رفتن به مطلب

کیس مناسب برای خنک کننده MasterAir MA624

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عرض سلام و چطورید دارم خدمت اساتید سایت . من چند وقت پیش سیستم بستم که در حین انجام این عملیات به یه مشکل کوچیک خوردم که اومدم از شما راهنمایی بگیرم . 
فن خنک کننده من CoolerMaster MasterAir MA624 Stealth هست که سه تا فن داره ، متاسفانه موقع نصب روی مادربرد یکی از فن ها داخل کیس جا نمیشد ( بزرگترین فن این خنک کننده ) یعنی دریچه کیس کامل بسته نمیشد و یکم فاصله ایجاد میکرد ، البته الان داره با دو تا فن کار میکنه ، کیسی که انتخاب کرده بودم MasterBox MB511 ARGB . اگه امکانش هست راهنمایی کنید چه کیس بزرگ و جاداری وجود داره که این خنک کننده به طور کامل داخل کیس جا بشه . ترجیحا کیس مدنظرتون کولر مستر باشه . با احترامات و عرض معذرت بابت پر حرفی .

ویرایش شده توسط shabbidar
لینک به دیدگاه

13 دقیقه قبل، shabbidar گفته است:

عرض سلام و چطورید دارم خدمت اساتید سایت . من چند وقت پیش سیستم بستم که در حین انجام این عملیات به یه مشکل کوچیک خوردم که اومدم از شما راهنمایی بگیرم . 
فن خنک کننده من CoolerMaster MasterAir MA624 Stealth هست که سه تا فن داره ، متاسفانه موقع نصب روی مادربرد یکی از فن ها داخل کیس جا نمیشد ( بزرگترین فن این خنک کننده ) یعنی دریچه کیس کامل بسته نمیشد و یکم فاصله ایجاد میکرد ، البته الان داره با دو تا فن کار میکنه ، کیسی که انتخاب کرده بودم MasterBox MB511 ARGB . اگه امکانش هست راهنمایی کنید چه کیس بزرگ و جاداری وجود داره که این خنک کننده به طور کامل داخل کیس جا بشه . ترجیحا کیس مدنظرتون کولر مستر باشه . با احترامات و عرض معذرت بابت پر حرفی .

کیس کولر مستر MASTERCASE H500P MESH WHITE ARGB
لینک به دیدگاه

طبق نظر خود کولر مسترشما با جابجا کردن فن ایرکولرتون مشکلتون حل میشه ،مگر که از اون طرفم به هیت سینک مادربرد برخورد کنه که بعید میدونم این رو بررسی کرده باشید.

تست کنید احتمالا به نتیجه میرسید چون طبق اطلاعات کولرمستر کیس شما تا ارتفاع 165 میلی متر جواب گو ایر کولر ها هست.

Opera Snapshot_2022-12-21_132307_www.coolermaster.com.png

لینک به دیدگاه

34 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

این خیلی خوبه ، ممنونم . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...