رفتن به مطلب

احتمال بن شدن اکانت استیم

MiladZQ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود دوستان

من تا امروز از این مسئله که اگر هنگام وارد کردن گیفت کارت به اکانت استیم ، به قند شکن ریجنی که اکانتمون هست متصل نباشیم احتمال بن اکانت هست بی اطلاع بودم.

اما چند ماه قبل (10 مارس 2022) بنده 300 ARS برای اکانتم که ریجن آرژانتین هست خریدم (یادم نیست از کدوم سایت بوده) و تا جایی که یادم هست بدون قند شکن کد رو به اکانتم زدم

حالا الان به نظر شما ، احتمال بن اکانت من هست؟ یا چون مدت نسبتا زیادی ازش گذشته استیم پیگیری نمیکنه؟

لینک به دیدگاه

اگر از دوستان کسی میتونه راجب گزینه هایی که دورشون خط کشیدم (اینکه کلا اینجا چه کار میشه کرد) توضیحی بده ممنون میشم 🙏

Untitled.thumb.png.c5d6a5cdbed02f1ecabfb28a03934ddd.png

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

حالا الان به نظر شما ، احتمال بن اکانت من هست؟ یا چون مدت نسبتا زیادی ازش گذشته استیم پیگیری نمیکنه؟

حدس می زنم چون خرید اولتون بوده احتمالا قند شکن نیاز نبوده چون ریجن نداشته اکانتتون. خیلی نگران نباشید چون خرید به درستی انجام شده و اگر مشکلی بود همون موقع معلوم  میشد.  در ضمن شما اگر قند شکن نزنید موقع وارد کردن کد، استیم بن نمیکنه. فقط اروری میده مبنی بر اینکه نمیتونید کد رو وارد کنید. همین.

56 دقیقه قبل، MiladZQ گفته است:

اگر از دوستان کسی میتونه راجب گزینه هایی که دورشون خط کشیدم (اینکه کلا اینجا چه کار میشه کرد) توضیحی بده ممنون میشم 🙏

اینجا می تونید تاریخچه تمام خرید هایی که انجام داید رو ببینید. برای مثال می تونید بازی رو به دلایل مختلف ریفاند کنید. سولات فنی در مورد خریدتون رو از ساپورت استیم بپرسید و رسید خریدتون رو هم ببینید.

لینک به دیدگاه

اگر قراره اتفاقی بیوفته معمولا همون لحظه ی خرید و یا وارد کردن میوفته. بعدش به صورت عادی مشکلی نداره.

برای خرید بعدتون این نکته رو در نظر داشته باشید. همون ریجن تغییر آی پی بدین.

لینک به دیدگاه

من اکانتم 72 ساعت بعد از یک اشتباه بن شد بنابراین، اگر 3 روز گذشته باشه، بعید میدونم دیگه اتفاقی بیفته، خیلی هم پیگیر نشین، روال عادی کارتون رو انجام بدین اگر بن شد بعد مکاتبه کنید.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز ربطی به موضوع شما نداره اما حتما یدونه از این استیم گیفتارو حداقل یدونه باشه بیشتر بهتر کدشو نگه دارین بعضی وقتا بعد تغییر ریژن اکانت رو استیم می بنده باید ثابت کنین صاحب اکانت هستین یکی از راه هاش که برای ما ایرانی ها راحتتره همین کد استیم گیفت هست من خودم همین مشکل برام پیش امد با بدبختی یه کد پیدا کردم نجات دادم اک رو خدا از اون سایتی که برام تغییر ریژن داد نگذره اینو بهم نگفته بود اگه کد رو پیدا نمی کردم اک پریده بود 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

ممنونم از همگی 🙏🌹

خداروشکر مشکلی نیست پس

در ۱۴۰۱/۱۰/۵ در 18:13، Hadi ABD گفته است:

حدس می زنم چون خرید اولتون بوده احتمالا قند شکن نیاز نبوده چون ریجن نداشته اکانتتون.

خرید اولم از سایت CDKEYSHARE بود ، یه موردی که واسم عجیب بود اینه که حسابم با واحد پول P شارژ شده و خرید رو انجام دادن

Untitled.thumb.png.2610347f8bde54d704eef421dcdb8834.png

در ۱۴۰۱/۱۰/۶ در 01:03، saeed0c گفته است:

برای خرید بعدتون این نکته رو در نظر داشته باشید. همون ریجن تغییر آی پی بدین.

حتما

فقط قندشکنی که ریجن آرژانتین داشته باشه نمیشناسم.

اگر چیزی میشناسید معرفی کنید 🌹

در ۱۴۰۱/۱۰/۶ در 01:50، ARMIN گفته است:

من اکانتم 72 ساعت بعد از یک اشتباه بن شد بنابراین، اگر 3 روز گذشته باشه، بعید میدونم دیگه اتفاقی بیفته، خیلی هم پیگیر نشین، روال عادی کارتون رو انجام بدین اگر بن شد بعد مکاتبه کنید.

در ۱۴۰۱/۱۰/۶ در 01:57، Divine گفته است:

دوست عزیز ربطی به موضوع شما نداره اما حتما یدونه از این استیم گیفتارو حداقل یدونه باشه بیشتر بهتر کدشو نگه دارین بعضی وقتا بعد تغییر ریژن اکانت رو استیم می بنده باید ثابت کنین صاحب اکانت هستین یکی از راه هاش که برای ما ایرانی ها راحتتره همین کد استیم گیفت هست من خودم همین مشکل برام پیش امد با بدبختی یه کد پیدا کردم نجات دادم اک رو خدا از اون سایتی که برام تغییر ریژن داد نگذره اینو بهم نگفته بود اگه کد رو پیدا نمی کردم اک پریده بود 

حتما سعی میکنم پیداش کنم

اول ببینم از کدوم سایت خریدم اصلا xD

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...