رفتن به مطلب

دمای بالای106درجهHotSpotگرافPalit rtx 3080 gaming proتعویض خمیر و پد را توصیه می کنید؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عرض ادب

یه گراف palit rtx 3080 gaming pro دارم که تنها استفاده اون تدوین و رندر بوده حتی گیم هم با اون زده نشده.اما مشکل دمای بالای 106درجه داره در  HotSpot! چیزی که عجیب دمای نرمال GPUو Memory هست اما دمای هات اسپات تا 20-25 درجه اختلاف داره با دمای این دو!

سرعت فن هم وقتی دما میره بالای 100 میره رو 95 درصد! تا بتونه هات اسپات رو روی 100درجه نگه داره تو گیم

1000.thumb.gif.a01bb94c6af92223b26a81d8b4486a24.gif

ویرایش شده توسط nasir1367
لینک به دیدگاه

سلام بر شما. من دقیقا همین مدل گرافیک را دارم و بسیار خنک هستش این دما اصلا نرمال نیست من احساس میکنم کولر روی گرافیک خوب ننشسته یا سفت نشده جز این ممکن است یکی از فن ها کار نمیکنه. اما اگر فن ها هر سه کار میکنند به احتمال زیاد مشکل همان خوب چفت نشدن کولر روی برد باشد.

لینک به دیدگاه

دمای کارتتون بالاس  این کارت رو من تست کردم دما نهایت 72 73 بود مدل 12 گیگش به نظرم خمیر عوض کنین مشکلتون هم حل میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...