رفتن به مطلب

کسی از کیت کامل پایه خنک کننده پردازنده کولر مستر LGA1700 603005420-GP استفاده کرده؟

M.Data
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کسی از این کیت استفاده کرده

https://www.lioncomputer.com/product/wml8v/Cooler-Master-LGA1700-603005420-GP-UPGRADE-KIT

من این مورد رو خریداری کردم مادربردم msi z690 pro و پردازنده هم  12700 خنک کننده هم Cooler Master MasterAir MA610P ARGB هست (که به گفته سایت کولر مستر این کیت رو ساپورت میکنه) ولی وقتی میخوام سوار کنم پیچ ها به راحتی هر چهارتاش نمیرسه تا سفت کنم و در صورتی میشه محکم بست که باید فشار زیادی به پایه هاش بیارم تا نزدیک پیچ بشه

حالا این مقدار فشار به سی پی یو و برد و خارهای مادربرد آسیب نمیرسونه؟ اگر کسی بسته ممنون میشم راهنمایی کنه مشکل من رو داشته یا نه

با تشکر

لینک به دیدگاه

سلام

من تجربه این کیت رو ندارم ولی برای سوکت ۱۷۰۰، کولر hyper T20 کولرمستر خریدم که به قول فروشنده روی صدتا مادربرد نسل ۱۲ بسته بود، منم با خیال راحت خریدم البته گقت یه خورده سخت نصب میشه

موقع نصب T20 با فشار زیاد مجبور شدم بکشمش تا به سوراخ روی مادربرد برسه ، درکل فکر نکنم مشکلی باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...