رفتن به مطلب

بنچمارک Superposition Benchmark

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

من با برنامه  Superposition Benchmark کارت گرافیک xfx 6700xt merc رو در هر دو حالت (opengl,directx)، در کیفیت 1080extreme زیر تست قرار دادم و به نتایج زیر رسیدم.

متاسفانه نتونستم نتایجی رو توی اینترنت پیدا کنم که مربوط به کارتی مثل کارت من باشه و فقط نوشته شده بود 6700xt. به همین دلیل نتونستم تشخیص بدم که امتیاز مناسبی رو نسبت به نتایج داخل اینترنت دریافت کردم یا خیر. درضمن فرکانس کارت در حالت های اورکلاک، بازی و بی صدا 2694، 2654 و 2614 هست که از مقدار درج شده در در داخل سایت بالاتره و این مورد خیلی برام عجیبه.

نیاز به راهنمایی هاتون دارم.

ممنون.

Superposition_Benchmark_v1.0_6811_1672905313.png

Superposition_Benchmark_v1.0_7061_1672904823.png

ویرایش شده توسط DM.JAGUAR
لینک به دیدگاه

یک مورد دیگه هم اینه که دمای کارت وقتی به زیر 50 میرسه، فن های کارت متوقف میشن و دمای تا 46 درجه کاهش پیدا میکنه نه بیشتر مگه اینکه خودم به صورت دستی دور فن رو تغییر بدم. کسی دلیلش رو میدونه؟

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

یک مورد دیگه هم اینه که دمای کارت وقتی به زیر 50 میرسه، فن های کارت متوقف میشن و دمای تا 46 درجه کاهش پیدا میکنه نه بیشتر مگه اینکه خودم به صورت دستی دور فن رو تغییر بدم. کسی دلیلش رو میدونه؟

کارت منم amd هست و اینجوره

والبته وقتی کارت میره روی فول ،فن هم میره بالای ۷۰ درصد با صدای بلند ،نگاه به دما میکنم میبینم ۶۵هست ....

فقط دستی که تنظیم کنی عین آدم رفتار میکنه 

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

کارت منم amd هست و اینجوره

والبته وقتی کارت میره روی فول ،فن هم میره بالای ۷۰ درصد با صدای بلند ،نگاه به دما میکنم میبینم ۶۵هست ....

فقط دستی که تنظیم کنی عین آدم رفتار میکنه 

سلام. ممنون از پاسختون.

با چه برنامه ای دور فن رو تتظیم میکنید؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام. ممنون از پاسختون.

MSI Afterburner بهترین برنامه است.

لینک به دیدگاه

سلام. همون قسمت زیر نتیجه(campare results online) را کلیک کنید و در اون صفحه امتیازها و برندهای گرافیک را می توانید با کلیک بر روی هر کدوم از نتایج ببینید و مقایسه ای با نتایج خودتون داشته باشید. توجه کنید که بعضی از کارت گرافیک ها خیلی اورکلاک شدند که می توانید از کورکلاک متوجه بشید. راه دیگر هم این هستش که همون نتایج رفرنس را که دارید اگر بالاتر از امتیاز رفرنس کسب می کنید(چون گرافیک شما از مدل رفرنس بالاتر است) گرافیک عملکرد مناسبی دارد

لینک به دیدگاه

8 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام.

من با برنامه  Superposition Benchmark کارت گرافیک xfx 6700xt merc رو در هر دو حالت (opengl,directx)، در کیفیت 1080extreme زیر تست قرار دادم و به نتایج زیر رسیدم.

متاسفانه نتونستم نتایجی رو توی اینترنت پیدا کنم که مربوط به کارتی مثل کارت من باشه و فقط نوشته شده بود 6700xt. به همین دلیل نتونستم تشخیص بدم که امتیاز مناسبی رو نسبت به نتایج داخل اینترنت دریافت کردم یا خیر. درضمن فرکانس کارت در حالت های اورکلاک، بازی و بی صدا 2694، 2654 و 2614 هست که از مقدار درج شده در در داخل سایت بالاتره و این مورد خیلی برام عجیبه.

نیاز به راهنمایی هاتون دارم.

ممنون.

امتیازی که در برنامه Super Position بدست آوردین درسته و نرماله، کارت 6700XT حدود 7000 امتیاز میاره  در حالت DX، که شما هم همین مقدار رو بدست آوردین.

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

MSI Afterburner بهترین برنامه است.

سلام. متاسفانه جواب نمیده. با ASUS GPU TweakII تونستم دور فن رو تغییر بدم ولی مثل MSI Afterburner اجازه شخصی سازی مناسب و خوبی رو نمیده.

2 ساعت قبل، ARMIN گفته است:

امتیازی که در برنامه Super Position بدست آوردین درسته و نرماله، کارت 6700XT حدود 7000 امتیاز میاره  در حالت DX، که شما هم همین مقدار رو بدست آوردین.

ممنون از پاسختون. چجوری میتونم دلیل بالاتر تر بودن فرکانس رو نسبت به مشخصات کارت گرافیک بفهمم؟ چون فرکانس کارت من از خالت عادی خود کارخونه هم بیشتره و حتی با مدل  های دیگه هم که مقایسه کردم بازم این مورد رو دیدم. 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، DM.JAGUAR گفته است:

سلام. ممنون از پاسختون.

تو خوده ادرنالین داره دوسته عزیز
به تب performance برو بعد گزینه ی custom رو بزن
بعد گزینه ی Fan Tuning بعد Advance control رو enable کن
هم میتونی دستی تنظیم کنی
همم ک گزینه ی ؟Fine Tuning رو بزن اونجا تو هر FanSpeed ک بخای و دما برات انجام میشه

2023-01-05_222346.thumb.jpg.6da97c77a5a72477ff40a7ddc07666cf.jpg

به هیچ عنوان توصیه نمیشه MSIAfterburner رو استفاده کنی من استفاده کردم و پیشمونم ب شدت در کنار ادرنالین

ویرایش شده توسط Death Reaper
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...