16 دقیقه قبل، nima_ch گفته است:

دوست عزیز برای شما هم سرعتت افت قابل توجهی کرده تو این 1 هفته ؟

سرویس من تجاریه، زیاد افتی سرعنی نداشتم، تماس بگیرید با پشتیبانی، سرعت قراردادی حداقل رو باید بهتون بدن. البته فک کنم میگن سرعت مثلا 5-30 مگ میشه که شما دارید 5 رو میگیرید دیگه

لینک به دیدگاه

7 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

نت تایپش همیشه همینه ؟ تلاشی برای اصلاحش نکردید؟ 

بخاطر این مسایل کشور محدودیتای اتصالتون مثل گوشی هست یا Adsl?

مثال میگم یه روزایی نت گوشی ساعتی قطع بود ولی adsl  وصل بود.

نه سعی نکردم دستکاری کنم نت تایپ رو چون مشکلی برای بازی های انلاینم نداشتم 

نه مثل گوشی نبود مثل adsl همیشه وصله

7 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

سرویس من تجاریه، زیاد افتی سرعنی نداشتم، تماس بگیرید با پشتیبانی، سرعت قراردادی حداقل رو باید بهتون بدن. البته فک کنم میگن سرعت مثلا 5-30 مگ میشه که شما دارید 5 رو میگیرید دیگه

تماس گرفتم میگن پارامتر ها درسته و مشکلی نداره زنگ بزن بخش شکایات عملا الان من با سرعت بهتری میتونم اپلود کنم تا دانلود 

لینک به دیدگاه

من استفاده کردم تا قبل از اینکه فیبر کشی بشه چاره ای جز‌ زیتل نداشتم. اصلا برای گیم مناسب نیست، نوسان پینگ بالایی داره و پکت لاس همیشه هست. ساعات عصر سرعتش از ۳۰-۳۵ مگابیت میومد روی ۲-۳ مگابیت بخاطر شلوغی شبکه اش. اصلا پیشنهاد نمیکنم. 

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

سلام، من تو تهران منطقه ٢ هستم

كسي هست به من بگه تو اينجا سرويس زيتل خوب هست يا نه؟ براي گيمينگ ميخوام.

من الان موبنيل دارم و كاملا اشقاله، هيچ بازي وصل نميشه و لگ وحشتناك 

زيلت چي؟ حتما از اين موبنيت لعنتي بهتره، تو منطقه من زنگ زدو و نه VDSL و نه فيبر نوري هست

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Star wing گفته است:

سلام، من تو تهران منطقه ٢ هستم

كسي هست به من بگه تو اينجا سرويس زيتل خوب هست يا نه؟ براي گيمينگ ميخوام.

من الان موبنيل دارم و كاملا اشقاله، هيچ بازي وصل نميشه و لگ وحشتناك 

زيلت چي؟ حتما از اين موبنيت لعنتي بهتره، تو منطقه من زنگ زدو و نه VDSL و نه فيبر نوري هست

الان نت کشور خصوصا روی سرویس های سیم کارتی همشون همینن . اگر سرویس بی سیم استفاده میکنی سر و ته همشون  همینن .پینگ ممکنه تکون نخوره و کیفیت داغون. تنها مزیت ک دارن قیمت های مناسب تر نسبت به بسته های گوشی هست .هرچند من مبینت گرفتم توشرایط یکسان پینگش یکم بیشتر حدود ۱۲۰،۱۳۰

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

الان نت کشور خصوصا روی سرویس های سیم کارتی همشون همینن . اگر سرویس بی سیم استفاده میکنی سر و ته همشون  همینن .پینگ ممکنه تکون نخوره و کیفیت داغون. تنها مزیت ک دارن قیمت های مناسب تر نسبت به بسته های گوشی هست .هرچند من مبینت گرفتم توشرایط یکسان پینگش یکم بیشتر حدود ۱۲۰،۱۳۰

يعني زيتل هم سيم كارتيه؟

ولي حتما از ايني كه هست بهتره، من الان ٣ ماهه كه هيچ بازي نتونستم بكنم، هيچ سروري بالا نمياد و لگ وحشتناك, سرعت، قطعو وصليش چطوره؟ چون نت محدوده ديگه

ویرایش شده توسط Star wing
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...