رفتن به مطلب

مشکل بایوس

metalsnake
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کلافه شدم دیگه .... من مشدربورد BIOSTAR Z490 GTA دارم نسل 10 و 11 ساپورت میکنه خلاصه من بایوس رو آپدیت کردم برای ساپورت نسل 11 و سی پی یو رو جا زدم .... همه چی اوکی بود ولی کامپیوتر خاموش نمیشد ... بعدش تو خود سایت بایو استار خوندم که قبل از آپدیت به نسل 11 باید از طریق فلش بوت میکردم و یه فایلی نصب میکردم .... من دوباره سی پی یو نسل 10 رو جا زدم و کارهارو کردم ولی متاسفانه مرحله آخر موقع آپدیت بایوس کامپیوتر خاموش شد.... الان روشن میشه ولی صفخه هیچی نمیاره.... 2 تا بوق میزنه یه مکث بعدش 9 تا بوق یه مکث دوباره 7 تا بوق.

کارایی که تا الان کردم بعد این قضیه ولی جواب نگرفتم

باطری مادربوردو درآوردم یه مدت جا زدم

سعی کردم از طریق فلش مموری و ریختن فایل آپدیت داخلش و دکمه های home و ctr بایوس و ریکاوری کنم نشد

از طریق جامپر بایوس رو رست کردم بازم تصویر نداد

دوستان من باید از پایان نامه دفاع کنم و خیلی حیاتیه که زود درستش کنم هرکسی میتونه کمک کنه لطفا

مشخصات سیستن

CPU G6400 (که 11400 میخواستم بندازم روش)

16G RAM

GPU RX580

POWER 550 GREEN

لینک به دیدگاه

اگر گارانتی داره، مادربرد رو برای تعمییر بایوس ببرید گارانتی. (چه تاریخ داشته باشه چه نداشته باشه.)

لینک به دیدگاه

2 بیپ کوتاه باشه طبق سایت ami پاسخ ندادن رم هست 

7 تا پاسخ ندادن مسیر سخت افزاریه

9 تا مشکل چکسام بایوسه

ویرایش شده توسط jj-191
لینک به دیدگاه

ای سی فلش مادربوردتون پریده باید با پروگرمر بایوس بزنن مادربوردتون رو 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...