رفتن به مطلب

سیم کشی تلفن

Lawrence
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

ازونجایی که خط تلفن منزل pcm هست بسته به شرایط تفلونی که دارم که هیچ جا نمیشه نت بگیرم.

همزمان دارم چند روش اتصال اینترنت رو بررسی میکنم.

در ساختمان روبروی منزل  یک واحد داریم که شرایط دریافت adsl داره .حالا گفتم اگر واقعا به بن بست خوردم میشه میشه یکی از خطوط تلفن اون واحد رو به صورت غیر رسمی منتقل کنم به این یکی خونه؟

دوتا خونه دقیقا روبروی هم هستن . منتها چون اپارتمان هست ممکنه دور قمری بشه مسیر سیم کشی.

حالا برای یه اینترنت بدون نویز و دردسر ،  سیم تلفن تمام مس نهایتا چند متر میشه کشید؟ از خونه ای که سمت روبروی کوچه هست بخوام سیم بکشم به این خونه شدنیه؟ حدود 50 متر سیم بخواد ، دقیق نمیدونم. ( البته این به روشی که از انتهای سیم تلفن خونه مجدد کابل بکشم سمت  پشت بوم . دوباره از روی پشت بوم اون خونه بندازم کنار انتن مرکزی بیام توی منزل .) 

فاصله بین دوتا باکس هردو ساختمون  شاید 5 متر باشه. یکی دست چپ کوچه یکی دست راست کوچه. هردو هم خونه خودمونه.با مامورش صحبت کنم ممکنه یه  کابل به این تابلو بکشه؟

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

سیم مسی که سیگنال تلفنADSL رو منتقل کنه مشکلی نیست. چند صد متر هم بکشید. به طبع SNR کم میشه ولی نه زیاد. مفاصل و اتصالات رو خوب ببنید با ترمینال خوب یا لحیم کاری.

سیم مشکی رنگ روکار اصطلاحا، که در مقابل UV و آب و هوا مقاوم هست بگیرید که شیلد هم داشته باشه. الام تمامی سیم ها دو زوج مفتولی "مسوار" هست که آلومینیوم هست با روکش مسی(cca) شکننده هستندو فکر میکنم 24 یا 28 AWG هستند.که خیلی نازکه.

ویرایش شده توسط saeed0c
لینک به دیدگاه

10 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

سیم مشکی رنگ روکار اصطلاحا، که در مقابل UV و آب و هوا مقاوم هست بگیرید که شیلد هم داشته باشه

لینکی چیزی ازین مدل دارید؟توی نت هرچی میگردم اکثرا روکش الومینیوم هست. تمام مس پیدا نکردم.

چون پینگ برام مهمه گفتم شاید مشکل ساز باشه یا نیاز به چیزی داشته باشه 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Lawrence گفته است:

لینکی چیزی ازین مدل دارید؟توی نت هرچی میگردم اکثرا روکش الومینیوم هست. تمام مس پیدا نکردم.

چون پینگ برام مهمه گفتم شاید مشکل ساز باشه یا نیاز به چیزی داشته باشه 

نیازی به لینک نیست برید فروشگاه های بابا برقی بگید سیم تلفن شیلددار 2 زوج میخوام خودشون کمکتون میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...