رفتن به مطلب

رندرینگ در برنامه Corel video Studio

Saeed1980
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود:

با توجه به تصویر ضمیمه سوالاتم م اینه که :

1) در برنامه Corel video Studio در بخش انتهایی و خروجی گرفتن- در قسمت مشخص شده با ماوس برنامه امکان استفاده از CUDA برای رندرینگ رو میده- آیا در صورت تهیه گرافیکی مثل 3060 Ti - عمل رندرینگ نسبت به Cpu i5 11400F فعلی بنده- سریعتر انجام میشه و چند در صد مثلا؟  آخه الان با این سی پی یو (هر چند میدونم تخصصی این کار نیست و مدل میان رده ساده اییه  ) بنظرم طولانی میاد بالاخص وقتی که با فایل TS.* کار میکنم و میخام خروجی MPEG4 بگیرم. آیا باید نرم افزار رو عوض کنم و مثلا برنامه سریعتری نسبت به سخت افزارم انتخاب کنم؟ آیا باید ابتدا کانورت TS به MPEG4 انجام بدم بعد ادیت کنم و خروجی MPEG4 بگیرم؟ (ضمنا میزان  رم هم 2X16 GB DDR4 3200 هست).

Corel.thumb.jpg.79610c90793a3f649a2cba8c35dd2240.jpg

2) برای اینکه همزمان در فایل خروجی عمل فشرده سازی برای کاهش حجم انجام بشه چی استفاده کنم بهتره؟ (بازم با توجه به سخت افزارم و البته غیر از Adobe Premier).

3) آیا باید Corel رو کنار بزارم؟ آخه با توجه به شکل دوم -قابلیت Multi Trim Video برای جستجوی سریع فایل ویدیویی و برش دادن بخشهای زاید فوق العاده جذاب و کاربردی هست برام که در هیچ برنامه مشابهی به این دقت نمیبینم یا شایدم من اطلاعم کمه !!!

1077201808_Multitrim.thumb.jpg.5f3bd7b2811037e51459af926362743a.jpg

ممنون میشم مورد وار اطلاعات ارزشمندتون رو باهام به اشتراک بزارید-  اجرتون با حق متعال.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

توی این برنامه امتحان نکردم، اما توی پریمیر، بین سیپیو 3900x و gtx1650 تست کردم، زمان رندر با گرافیک عموما نصف زمان رندر با سیپیو بود، حتی سکانسی که سیپیو 10 دقیقه طول میداد، گرافیک تو 2 دقیقه رندر میکرد

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

قابلیت Multi Trim Video برای جستجوی سریع فایل ویدیویی و برش دادن بخشهای زاید فوق العاده جذاب و کاربردی هست برام که در هیچ برنامه مشابهی به این دقت نمیبینم یا شایدم من اطلاعم کمه !!!

تو پریمیر اگه توی تایم لاین روی فایلتون کلیک راست کنید و scene edit detection رو بزنید قسمت هایی که صحنه عوض میشه رو اتوماتیک برش میزنه (نمیدونم اون قابلیتی که میگید دقیق این باشه یا نه)

درکل پریمیر بهتره تا این برنامه های جانبی سیستمتون هم مناسبه براش

لینک به دیدگاه

برنامه شمارو نمیدونم ولی 3دی مکس و وی ری تفاوت بین 1700 رایزن و 3060 ti  حدود 1به 5 هست یعنی اگر با سی پی یو رندر 5 دقیقه طول میکشه با گرافیک کمتر از 1 دقیقه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...