رفتن به مطلب

پاور مناسب برای xfx 6900xt

اشتراک گذاری

Recommended Posts

17 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

میتونم بدونم منبعتون چیه که نمیتونه رزولوشن 4k رو هندل کنه؟

منظور از هندل اینکه گلوگاه میشه سی پی یوش با گرافیکش تو 4کی
برای گرافیک  6900xt کم کمش باید 5600x داشته باشی تا بتونی از پتانسیل کارت استفاده کنی 

لینک به دیدگاه

16 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

میتونم بدونم منبعتون چیه که نمیتونه رزولوشن 4k رو هندل کنه؟

هر چی رزولوشیون  بره بالا تر فشار کم تر میاد به cpu و متمرکز میشه به gpu که کاملا خلاف حرف این دوستمون هستش شما رو fhd گلوگاه میشی نه 4k 
پاور هم اگر بیشتر از توانش مصرف کنه سیستم هارد شات دان میشه که اسیبی به چیزی وارد نشه 

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، samua گفته است:

هر چی رزولوشیون  بره بالا تر فشار کم تر میاد به cpu و متمرکز میشه به gpu که کاملا خلاف حرف این دوستمون هستش شما رو fhd گلوگاه میشی نه 4k 
پاور هم اگر بیشتر از توانش مصرف کنه سیستم هارد شات دان میشه که اسیبی به چیزی وارد نشه 

میدونم اینارو داداش گلم بحث اینکه
کلا ترکیب این سی پی یو با این گرافیک ایراد داره و گلوگاهه به روزولوشنو ایناهاش کاری ندارم
همیشه برای بهره وری بیشتر باید گرافیک با سی پی یوت مچ باشه
وگرنه میشه هر سی پی یویی با هر گرافیکی رو سوار کرد رو هم تو هر رزولوشنی

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

کلا ترکیب این سی پی یو با این گرافیک ایراد داره و گلوگاهه به روزولوشنو ایناهاش کاری ندارم

مساله اینه که تو 4k اصلا ایئ cpu گلوگاهی ایجاد نمیکنخ تو 1440p یه مقدار گلوگاه هست

7 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

مساله اینه که تو 4k اصلا ایئ cpu گلوگاهی ایجاد نمیکنخ تو 1440p یه مقدار گلوگاه هست

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

این بنچمارکها مربوط به 3090 و رزولوشن 4k هست.ببینین چقد تفاوت بین 3600 و 5600x اندکه و حدود 3 درصده

این از نظر من باتلنک نیست!

لطفا قبل از پیشنهادی که ممکنه هزینه بیجا رو دست کسی بزاره تحقیق کافی کنین

IMG_20230102_192146.jpg

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

سلام

یک مساله اینکه نمیدونم تو چ رزولوشنی بازی میکنی منتها این پردازنده amd 3600xt  نمیتونه هندل کنه 6900xt رو تو 4 کی تهش تهش 6700xt رو بتونه هندل کنه

سلام دوست عزیز

مانیتورم 1440 

الان که نمیتونم، اصلا حس و حال بازی هم نیست ، شاید یکی دو سال دیگه پردازنده رو ارتقا دادم 

سلام

یک مساله اینکه نمیدونم تو چ رزولوشنی بازی میکنی منتها این پردازنده amd 3600xt  نمیتونه هندل کنه 6900xt رو تو 4 کی تهش تهش 6700xt رو بتونه هندل کنه

سلام دوست عزیز

مانیتورم 1440 

الان که نمیتونم، اصلا حس و حال بازی هم نیست ، شاید یکی دو سال دیگه پردازنده رو ارتقا دادم 

3 ساعت قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است:

این صدای چوک یا خازن هستش.معمولا بی خطره.

ممنون

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

پاور سالمه یه سرویس بیرون بده برات انجام بدن صداشم خیلی کمتر میشه،نیاز به سرویس اصولی داره با باد بلور از منافذ اوکی نمیشه،مال منم همچین صدایی میداد اوکی شد

ممنون دوست عزیز 🌹

سلام

حالا داشتن کویل وین ب خودی خود مشکلی برای قطعات چ گرافیک باشه چ پاور باشه ب وجود نمیاره
مساله دوم اینکه پاورت جواب میده اما چون چند سالی ازش گذشته و قدیمی بوده بنظرم راندمانش اومده پایین یا نیاز داره سرویس شه اساسی
بهتره ک ب فکر خرید یک پاور جدید باشی
اگر بودجه داری برو سراغ corsiar fsp seasonic مهم نیست برنز باشه یا نقره این چیزا
تنها چیزی ک مهمه اینکه کیفیت ساخت بسیار بالایی دارند 

روی رزولوشن ۱۴۴۰ هستم

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، yasin1380 گفته است:

پاور سالمه یه سرویس بیرون بده برات انجام بدن صداشم خیلی کمتر میشه،نیاز به سرویس اصولی داره با باد بلور از منافذ اوکی نمیشه،مال منم همچین صدایی میداد اوکی شد

میدونید دقیقا چکار کردن برا پاورتون؟

فقط با تمیز کردن درست شد ؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

این بنچمارکها مربوط به 3090 و رزولوشن 4k هست.ببینین چقد تفاوت بین 3600 و 5600x اندکه و حدود 3 درصده

من پیشنهاد ندادم ک بخان چیزیو عوض کنن ک بخان هزینه کنه رو دستشون عزیز
بحث کانفیگشون هست ک بالانس نیست عزیز
شما ی سرچ داخل گوگل بزن بهترین گرافیک برای 3600x بعد منظور منو متوجه میشی
https://community.amd.com/t5/graphics/low-performance-and-driver-crashes-with-6900-xt/m-p/560760

اینجارو هم ی نگاهی بنداز تا بیشتر متوجه شی

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

من پیشنهاد ندادم ک بخان چیزیو عوض کنن ک بخان هزینه کنه رو دستشون عزیز
بحث کانفیگشون هست
ک درست نیست 
شما ی سرچ داخل گوگل بزن بهترین گرافیک برای 3600x بعد منظور منو متوجه میشی

درسته پیشنهاد ندادین

ولی اینکه میگین کافی نیست ممکنه این فکرو ناخودآگاه برای ایشون ایجاد کنه که شاید نیاز به ارتقا سی پی یو دارن

جواب اینکه من پرسیدم رو چه منبعی میگین 3600xt نمیتونه 6900xt رو هندل کنه،تو گوگل سرچ کن نبود.

من گفتم حرف شما در کمال احترام اشتباهه منبع هم اوردم.ولی تو گوگل سرچ کن منبع نشد

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

درسته پیشنهاد ندادین

ولی اینکه میگین کافی نیست ممکنه این فکرو ناخودآگاه برای ایشون ایجاد کنه که شاید نیاز به ارتقا سی پی یو دارن

جواب اینکه من پرسیدم رو چه منبعی میگین 3600xt نمیتونه 6900xt رو هندل کنه،تو گوگل سرچ کن نبود.

من گفتم حرف شما در کمال احترام اشتباهه منبع هم اوردم.ولی تو گوگل سرچ کن منبع نشد

خب بالانس نیست کانفیگ عزیز شما چرا حرف منو متوجه نمیشی
منم لینک دادم شما برو ی نگاهی ب گلوگاهی ک میشه یک نگاهی بنداز

I don't mean to be mean, but when people upgrade their machines, they tend to forget to check for bottlenecks and potentially waste money. Then they wonder why such low fps even with a powerful graphics card. After all, I was one of them myself, until I read a post that started with almost the same words

3600X/6900XT CPU/GPU bottleneck at certain resolutions:

1080p = ~47%
1440p = ~34%
3440×1440 ultra wide = ~24%
2160p = ~7%

So in your case, you get ~66% of the performance out of the graphics card. On top of that, you have the coding of the game, plus any losses caused by RAM and other components. Not forgetting the Radeon hardware and software trickery, such as the ULPS already mentioned.

A little teaser: 5900X/6900XT with 1440p monitor = 0% bottleneck.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
[ 5900X | 6900XT | X570 | NH-D15S | 16Gb@3600Mhz | 1000W ]
لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

I don't mean to be mean, but when people upgrade their machines, they tend to forget to check for bottlenecks and potentially waste money. Then they wonder why such low fps even with a powerful graphics card. After all, I was one of them myself, until I read a post that started with almost the same words

1080p = ~47%
1440p = ~34%
2160p = ~7%

So in your case, you get ~66% of the performance out of the graphics card. On top of that, you have the coding of the game, plus any losses caused by RAM and other components. Not forgetting the Radeon hardware and software trickery, such as the ULPS already mentioned.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/lh9el9/r5_3600_rx_6900_xt/

https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/yimuh1/cpu_r5_3600_is_the_bottleneck_for_a_rx_6900_xt_or/
https://pc-builds.com/bottleneck-calculator/result/0Um17I/1/general-tasks/2560x1440/

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

1080p = ~47%
1440p = ~34%
2160p = ~7%

لینک شما رو مطالعه کردم،ولی این منبع معتبر نیست،یه بنده خدایی میگه من در یه بازی مشخص فریم مورد نظرمو نمیگیرم و مشکل استبیلیتی درایور دارم.

هرکی هم یه نظری داده،یکی هم این وسط گفته 3600x شدیدا باتلنک میکنه کارت ایشونو در رزولوشن ۱۴۴۰,که تا حدودی درسته.باتلنک هست ولی نه در اون حد و اندازه ای که شما فکر میکنین الان با منبع نشون میدم میزان باتلنک بین دو نسل ۳۰۰۰ و ۵۰۰۰ رایزن.

ایضا اگه حتی به این لینکی که فرستادیم هم استناد کنیم باز حرف شما اشتباهه،شما گفتین در رزولوشن ۴k هم نمیتونه هندل کنه.ولی این لینک مربوط به مشکل ایشون در رزولوشن 1440 هست

در تصویر زیر تفاوت فریم بین دو نسل از سی پی یو های ای ام دی در دو کارت گرافیک رو میبینین.

فک کنم میانگین فریم بین 25 بازی رو نتایجش رو اوردن

Screenshot_2023-01-02-18-37-57-135_com.android.chrome.jpg

لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

دوست عزیز رددیت منبع معتبر نیست!!

در ردیت همه صرفا بر اساس نظرات شخصی و غقاید خودشون حرف میزنن،نمیگم اشتباهه حرفشون یا غلط ولی منبع معتبر نیست!

منبع معتبر یعنی شخصی که کارش اینه و شبانه روز یوتیوب یا سایت های نقد و بررسی مشغول نقد و بررسی همه تکنولوژی های روزه!

این عکسی که فرستادم از یکی کنل های معتبر یوتیوب هاردور انباکسد هست،که اهل تکنولوژی مسلما با این کنل یا مشابه این کنل مثل گیمر نکسوس یا لینکوس تک تیپس اشنا هستن.

لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

دوست عزیز رددیت منبع معتبر نیست!!

در ردیت همه صرفا بر اساس نظرات شخصی و غقاید خودشون حرف میزنن،نمیگم اشتباهه حرفشون یا غلط ولی منبع معتبر نیست!

منبع معتبر یعنی شخصی که کارش اینه و شبانه روز یوتیوب یا سایت های نقد و بررسی مشغول نقد و بررسی همه تکنولوژی های روزه!

این عکسی که فرستادم از یکی کنل های معتبر یوتیوب هاردور انباکسد هست،که اهل تکنولوژی مسلما با این کنل یا مشابه این کنل مثل گیمر نکسوس یا لینکوس تک تیپس اشنا هستن.

8 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

CALCULATOR RESULT

AMD Ryzen 5 3600X is too weak for AMD Radeon RX 6900 XT on 2560 × 1440 pixels screen resolution for General Tasks.

This configuration has 33.5% of processor bottleneck .

When playing games your graphic card won't perform on maximum possible performances (won't be utilized to the maximum), because you processor won't process and deliver data fast enough. This theoretically means that utilization of you processor will be on maximum and the potencial of graphic card will not be completely used.

لینک به دیدگاه

3 دقیقه قبل، Death Reaper گفته است:

CALCULATOR RESULT

AMD Ryzen 5 3600X is too weak for AMD Radeon RX 6900 XT on 2560 × 1440 pixels screen resolution for General Tasks.

This configuration has 33.5% of processor bottleneck .

When playing games your graphic card won't perform on maximum possible performances (won't be utilized to the maximum), because you processor won't process and deliver data fast enough. This theoretically means that utilization of you processor will be on maximum and the potencial of graphic card will not be completely used.

این سایت دوباره منبع معتبر نیست!

شما یه منبع از یه سایت نقد و بررسی معتبر بفرست،سخته واقعا؟

در ضمن شما گفتی در رزولوشن 4k نمیتونه هندل کنه،این سایت که صرفا کارش تخمین باتلنکه باتلنک رزولوشن ۱۴۴۰ رو گفته،که من هم قبل تر گفتم باتلنک در رزولوشن ۱۴۴۰ و ۱۰۸۰ هست،که طبق اون سایت نقد و بررسی که براتون فرستادم حدود فقط ۱۴ درصد!!! باتلنک در رزولون ۱۴۴۰ هست،این یعنی نمیتونه هندل کنه و ارتقا رو توجیه میکنه؟اصلا و ابدا

همچنین در رزولوشن ۴ ک هم نتایج رو فرستادم که حدود فقط ۳ درصد باتلنک بود!!

تنها توجیه ارتقا سی پی یو برای ایشون در صورتی بود که در رزولوشن ۱۰۸۰ و فرش ریت بالا میخواستن بازی کنن

و یه نکته خیلی مهم در زمینه باتلنک هست که من زیاد دیدم تو این انجمن به اشتباه پیشنهاد میشه،اونم اینه که گاها به خاطر یه باتلنک در حد ۱۰ ۲۰ فریم بهشون پیشنهاد ارتقا سی پی یو میدن،در صورتی که واقعا بین ۱۲۰ فریم و ۱۴۰ فریم به عنوان مثال هیچ تفاوت محسوسی رو شما احساس نخواهید کرد!

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

میدونید دقیقا چکار کردن برا پاورتون؟

فقط با تمیز کردن درست شد ؟

تاجایی که مطلع بودم بله،کلا هم زمانی نبرد تحویل همسایمون دادم 1 ساعت بعد تست شده تحویل گرفتم ،بدون کوچیک ترین نویز🙃

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

این سایت دوباره منبع معتبر نیست!

سلام دوسته خوبم اقا ببخشید نشد دیروز جواب شمارو بدم محدود شده بودم
والا این سایت PCbult معتبره عزیز شاید شما باهاش اشنایی نداری
حالا بیخیال نمیخایم زیاد این مساله رو تو تاپیک ایشون کش بدیم اما
حرفه من اینکه کلا ترکیب  6900xt با 3600x بالانس نیست(شما داخل هر رزولوشنی گلوگاه داری حالا میخاد اچ دی باشه 2 کا باشه یا 4 کی)

شما برای اینکه ب قدرت واقعی 6900 بخای برسی باید از نسل 5 سی پی یو داشته باشی چون SAM هم فعال میشه 

از طرفیم ایشون گفتن میخان رو 2 کی بازی کنن خب مشخصا گلوگاه زیادی دارند باهم چرا چون بالانس نیست کانفیگشون خیلی ها این اشتباه رو میکنن فکر میکنن سی پی یو قدیمی داشته باشن ی گراف نو و جدید بندازند میتونن بهره وری کنن ک اشتباهه کلا(منظور صاحاب تاپیک نیست)
تو 2 کی ک گذاشتم براتون نتایج رو حدود 33 درصده اما تو 4 کی نزدیک ب 7 درصده
این عزیزانی ک پیشنهاد میدن ب خاطر اینکه عزیز شما مثلا ک گرافیک های اند میخری باید از تمامیه قدرت اون استفاده کنی ربطی ب انویدیا ای ام ای هم نداره
برای همینم هست ک هر گرافیکی رو برای ی رزولوشنی ساختن
و هر سی پی یویی رو برای ی مدل گرافیک ساختن
تا دستت باز باشه و بتونی گرافیک و سی پی یوت رو Pair کنی با هم

وگرنه شما میتونی سری پنتیوم اینتلو هم با این گراف ببندی جوابم میده اما ایا میتونه قدرت 6900 رو ب نمایش بزاره قطعا خیر

همونطور ک گفتم من دنبال این نبودم ک ایشون بخاد ارتقا بده چیزیو من فقط نظرمو گفتم با توجه ب تجربیات و کانفیگ هایی ک برای خیلی از عزیزان دروو برم بستم
و در اخر از صاحب تاپیک عذر میخام ک یکم طولانی شد و اینجا بیان شد
بنده نه قصده اینو دارم ک دله شمارو چرکی کنم نه چیزی عزیز
فقط تجربیاتم رو بیان کردم همین امیدوارم گرافیکت چرخش برات بچرخه و عشق کنی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
21 ساعت قبل، arvin_393 گفته است:

اره چک کردم از پاور بود 

چجوری چک کردین؟ 

این گرافیک 750 هم براش زیاده 

اون صدا هم کویل واین گرافیکه، وقتی alt+tab میزنید یا کلید پنجره رو میزنید، گرافیک میره روی لود صد در صد، بخاطر اون اینجوری میشه.

برای تستش میتونین توی بازی ها محدودیت فریم رو بردارید که کارت گرافیک بره روی لود صد در صد

لینک به دیدگاه

سلام دوسته خوبم اقا ببخشید نشد دیروز جواب شمارو بدم محدود شده بودم
والا این سایت PCbult معتبره عزیز شاید شما باهاش اشنایی نداری
حالا بیخیال نمیخایم زیاد این مساله رو تو تاپیک ایشون کش بدیم اما
حرفه من اینکه کلا ترکیب  6900xt با 3600x بالانس نیست(شما داخل هر رزولوشنی گلوگاه داری حالا میخاد اچ دی باشه 2 کا باشه یا 4 کی)

شما برای اینکه ب قدرت واقعی 6900 بخای برسی باید از نسل 5 سی پی یو داشته باشی چون SAM هم فعال میشه 

از طرفیم ایشون گفتن میخان رو 2 کی بازی کنن خب مشخصا گلوگاه زیادی دارند باهم چرا چون بالانس نیست کانفیگشون خیلی ها این اشتباه رو میکنن فکر میکنن سی پی یو قدیمی داشته باشن ی گراف نو و جدید بندازند میتونن بهره وری کنن ک اشتباهه کلا(منظور صاحاب تاپیک نیست)
تو 2 کی ک گذاشتم براتون نتایج رو حدود 33 درصده اما تو 4 کی نزدیک ب 7 درصده
این عزیزانی ک پیشنهاد میدن ب خاطر اینکه عزیز شما مثلا ک گرافیک های اند میخری باید از تمامیه قدرت اون استفاده کنی ربطی ب انویدیا ای ام ای هم نداره
برای همینم هست ک هر گرافیکی رو برای ی رزولوشنی ساختن
و هر سی پی یویی رو برای ی مدل گرافیک ساختن
تا دستت باز باشه و بتونی گرافیک و سی پی یوت رو Pair کنی با هم

وگرنه شما میتونی سری پنتیوم اینتلو هم با این گراف ببندی جوابم میده اما ایا میتونه قدرت 6900 رو ب نمایش بزاره قطعا خیر

همونطور ک گفتم من دنبال این نبودم ک ایشون بخاد ارتقا بده چیزیو من فقط نظرمو گفتم با توجه ب تجربیات و کانفیگ هایی ک برای خیلی از عزیزان دروو برم بستم
و در اخر از صاحب تاپیک عذر میخام ک یکم طولانی شد و اینجا بیان شد
بنده نه قصده اینو دارم ک دله شمارو چرکی کنم نه چیزی عزیز
فقط تجربیاتم رو بیان کردم همین امیدوارم گرافیکت چرخش برات بچرخه و عشق کنی 

همونطور که گفتم باتلنک تو ۱۴۴۰ حدود ۱۴ درصده تو ۴کی ۳ درصد.

اگه شما ۳ درصد رو باتلنک حساب میکنی بحثش جداست!

این ها به کنار گفتین برای اینکه بشه از قدرت واقعی نسل ۶۰۰۰ استفاده کرد باید از سی پی یو سری ۵۰۰۰ استفاده کرد که از sam پشتیبانی کنه،این حرفتون هم باز اشتباهه،سری ۳۰۰۰ هم از sam پشتیبانی میکنه

لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Mhjch گفته است:

همونطور که گفتم باتلنک تو ۱۴۴۰ حدود ۱۴ درصده تو ۴کی ۳ درصد.

اگه شما ۳ درصد رو باتلنک حساب میکنی بحثش جداست!

این ها به کنار گفتین برای اینکه بشه از قدرت واقعی نسل ۶۰۰۰ استفاده کرد باید از سی پی یو سری ۵۰۰۰ استفاده کرد که از sam پشتیبانی کنه،این حرفتون هم باز اشتباهه،سری ۳۰۰۰ هم از sam پشتیبانی میکنه

سری 3000 در صورتی میشه ازش استفاده کرد ک مادربرد های سری 500 رو استفاده کرده باشی
قبلا رو سری 3000 نبوده ب تازگی اضافه شده 

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Death Reaper گفته است:

سری 3000 در صورتی میشه ازش استفاده کرد ک مادربرد های سری 500 رو استفاده کرده باشی
قبلا رو سری 3000 نبوده ب تازگی اضافه شده 

تقریبا حدود دو ساله این قابلیت برای سری ۳۰۰۰ فعال شده،و در مورد برد هم تا جایی که میدونم بعضی برند ها این قابلیت رو حتی در برد هایی مثل x370 هم فعال کردن

لینک به دیدگاه

16 ساعت قبل، Mhjch گفته است:

والا از نظر هیشکی 3 درصد گلوگاه نیست.

زمانی گلوگاه - معنای گلوگاه داره که صحبت از افت حداقل 15 درصد کارایی باشه.

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Death Reaper گفته است:

فقط نظرمو گفتم

این نظراتتون خیلی هاش اشتباهه، و اگر به همین منوال ادامه بدین من مجبورم توی هر تاپیک دنبال موارد اینچنینی که باعث گمراهی کاربران میشه رو پیدا کنم و دائم جواب بدم. حق با کاربر @Mhjch، و شما بی جهت مقاومت میکنی. تاپیک رو هم به بیراهه می بری.

متوجه نیستی اصولا برای گیمینگ در 4K آنچنان نیازی به حضور پردازنده قوی نیست. شما که هی از منابع خارجی لینک میگذاری خوب یه کم تحقیق کن.

لینک به دیدگاه

59 دقیقه قبل، ARMIN گفته است:

این نظراتتون خیلی هاش اشتباهه، و اگر به همین منوال ادامه بدین من مجبورم توی هر تاپیک دنبال موارد اینچنینی که باعث گمراهی کاربران میشه رو پیدا کنم و دائم جواب بدم. حق با کاربر @Mhjch، و شما بی جهت مقاومت میکنی. تاپیک رو هم به بیراهه می بری.

متوجه نیستی اصولا برای گیمینگ در 4K آنچنان نیازی به حضور پردازنده قوی نیست. شما که هی از منابع خارجی لینک میگذاری خوب یه کم تحقیق کن.

خب نمیخاستم جوابتو بدم اما شلنگتو از روز گرفتی رو ما ول کنم نیستی 
همون روز ب مسخره و با کنه کنایه صحبت کردی جوابتو ندادم
ببین شما ناظری درست (خیلی اداب معاشرتت با دیگران باید بهتر باشه)و منم یک کاربر با سابقه اینجام 2 سال بعد تو اینجا عضو شدم
تو تمامیه این مدتی ک اینجا تو حتی ی نظر خشکو خالیم ندادی جز اینکه 1 2 سالی اخیر
تو CEO انویدیا ک هستی و از طرفیم تنها چیزی ک از قبول دارم ازت اشنایی با درایو های SSD هست 
جز ایناها دانش دیگه ای از تو اینجا ندیدم(چز اینکه همه چیو ب فان بگیری تو تخته امتیازات امتیازای ک گرفتی مشخصه برای چیه)
ی طوری صحبت نکن ک فقط تو میفهمی بقیه هیچی نمیفهمن
اول من دارم با ایشون حرف میزنم فکر نکنم ب کسه دیگه ای مربوط باشه
دوما حتی اگر من در اشتباه باشم میخام از اشتباه در بیام و قانع شم
دنیا رو اشتباهات میچرخه و پیشرفت میکنه
سوما شما خودت میگی 3 درصد باکل نمیکنه منم این حرفتو قبول دارم اما 
https://www.cpuagent.com/cpu/amd-ryzen-5-3600x/bottleneck/amd-radeon-rx-6900-xt?res=2&quality=ultra
اینجا ببین 13.5% باکل میکنه رو 4کی و  رزولوشن 2 کی ک بماند ک رزولوشن ایشون هست نزدیک ب 15 درصد میشه پس منم دارم با منبع صحبت میکنم بی جهت و بیراه صحبت نمیکنم
بعدشم من سنی ازم گذشته بیکار نیستم اطلاعات غلط تحویل بدم
در ثانی ایشون بود @Mhjch، ک حرف منو نقل قول کرد میتونست بیاد خصوصی بگه داری اشتباه میکنی و ... اونجا با هم بحث میکردیم ببینیم داستان چیه من در اشتباه یا ایشون پس من نبودم ک تاپیک رو بیراهه کشیدم ایشون بود
ثالثا من میدونم فشار رو GPU میاد رو رزولوشن های بالا 4 کی  و هر چی رزولوشن بیاد پایین تر CPU محور میشه ایناهارو هر کسی میدونه
رابعا دف بعد خاستم نظرمو بگم اول با شما و مدیران اینجا مشورت میکنم بعدش اگر تایید کردی و صلاحیت داشت میزارمش داخل تاپیک ها

لینک به دیدگاه

@Hamed
عزیز بیا اینجا تکلیف مارو با این ناظرت مشخص کن خیلی مثکه با ما مشکل داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...