رفتن به مطلب

مشاوره ارتقاء سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان میخوام سیستم گیمینگ خوب بخرم با بودجه نسبتا محدود.ممنون میشم کمک کنید 

سیستم فعلی:

MB: Asus PRIME H510M-A

CPU: Intel Core i3 10100F

GPU: GeForce GT 1030 Asus

RAM: 8GB DDR4 2666 (از این رم بی نام و نشان ها که کلا یدونه برد سبزه)

Storage: WD 500GB+SSD 256GB 

Power: 400w green bronze 

Case: از این کیس 200 هزار تومنی های بی نامو نشان بازار

قطعات مورد نظر 

MB: (مادربرد فعلی)

CPU: Intel Core i5 11400F

GPU: Rx 6700 or 6800 (شیش هزار و هشتصد رو میخوام دست دو بگیرم ولی میترسم آخه اصلا از بازار دست دو خبر ندارم)

3200 RAM: 1x16GB or 2x8GB (به نظر شما کدوم بهتره از اونجای که کلا دوتا اسلات رم دارم ولی دو کاناله هم پشتیبانی میکنه )

Storage: تصمیم با شما اصلا هیچی در این مورد نمیدونم ولی از دو ترا به بالا

power: به پاور چند وات نیاز دارم

case: یه چیزی با بودجه یک تا دو میلیون  

ترتیب خریدن شون رو هم نمیدونم خودتون چی پیشنهاد میدید

در آخر ممنون میشم نظر بدید و  راهنمای کنید راجب خرید کارت دست دو .و اینکه مادربرد فعلی رو  نگه دارم یا اونم عوض کنم و نسل دوازده کنم و قیمت هم بگین. با تشکر ❤️

ویرایش شده توسط ZiroB
فراموش شد چیزی رو اضافه کنم
لینک به دیدگاه

واقعیتش من پیشنهاد می کنم کل قطعات رو (به غیر از SSD) بفروشید، و با بودجه ای که دارید مجدد برای دریافت مشاوره اقدام کنید چون رفتن از نسل 10 به 11 اونقدری افزایش کارایی نمیده.

اما اگر براتون سخته یا بودجه خیلی محدوده، دیگه چاره ای نیست.

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، ZiroB گفته است:

سلام دوستان میخوام سیستم گیمینگ خوب بخرم با بودجه نسبتا محدود.ممنون میشم کمک کنید 

سیستم فعلی:

MB: Asus PRIME H510M-A

CPU: Intel Core i3 10100F

GPU: GeForce GT 1030 Asus

RAM: 8GB DDR4 2666 (از این رم بی نام و نشان ها که کلا یدونه برد سبزه)

Storage: WD 500GB+SSD 256GB 

Power: 400w green bronze 

Case: از این کیس 200 هزار تومنی های بی نامو نشان بازار

قطعات مورد نظر 

MB: (مادربرد فعلی)

CPU: Intel Core i5 11400F

GPU: Rx 6700 or 6800 (شیش هزار و هشتصد رو میخوام دست دو بگیرم ولی میترسم آخه اصلا از بازار دست دو خبر ندارم)

3200 RAM: 1x16GB or 2x8GB (به نظر شما کدوم بهتره از اونجای که کلا دوتا اسلات رم دارم ولی دو کاناله هم پشتیبانی میکنه )

Storage: تصمیم با شما اصلا هیچی در این مورد نمیدونم ولی از دو ترا به بالا

power: به پاور چند وات نیاز دارم

case: یه چیزی با بودجه یک تا دو میلیون  

ترتیب خریدن شون رو هم نمیدونم خودتون چی پیشنهاد میدید

در آخر ممنون میشم نظر بدید و  راهنمای کنید راجب خرید کارت دست دو .و اینکه مادربرد فعلی رو  نگه دارم یا اونم عوض کنم و نسل دوازده کنم و قیمت هم بگین. با تشکر ❤️

درود

بودجه نقدتون کلا چقدره ؟

استفادتون فقط گیم هست ؟

مانیتورتون 1080 ئه 6 هرتزه ؟

یه 3060 یا 3060ti و اگه amd دوست دارید 6700 دست دوم زیر 9 تومن + یه پاور 650 وات 2 3 تومن کافیه به نظرم. 10100 داشتم و تقریبا باتلنک نمیکنه 3060 رو ولی بحثی که هست به گیم خیلی بستگی داره. یه سری عنوان ها کلا پردازنده قویتری می خواد مثل dcs ، استار سیتیزن، anno1800، یا عنوان های شبیه ساز مثل فکتوریو. واسه اینا بهتره i5 به بالا بگیرید. ولی با همین پردازنده هم کارتون راه میوفته اگه مانیتور 60 هرتز دارید و باتلنک خاصی ایجاد نمیکنه. 

رم هم حتما دوال چنل بندازید. تفاوتش با سینگل زمین تا اسمون هست. باسش هم خیلی مهم نیست یه چیزی بین 2666 و 3200 ئه Cl16 کافیه کاملا. 

اما موضوعی که هست خرید کارت دست دوم هست. اصولا پیشنهاد خرید دست دوم کار اشتباهیه تو مشاوره دادن،ولی من خودم باشم دست دوم میخرم، مسئولیتش هم قبول میکنم که ممکنه مثلا 6 ماه بعد کلا بسوزه بره پی کارش ولی خب از نظر من وقتی کارت رو نصف قیمت میدن ارزش ریسک رو داره ...

هیچ جوری هم نمیشه مطمئن شد این دست دومی که میخرید چقدر کار کرده، سالمه یا نه و چقدر عمر میکنه. پلمب بودن کارت و تست های مختلفی هم که میذارن تقریبا هیچ اهمیتی نداره. قطعه الکترونیکی هست، مثل هارد نیست که سابقه حداکثر دما داخلش ذخیره شده باشه و بتونید چک کنید. ممکنه دست یه ماینر حرفه ایی بوده باشه زیر کولر گازی با اندرولت مکس دما 60 دیده باشه، طرف 2 ماه یه بار هم کارتو باز کرده تمیز کرده خمیر زده، از طرفی ممکنه دست یه گیمر بوده باشه که اصلا بلد نبوده دما رو چک کنه، 2 سال کارت رو تمیز نکرده و با تبلیغ کارت ماین نشده و در حد اکبند بفروشه در حالی که من شخصا 100% کارت اولی رو ترجیح میدم ...

کارت های گارانتی دار هم ضمن اینکه دیگه قیمتشون خیلی وسوسه انگیز نیست، خیلی ارزش ندارن، جدیدا انگ ماین شده میزنن و خیلی راحت از زیر گارانتی در میرن حالا باز بستگی به شانس و شرکت گارانتی داره، به جز البته کارتی که مثلا میبینید 2.5 سال گارانتیش مونده، اینجوری حداقل میشه گفت کارت بیشتر 6 ماه کار نکرده ....

----

حالا باز بستگی به بودجتون هم داره، کلا بورد پردازنده رو بفروشید یه 12100f+h610 حدود 7 تومن بخرید انتخاب بهتریه، ولی خب 13100 اینتل هم معرفی شده، چند ماهی طول میکشه بیاد ایران و قیمتش پایدار شه. میتونید یه گرافیک فعلا بخرید بعدا ارتقا بدید به نسل 13 ... (حالا یهو دیدی دلار شد 100 تومن 12100 3 4 تومنی شد 8 تومن ... )

*در ضمن شخصا ترجیح میدم بجای ارتقای 10100 یه ssd ئه nvme یک ترا بگیرید کلا درایو های ساتا رو کنسل کنید بره، هم فضای بیشتر ذخیره سازی، هم سرعت خیلی بهتر هم اینکه یه کابل پاور و دوتا ساتا از تو کیس حذف میشه، تو پرفورمنس تاثیری نداره حذف کابل ها ولی خب تمیز تر در میاد ... البته مگه اینکه 500 گیگ رو نگر دارید واسه دانلود شبانه و بیخود  رید و راید ssd رو کم نکنید ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...