رفتن به مطلب

نصب درایور کارت گرافیک

Mohammad_etk
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام این اولین تاپیک من هست

من به تازگی GT730 2GB خریدم ولی موقعی که درایور کارت گرافیک رو نصب و ریستارت میکنم که enable بشه روی صفحه starting windows  فریز میشه

لطفا راهنمایی کنید.

ویندوز 7 64بیتی

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ در 19:45، Mohammad_etk گفته است:

سلام این اولین تاپیک من هست

من به تازگی GT730 2GB خریدم ولی موقعی که درایور کارت گرافیک رو نصب و ریستارت میکنم که enable بشه روی صفحه starting windows  فریز میشه

لطفا راهنمایی کنید.

ویندوز 7 64بیتی

سلام درایور رو از جای قابل اطمینان و مناسب سیستمتون گرفتید؟ اگه کارایی 3d کارت گرافیک براتون مهم نیست به این روش که میگم فقط درایور کارت گرافیک نصب کنید درایور همون nvida برید به device manager تو display adapters اونجا احتمالا نوشته vga basic یه گرافیک 4 مگابایته بخاطر اینه که هنوز درایور رو نریختی پس دو بر بزن روش در اون به بخش Driver برو و بعد update driver بعد search automatic اینترنتت هم روشن باشه اگه دیدی بازم اونجوری شد کارت گرافیکت مشکل داره ویندوزتو عوض کن اگه بازم اینجوری شد برو گرافیکو اگ گارانتی داره نشون بده اگه که نه بده تعمیر کاری یا تو نتم سرچ کن این میتونه یه مشکل ساده باشه اینو سرچ کن

freeze starting windows in install driver nvida

امیدوارم که مشکلتون حل بشه از ویندوز 7 اتوت اگه چیزی هست توش بکاپ بگیرید احتمالا لازمه تعویضش کنید اگه میتونی برای تست یه ده بریز شاید به 7 نمیخوره (البته این حرف یکم غیر حرفه ای هست)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...