رفتن به مطلب

مشکل با گرافیک xfx rx 580

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در ۱۴۰۱/۱۱/۱۶ در 16:43، sina-sarhadi گفته است:

اینم درسته ولی با خرید 3080ti مشکل بعدی ظهور میکنه اونم کافی نبودن پاور فعلی هست حداقل 850 وات نیاز داره که جنس خوبش بین 4 الی 6 تومنه😑😑😑 نهایت من بتونم با پاور فعلی 3070 بگیرم.

ولی از اونجایی که پولم به 3070 هم نمیرسه تصمیم گرفتم باز هم دسته دو 1080 یا 1660s  یا همرده اینها در حد 5 تومن موقتا یه چیزی بردارم تا این 580 نزده بقیه سیستم جدیدمون رو دود نکرده 🤧

خیلی هم عالی هر وقت گرفتی به ما اطلاع بده ببینیم درست شد یانه

لینک به دیدگاه

این تاپیکو دیدم خاطراتم زنده شد منم یدونه xfx 580 ماین شده داشتم که زیر فشار تصویرم میپرید خلاصه منم پیگیر شدم آخر فهمیدم چیپ کارت نیم سوز شده و با نصف قیمت فروختمش و دیگه صدای کارت ماین شده میشنوم فرار میکنم 😂

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، ArtoriasSs گفته است:

این تاپیکو دیدم خاطراتم زنده شد منم یدونه xfx 580 ماین شده داشتم که زیر فشار تصویرم میپرید خلاصه منم پیگیر شدم آخر فهمیدم چیپ کارت نیم سوز شده و با نصف قیمت فروختمش و دیگه صدای کارت ماین شده میشنوم فرار میکنم 😂

کارت ماین شده مثل لپ لپ می مونه فقط ظاهرش رو مبینی بعدا مشکلاتش بالا میاد

منم یه 6700xt  خریدم مشکل داشت فرداش پس دادم

کلا کارت ماین شده نباید خرید واقعا مجانی هم که باشه گرونه 

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، عرفان زینلی گفته است:

خیلی هم عالی هر وقت گرفتی به ما اطلاع بده ببینیم درست شد یانه

فعلا دست و بالم خالیه ولی اصلا دوست ندارم دیگه هیچ کارت دسته دویی رو بخرم.

4 ساعت قبل، ArtoriasSs گفته است:

منم الان همینطورم. با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید یه کارتی که یه سال ماین شده به اندازه ی 4 سال استفاده ی گیمینگی هست که روزانه 6 ساعت استفاده شده باشه ولی ازونجایی که تب و تاب ماین دو سال طول کشیده عمر اکثر کارت های ماین شده به پایان رسیده بخاطر همین اکثرا مشکل دارن.

4 ساعت قبل، rajah گفته است:

کارت ماین شده مثل لپ لپ می مونه فقط ظاهرش رو مبینی بعدا مشکلاتش بالا میاد

منم یه 6700xt  خریدم مشکل داشت فرداش پس دادم

کلا کارت ماین شده نباید خرید واقعا مجانی هم که باشه گرونه 

دقیقا. کارت ماین شده بدرد هیچ جا نمیخوره فعلا دارم باهاش سر میکنم تا پول دستم بیاد یه نو بخرم چون دسته دو اصلا اعتباری بهش نیست.

ولی الان اقداماتی کردم که فعلا رو سیستمم مشکلی نداره.

1.free sync رو از تنظیمات داخل مانیتور خاموش کردم از داخل adrenalin خاموش میکردم دوباره روشن میشد.

2. دوآل بایوس رو گذاشتم رو حالت quiet احتمالا روی حالت پرفورمنمس توسط ماینر پچ شده بود چون توی اون حالت مادربرد نمیشناستش و بوت نمیشد درست و حسابی. ولی الان اصلا دیگه مشکلی ندارم.

3. ویندوزم عوض کردم دیگه اون پیغام wattman دیگه نمیاد.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، sina-sarhadi گفته است:

فعلا دست و بالم خالیه ولی اصلا دوست ندارم دیگه هیچ کارت دسته دویی رو بخرم.

منم الان همینطورم. با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید یه کارتی که یه سال ماین شده به اندازه ی 4 سال استفاده ی گیمینگی هست که روزانه 6 ساعت استفاده شده باشه ولی ازونجایی که تب و تاب ماین دو سال طول کشیده عمر اکثر کارت های ماین شده به پایان رسیده بخاطر همین اکثرا مشکل دارن.

دقیقا. کارت ماین شده بدرد هیچ جا نمیخوره فعلا دارم باهاش سر میکنم تا پول دستم بیاد یه نو بخرم چون دسته دو اصلا اعتباری بهش نیست.

1.free sync رو از تنظیمات داخل مانیتور خاموش کردم از داخل adrenalin خاموش میکردم دوباره روشن میشد.

2. دوآل بایوس رو گذاشتم رو حالت quiet احتمالا روی حالت پرفورمنمس توسط ماینر پچ شده بود چون توی اون حالت مادربرد نمیشناستش و بوت نمیشد درست و حسابی. ولی الان اصلا دیگه مشکلی ندارم.

دلتو بد نکن واسه دست دوما

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام بر همگی

اومدم یه آپدیت دیگه بدم شاید این اطلاعات بدرد کسی بخوره .

خب بعد اینکه پد های این گرافیک رو هم عوض کردم و مشکلات دمایی رو حل کردم ( در این تاپیک) هنوز یک مساله حل نشده باقی مونده بود اونم این بود از بازی Ace Combat 7 Skies Unknown مینداخت بیرون که رفتم از یه سایت دیگه یه نسخه دیگه دانلود و نصب کردم دیدم دیگه نمیندازه بیرون و درست کار میکنه .

اینم از مشکلات بازی های کرکی.

در ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ در 20:35، sina-sarhadi گفته است:

ویرایش شده توسط sina-sarhadi
لینک به دیدگاه

پس مشکل کارت یعنی حل شد ؟

9 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

سلام بر همگی

اومدم یه آپدیت دیگه بدم شاید این اطلاعات بدرد کس بخوره .

خب بعد اینکه پد های این گرافیک رو هم عوض کردم و مشکلات دمایی رو حل کردم ( در این تاپیک) هنوز یک مساله حل نشده باقی مونده بود اونم این بود از بازی Ace Combat 7 Skies Unknown مینداخت بیرون که رفتم از یه سایت دیگه یه نسخه دیگه دانلود و نصب کردم دیدم دیگه نمیدازه بیرون و درست کار میکنه .

اینم از مشکلات بازی های کرکی.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Death Reaper گفته است:

پس مشکل کارت یعنی حل شد ؟

بله .گوش شیطون کر.😁

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، sina-sarhadi گفته است:

بله .گوش شیطون کر.😁

الهی امین
خب خداروشکر 
پس تمامی این مشکلات از همون پد های حرارتی بوده خیر ندیده بوده 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...