رفتن به مطلب

راهنمایی در خصوص رفع نویز خط تلفن

amzzm
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
من به تازگی اینترنتم رو از ADSL به VDSL تغییر دادم و نزدیک دو هفته هست که بعد حدود 6 ساعت سرعت دانلودم به 0.1 مگ میرسه. درصورتیکه در حالت عادی حدود 40 مگ هست. وقتی مودمم رو ریست میکنم مشکل برطرف میشه ولی بعد از حدود 6 ساعت باز تکرار میشه.
با مخابرات صحبت کردم که گفتن خط نویز داره و VDSL خیلی به نویز حساسه. و اومدم مودم رو مستقیم به کابل ورودی ساختمان وصل کردم. سرعتم از حد معمول بیشتر شد تقریبا دانلود حدود 52 مگ شد. (تصاویرش رو براتون ضمیمه میکنم.) مدل مودمم هم DSL-AC55U هستش.
داخل خونه از کابل تلفن 4 رشته ای معمولی استفاده کردم. میخواستم بدونم آیا مشکل از کابل داخلی هست؟
اگه مشکل از کابل هست پیشنهاد می کنین از چه نوع کابلی استفاده کنم؟
البته این رو هم باید بگم که بنا به دلایلی نتونستم کابل تلفن رو به صورت یک تکه بکشم و حدودا کابل 4 یا 5 بار تکه شده. البته طول کابل هم حدودا 15 متر هست.

تصویر 1

تصویر 2

لینک به دیدگاه

خیلی ازتون ممنونم. کابل رو حتما تهیه می کنم.

البته یه نکته رو هم اضافه کنم

همین چند دقیقه پیش سرعت اینترنت به 10 مگ افت پیدا کرد که با خاموش و روشن کردن مودم دوباره سرعت 50 شد. (همچنان مودم به کابل ورودی خونه وصله)

کاش میتونستم علت این افت سرعت رو متوجه بشم.

چون مودمم رو تازه گرفتم احتمال داره مشکل از مودم باشه و باید بره گارانتی؟ (البته آخرین نسخه فریم ور مودم رو هم نصب کردم)

اینو هم نمیدونم که برای VDSL ، مقدار SNR Margin روی 6.1 باشه خوبه یا نه؟

لینک به دیدگاه

سلام

کابل فقط دوزوج فویل دار کرمان بخرید

کرمان خالی بدون پسوند و پیشوند

تاثیرش محسوس هست

snr باید بالای 10-12 باشه وگرنه اشکالی از سیم کشی های داخلی هست و یا اگر دم در هم پایینه اشکال از مخابراته وباید بهشون بگید.

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است:

سلام

کابل فقط دوزوج فویل دار کرمان بخرید

کرمان خالی بدون پسوند و پیشوند

تاثیرش محسوس هست

snr باید بالای 10-12 باشه وگرنه اشکالی از سیم کشی های داخلی هست و یا اگر دم در هم پایینه اشکال از مخابراته وباید بهشون بگید.

خیلی ازتون ممنونم بابت معرفی کابل

برای SNR اگه بیام داخل کانفیگ مودم مقدار Stability Adjustment رو روی 12dB بزارم مشکل حل نمیشه و خط پایدار نمیشه؟
البته یه بار تست کردم با ست کردن این مقدار سرعت دانلودم یکم کاهش پیدا میکنه و از 52 میشه حدود 43 مگ

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، amzzm گفته است:

البته این رو هم باید بگم که بنا به دلایلی نتونستم کابل تلفن رو به صورت یک تکه بکشم و حدودا کابل 4 یا 5 بار تکه شده. البته طول کابل هم حدودا 15 متر هست.

مشکلی شما همین کابل کشی هست. کابل تلفن باید کاملا یک دست باشه و از کنار کابل برق هم عبور نکنه.

لینک به دیدگاه

درود بر همه دوستان

40 مگ😍50 مگ🤩

من تو مغازه فیبر دارم امروز پر سرعتم زیر 1 مگ بود

فک میکنم من تو دنیا موازی بدی گیر کردم😂

لینک به دیدگاه

17 ساعت قبل، amzzm گفته است:

سلام دوستان
من به تازگی اینترنتم رو از ADSL به VDSL تغییر دادم و نزدیک دو هفته هست که بعد حدود 6 ساعت سرعت دانلودم به 0.1 مگ میرسه. درصورتیکه در حالت عادی حدود 40 مگ هست. وقتی مودمم رو ریست میکنم مشکل برطرف میشه ولی بعد از حدود 6 ساعت باز تکرار میشه.
با مخابرات صحبت کردم که گفتن خط نویز داره و VDSL خیلی به نویز حساسه. و اومدم مودم رو مستقیم به کابل ورودی ساختمان وصل کردم. سرعتم از حد معمول بیشتر شد تقریبا دانلود حدود 52 مگ شد. (تصاویرش رو براتون ضمیمه میکنم.) مدل مودمم هم DSL-AC55U هستش.
داخل خونه از کابل تلفن 4 رشته ای معمولی استفاده کردم. میخواستم بدونم آیا مشکل از کابل داخلی هست؟
اگه مشکل از کابل هست پیشنهاد می کنین از چه نوع کابلی استفاده کنم؟

تصویر 1

تصویر 2

مدل مودمتون چیه؟ مودم با چیپست برادکام بگیرید تا قطعی نداشته باشین

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان

من کابل رو مجدد کشیدم و حتی مودمم هم عوض کردم از وضعیت اینترنتم عکس میزارم ببینین خوبه یا مشکل داره
البته این هم بگم که با تغییر کابل باز هم قطعی داشتم و وقتی مودممو عوض کردم و به جای ایسوس از تی پی لینک استفاده کردم بهتر شد.

حداقل الان نوسان سرعت دارم ولی اونجوری کند نمیشه که مجبور بشم مودم خاموش و روشن کنم. حالا نمیدونم مودم ایسوس ایراد داشته یا کیفیت خطم داغونه و ایسوس باهاش سازگار نیست.

تصویر وضعیت اینترنت

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، amzzm گفته است:

سلام دوستان

من کابل رو مجدد کشیدم و حتی مودمم هم عوض کردم از وضعیت اینترنتم عکس میزارم ببینین خوبه یا مشکل داره
البته این هم بگم که با تغییر کابل باز هم قطعی داشتم و وقتی مودممو عوض کردم و به جای ایسوس از تی پی لینک استفاده کردم بهتر شد.

حداقل الان نوسان سرعت دارم ولی اونجوری کند نمیشه که مجبور بشم مودم خاموش و روشن کنم. حالا نمیدونم مودم ایسوس ایراد داشته یا کیفیت خطم داغونه و ایسوس باهاش سازگار نیست.

تصویر وضعیت اینترنت

با توجه به line attenuation نویز  برطرف نشده

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Slasher گفته است:

با توجه به line attenuation نویز  برطرف نشده

پس دیگه مشکل از مخابراته و باید بگم بیان خطو بررسی کنن

البته اگه بیان

امروز باهاشون صحبت کردم خیلی شیک گفتن شما VDSL هستین و نباید مشکل داشته باشین و اگه مشکل داشتین زنگ بزنین😁

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...