رفتن به مطلب

Dac برای هدفون و مادربرد جدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من قبلا یک مادربرد گرون های اند گیگابایت داشتم و یک جفت هدفون Beats Solo (ترکیبی عالی برای گوش دادن به موسیقی در تمام طول شب! من سه سال با مایا تمرین مدلینگ می کردم و این کیفیت صوت و موسیقی خیلی به من کمک می کرد!!)

متاسفانه مادربردم خراب شد (پل جنوبیش سوخت چون خیلی گرد و خاکی شده بود بردم زیر شیر آب همه قطعات و شستم اما مادربرد سوخت! (اولین و بزرگترین اشتباه من)

بودجه من محدود بود بنابراین مجبور شدم یک مادربرد ارزان قیمت رده پایین Asus Rog strix B560-E بخرم (اشتباه دوم من!)

متاسفانه وقتی نصبش کردم یک صدای خیلی معمولی و بدون جزئیات شنیدم! (با همان هدفون بیتس) شنیده بودم ایسوس در صدا خیلی ضعیف هست تازه می فهمم 

پس احساس کردم اشتباه بزرگی کردم نظم قبلیم رو بهم زدم ولی دیگه نتونستم یک مادربرد رده بالا بخرم (قطعات دیگه هم بود)

پرسیدم و به من گفتند مادربرد جدیدت مشکلی ندارد و چیپ صدای خوبی دارد (Alc 4080 + savitech Amp) هدفون مشکل داره

گفتم حتما هدفونم خراب شده تصمیم گرفتم یک هدفون خوب بخرم

بنابراین پس از تحقیق بسیار با توجه به بودجه ام تصمیم گرفتم یک هدفون 1more H1707 بخرم (سومین اشتباه من!) چون خوندم رقیب بیتس هست!:)

وقتی به کامپیوترم وصل کردم یک صدای بلند و کاملا بی معنی ازش شنیدم و اصلا خوشایند و جالب نبود! اصلا به خوبی هدفون Beats نبود ...اصلا بهش نزدیک هم نمیشه!

دوباره پرسیدم، گفتند این هدفون برای صدای خوب به DAC AMP نیاز دارد. مادربردت دک sabre یا ESS ندارد اونا گرونن!

به نظر شما برای این هدفون به DAC نیاز دارم؟

کدام DAC شبیه چیپ صدای  اختصاصی مادربردهای گیگابایت است؟ (مثلا زیر 150 دلار)

و اینکه ممکنه چهارمین اشتباه من باشه!!؟

ای کاش مادربرد رده بالای قدیمی ام را خراب نمی کردم!
چقدر هزینه بی مورد روی دستم گذاشت! مادربرد پردازنده رم هدفون و حالا هم حتما DAC گرون!... ای بابا!

با تشکر.
ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مادربرد قبلی چی بوده؟ بعیده چیپ صوتی مادربرد جدید از اون قبلیه ضعیف تر باشه، چون اون زمان اصلا چیپ 4080 نبود که بزنن و 4080 الان یه چیپ صوبی بدون رقیبه،

قدیما گیگابایت، خروجی های صدا رو با روکش طلا میزد و مدار صوتی مادربرد از چیپ تا جک خروجی خیلی خفن بود، شاید لختلاف بخاطر این چیزاست، وگرنه چیپ های قدیم با الان قابل مقایسه نیستن، ممکنه درایو جدیدی که نصب کردید، کدک های متفاوت با قبلی داشته باشه که خروجی هم متفاوت شده، ویندوز 10 بریزید و درایو قدیمی هم تست کنید.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

سلام 

اگه اشتباه نکنم DAC کارش تبدیل سیگنال دیجیتال به آنالوگ هست،سیگنالی که گوش شما میشنوه ،اما DAC که جدا میخرید در واقع با کیفیت بالاتر و نویز کمتر تبدیل میکنه ،پس صدای شفاف تری ازش در میاد 

Amp هم که در واقع برق مورد نیاز هدفون رو تامین میکنه که صدا بلند تر باشه و همچنین بلندی سیگنال های کم که همون باس هستن رو کامل و بدون نقص به گوشتون برسونه 

شما مشکل اصلیتون خوده هدفون بوده ،اول بایستی مشخص میکردید از چه مدل صدای هدفونی خوشتون میومد ،و البته ! انتخاب های خیلی خیلی بهتری در اون رنج قیمت هست از برند های شاخص مثل sennhiser,audiotechnica,beyedynamic و غیره ،که اگه اونارو میخریدید ،همون برند بیتسم میزاشتید کنار 

البته قضیه دیگه ای هم هست ممکنه قبلا اکولایزر فعال داشتید ،الان ندارید ،سعی کنید برنامه اکولایزر نصب کنید تست کنید ببینید چطور میشه 

ویرایش شده توسط silvermanHHH
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

مادربرد قبلی چی بوده؟ بعیده چیپ صوتی مادربرد جدید از اون قبلیه ضعیف تر باشه، چون اون زمان اصلا چیپ 4080 نبود که بزنن و 4080 الان یه چیپ صوبی بدون رقیبه،

قدیما گیگابایت، خروجی های صدا رو با روکش طلا میزد و مدار صوتی مادربرد از چیپ تا جک خروجی خیلی خفن بود، شاید لختلاف بخاطر این چیزاست، وگرنه چیپ های قدیم با الان قابل مقایسه نیستن، ممکنه درایو جدیدی که نصب کردید، کدک های متفاوت با قبلی داشته باشه که خروجی هم متفاوت شده، ویندوز 10 بریزید و درایو قدیمی هم تست کنید.

برای چند نسل قبل بود روی چیپ صداش نوشته بود HD Blueray sound  +  ALC 1195

یادمه دور چیپ صداش 12 تا خازن داشت! 

صدای وولوم ویندوز روی 5 تا کافی بود اگر ولوم و زیاد می کردین هدفون به لرزه در می اومد اما هیجانش چند برابر میشد! (گمونم مردم نمی دوننن جنس لوکس چیه !!)

صداش از همه جای بالای سرم می اومد چپ راست بالا پشت جلو پایین ...عجیب بود dolby هم نوشته بود روش بردم تعمیر دیگه برنگشت  ولی این مادربرد جدیده هیچی فقط صدا از توی گوش میاد (هم با بیتس هم با این هدفون جدیده! نه ویبره داره نه هیجان، خیلی معمولی هست!

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

شما مشکل اصلیتون خوده هدفون بوده ،اول بایستی مشخص میکردید از چه مدل صدای هدفونی خوشتون میومد ،و البته ! انتخاب های خیلی خیلی بهتری در اون رنج قیمت هست از برند های شاخص مثل sennhiser,audiotechnica,beyedynamic و غیره ،که اگه اونارو میخریدید ،همون برند بیتسم میزاشتید کنار 

البته قضیه دیگه ای هم هست ممکنه قبلا اکولایزر فعال داشتید ،الان ندارید ،سعی کنید برنامه اکولایزر نصب کنید تست کنید ببینید چطور میشه 

سلام 

درسته دیدم نوشته هم رده ی سنهایزر مومنتوم هست منم خریدم اشتباه بود باید همیشه از برند معتبر خرید اول خواستم JBL یا سونی یا همین سنهایزر HD400s  بخرم اما اینو دیدم گفتم فلزی هست مدت بیشتری می مونه خریدم

حالا اشکال نداره شاید دک نیاز داره من که تخصصی ندارم صدا رو باید شنید درسته من اون بیتس و نمیشناختم رفتم صداها رو توی مغازه تست کردم  فروشنده گفت هیچی این نمیشه گوش کردم مغزم لرزه مینداخت برام خیلی جالب بود همون گرفتم بعدا فهمیدم بیتس بوده!

اکولایزر چی خوبه؟

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، Hadi2560 گفته است:

سلام 

درسته دیدم نوشته هم رده ی سنهایزر مومنتوم هست منم خریدم اشتباه بود باید همیشه از برند معتبر خرید اول خواستم JBL یا سونی یا همین سنهایزر HD400s  بخرم اما اینو دیدم گفتم فلزی هست مدت بیشتری می مونه خریدم

حالا اشکال نداره شاید دک نیاز داره من که تخصصی ندارم صدا رو باید شنید درسته من اون بیتس و نمیشناختم رفتم صداها رو توی مغازه تست کردم  فروشنده گفت هیچی این نمیشه گوش کردم مغزم لرزه میزد خیلی جالب بود همون گرفتم بعدا فهمیدم بیتس بوده!

اکولایزر چی خوبه؟

بهترین اکولایزر equalizer Apo هست که خودش GUI یا زمینه گرافیکی نداره که بعد از نصب اکولایزر ، برنامه peace GUI هم نصب میکنید و اوکی میشه میتونید آهنگی بزارید و صدای فرکانس هارو کم و زیاد کنید تا به صدای دلخواه برسید

دوتا برنامه رو از منبعش یعنی سایت sourceforge با ورژن آخر بگیرید 

لینک به دیدگاه

یک چیز ازار دهنده اینکه که دیگه از توی هدفون لرزه های ویبره مانند دیگه بیرون نمیاد صدای فراگیر سه بعدی هم دیگه نداره و از بین رفت هیجان و عمق صدا هم دیگه نیست  لذت چندین ساعته گوش دادن به موسیقی هم دیگه نیست نهایت دو دقیقه از روی گوشم بر میدارم 

یک چیز مهمتر که نشون میده یک چیزی حذف شده (برای همیشه)

در بازی فورزا 4 صدای همه چی تفکیک شده بود صدای موتور ماشین لاستیک اگزوز  صدای طبیعت همه چی جدا و شنیدنی و عمیق و لذت بخش بود

اما این مادربرد جدیده همه چی رو قاطی میکنه! و اصلا لذت بخش نیست! طوری که مجبور شدم همه ی صدا ها رو قطع کنم تا فقط صدای موتور ماشین باشه! یعنی اگر اونا رو فعال کنم قدرت و کیفیت صدا بین چند گزینه تقسیم میشه!!...خیلی عجیب و سطح پایین هست! مردم چی گوش میدن! 

گمونم به این میگن تفکیک و جدا سازی صداها در یک صحنه  که مادربردهای ارزون نمی تونن انجامش بدن

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه سوال فنی، هدفون شما بیسیمه؟

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، Hadi2560 گفته است:

یک چیز ازار دهنده اینکه که دیگه از توی هدفون لرزه های ویبره مانند دیگه بیرون نمیاد صدای فراگیر سه بعدی هم دیگه نداره و از بین رفت هیجان و عمق صدا هم دیگه نیست  لذت چندین ساعته گوش دادن به موسیقی هم دیگه نیست نهایت دو دقیقه از روی گوشم بر میدارم 

یک چیز مهمتر که نشون میده یک چیزی حذف شده (برای همیشه)

در بازی فورزا 4 صدای همه چی تفکیک شده بود صدای موتور ماشین لاستیک اگزوز  صدای طبیعت همه چی جدا و شنیدنی و عمیق و لذت بخش بود

اما این مادربرد جدیده همه چی رو قاطی میکنه! و اصلا لذت بخش نیست! طوری که مجبور شدم همه ی صدا ها رو قطع کنم تا فقط صدای موتور ماشین باشه! یعنی اگر اونا رو فعال کنم قدرت و کیفیت صدا بین چند گزینه تقسیم میشه!!...خیلی عجیب و سطح پایین هست! مردم چی گوش میدن! 

گمونم به این میگن تفکیک و جدا سازی صداها در یک صحنه  که مادربردهای ارزون نمی تونن انجامش بدن

روی سیستم دیگه هدفون هارو تست کردید ؟سر گوشی موبایل چطور؟البته اگه جک ۳.۵ هستن ،این چیزی که شما میگید بنظر میاد مشکل درایور یا مشکل جک مادر برد باشه،که صدا استریو پخش نمیشه 

ویرایش شده توسط silvermanHHH
لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

یه سوال فنی، هدفون شما بیسیمه؟

نه سیمی هست فقط

یه چیزی بگم الان یادم افتاد

این هدفون اهمش خیلی نیست با گوشی و کامپیوتر یک میزان صدا داره

ولی در برنامه ی سونیک استدیو 3 میزنه بالای 1000 اهم!!

نمیشناسه هدفون جدیده رو گمونم

اگر هم اون اکولایزر ها رو جابجا کنم تغییری در صدا بوجود نمیاد! نمی دونم چکاری باید بکنم بشناسه

گیگابایت یک نرم افزار دالبی داره همه چی اونجا انجام میشه و فورا نشون میده تغییرات و مثل ایسوس نیست

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

روی سیستم دیگه هدفون هارو تست کردید ؟سر گوشی موبایل چطور؟البته اگه جک ۳.۵ هستن ،این چیزی که شما میگید بنظر میاد مشکل درایور یا مشکل جک مادر برد باشه،که صدا استریو پخش نمیشه

روی گوشی تست کردم صدا بد نیست بلنده اما جالب نیست مثلا مثل اسپیکر استریوی خود هدفون نیست ارزش لذت موسیقیایی  اون پایینه  بنظرم وارد عمق صدا نمیشه 

نزدیک ترین مثال می تونه این باشه که فقط اعداد صحیح یک تا ده رو تولید نمودار می کنه!:) و نمی تونه اعداد اعشاری بین اعداد صحیح رو بشناسه و تولید نمودار ریز پر جزییات از اون اعداد اعشاری بسازه  گمونم بهش میگن صدای ابریشمی!

که خب گرون هست اون کیفیت  مثل کیفیت 4k تصویر به 720p می مونه

بهر حال هر چی پول بدی همون قدر نتیجه میگیرین

هیچ چیز گرونی بی دلیل نیست یه بار که کسی جنس لوکس استفاده کنه قشنگ سطح اختلاف و متوجه میشه کلا وارد تعریف جدیدی از دنیا میشین و دل و درون آدم با اون کیفیت بالا خودش و تطبیق میده آدم احساس زندگی اعیان بهش دست میده شخصیت آدم هم تغییر پیدا می کنه...مهمه!

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

من حس میکنم با توجه به تجربه تمامی دوستان شما وقتی یه هدست جدید تهیه میکنی یا سیستم صوتی عوض میشه کلا گوش به صدای جدید عادت نداره حالا دوحالته یا به صدای جدید علاقه مند میشید و خوشتون میاد یا کلا زدتون میکنه که در این حالت باتغییرات اکولایز صدا به نتایج مطلوب یا نسبتا مطلوب میرسید و بعد از چند وقت گوشتون کلا عادت میکنه به اون صدا ولی خب زمان میبره که حالا میتونید از طریق نرمفزار ریل تک که داخل dvd مادربرد موجود هست استفاده کنید.

ولی اگر واقعا میبینید افتضاح هست و راهی نیست، بنظرم با تغییر هدفون یا هدست بازم به نتیجه دلخواهتون نمیرسید (با توجه به اینکه از هدفون خوبی هم دارید استفاده میکنید ) و همون طور هم که به شما گفتند فکر dac خوب باشید که اصل داستان پردازش سیگنال به نویز هست که ما میتونیم اصوات رو بشنویم بنظرم گزینه مناسب creative sound blaster ae7 باشه درسته از محدوده بودجه شما خارج هست ولی میشه بهش فکر کرد.

لینک به دیدگاه

یکم گرونه میگه ۸.۵ میلیون...احتمالا روی مادربردهای گرون این چیزای مرغوب می‌زارن که صدا اینطوری میشه عیب از هدفون نیست

الان یک مقاله و بررسی خواندم که یک موسیقی دان با آمپلیفایر های استودیو هدفون جدیدی که گرفتم و آزمایش کرد و گفت بدون هیچ اغراقی میگم  همچین تراز  صدایی رو در مید رنج و های رنج و بیس فقط در هدفون گرون سنهایزر hd600 شنیدم بسیار عمیق بیسی و کوبنده هست و لذت بخش بدون از دست دادن جزییات 

مسلما من امکانات گرون اونا رو ندارم نمی دونم که چطوریه برای همین فکر می کنم ضرر بدی دادم!

یا لااقل مناسب من نبود

فعلا منصرف شدم 

شاید بعدها یک دک صوتی هم خریدم.

ویرایش شده توسط Hadi2560
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...