رفتن به مطلب

مشکل فریم کم در بازی apex در لپتاپ acer nitro5

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود. دوستان بنده دیروز با هزار بدبختی یه لپتاپ تهیه کردم این هم مدلش هست:

Untitled.thumb.jpg.48cdf4e0946cec91dd4aa7a578156c9f.jpg

درایوراشو که نصب میکنم بازی اجرا میکنم (فعلا فقط ایپکس دارم) داخل بازی 10 فریم بیشتر نمیده! فک کنم به دلیل اینه که بازی با درایور اینتل نصب شده. بنده از سایت انویدیا هم اخرین درایور موجودو گرفتم و نصب کردم ولی باز افاقه نکرد. ممنون میشم راهنمایی کنین چیکار کنم.

ویندوزم 10 هستش.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

این مشکل سوییچ نکردن رو گرافیک انودیا احتمالا هست، دوباره درایور ها نصب کنید،ویندوز رو هم اپدیت کنید شاید مشکل حل شد، اگر mux سوییچ داشت لبتاپ فکر نمیکنم مشکلی پیدا میکردید.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

هم اکنون، yasin1380 گفته است:

این مشکل سوییچ نکردن رو گرافیک انودیا احتمالا هست، دوباره درایور ها نصب کنید،ویندوز رو هم اپدیت کنید شاید مشکل حل شد، اگر mux سوییچ داشت لبتاپ فکر نمیکنم مشکلی پیدا میکردید.

چند بار تست کردم حل نشد. ویندوز هم اپدیته. بی زحمت لینک درایور رو شما برام بفرست با اون هم تست کنم شاید از جای اشتباه دانلود میکنم

لینک به دیدگاه

از داخل کنترل پنل انویدیا گلوبال ستینگ رو بذارید روی کارت گرافیک خود ایپکس رو هم جدا اد کنید روی کارت گرافیک باشه

از توی تنظیمات قسمت Display قسمت Graphics Settings هم ایپکس رو اضافه کنید بذارید روی High Performance

درایور هم بهتره از خود نرم افزار جیفورس اکسپرینس دانلود کنید سرعت سروراش هم خوبه فقط یه کم لاگین کردن بهش بخاطر تحریم و اینا دنگ و فنگ داره

من تاحالا ایپکس نداشتم جایی نشون نمیده توی تنظیماتش که الان روی چه گرافیکی داره کار میکنه؟

• لایک 1
لینک به دیدگاه

14 ساعت قبل، ho3einsa گفته است:

چند بار تست کردم حل نشد. ویندوز هم اپدیته. بی زحمت لینک درایور رو شما برام بفرست با اون هم تست کنم شاید از جای اشتباه دانلود میکنم

9 ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

از داخل کنترل پنل انویدیا گلوبال ستینگ رو بذارید روی کارت گرافیک خود ایپکس رو هم جدا اد کنید روی کارت گرافیک باشه

از توی تنظیمات قسمت Display قسمت Graphics Settings هم ایپکس رو اضافه کنید بذارید روی High Performance

درایور هم بهتره از خود نرم افزار جیفورس اکسپرینس دانلود کنید سرعت سروراش هم خوبه فقط یه کم لاگین کردن بهش بخاطر تحریم و اینا دنگ و فنگ داره

من تاحالا ایپکس نداشتم جایی نشون نمیده توی تنظیماتش که الان روی چه گرافیکی داره کار میکنه؟

خیر متاسفانه نشون نمیده

ممنون دوستان مشکل از اپدیتای ویندوز بود. ویندوز سرخود برمیداره درایورو اپدیت میکنه نسخه اشتباه نصب میکنه. با ddu هم نمیشد پاکش کرد با دیوایس منیجر پاکش کردم اخرین اپدیتو ریختم اوکی شد.

واقعا خیلی ظلمه که ویندوز سرخود برداره درایور اپدیت کنه و نشه جلوشو گرفت.

ویرایش شده توسط EHSAN.K
حذف ادبیات نامناسب
  • لایک 1
  • حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

17 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است:

ممنون دوستان مشکل از اپدیتای تخمی ویندوز بود. ویندوز سرخود برمیداره درایورو اپدیت میکنه نسخه اشتباه نصب میکنه. با ddu هم نمیشد پاکش کرد با دیوایس منیجر پاکش کردم اخرین اپدیتو ریختم اوکی شد.

واقعا خیلی ظلمه که ویندوز سرخود برداره درایور اپدیت کنه و نشه جلوشو گرفت.

به ۱۱ آپدیتش کن  ،گهگاهی مشکلاتی برا گیم ایجاد میکنه ولی ویندوز سر براه تری هست.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...