رفتن به مطلب

امکان دستکاری عمر ssd توسط نرم افزارها هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام، دوستان در یکی از گروه های تلگرام، یک نفر عکس سلامت ssd سامسونگ 850 رو گذاشت و قصد خرید داشت ولی اطلاعات هارد خیلی عجیب و غریب بود. اولا که نزدیک 3000 روز روشن بوده، بعد نوشته 6/02 ترابایت رایت داشته؟ مگه میشه؟ من  ssd 980 رو یکساله خرید کردم و فقط وب گردی میکنم، نزدیک 5 ترابایت رایت داشته.

البته این آقا هم میگفت هارد اسپر(hard spare) سرور بوده. واقعا میشه هاردی نزدیک 3000 روز توی برق بوده .و فقط 6 ترابایت رایت داشته باشه. عکس رو آپلود میکنم

photo_2023-01-05_18-30-19.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دیتای اسمارت درایو ها توسط دستگاه mrt قابل ویرایش هست.(mrt یه کارت توسعه هست که روی سیستم نصب میشه و امکاناتی برای تعمیر و بازیابی درایو ها ارائه میده)

اما این عدد هم میشه گفت درسته. درایو اسپیر سرور صرفا برای نگه داری یه سری بکاپ هست، طبیعیه که اگر سرور به حالت عادیش کار کنه و مشکلی نداشته باشه، نیازی به اسپیر هم نداره و اسپیر صرفا روشنه. اگر میخواستن دستکاری کنن، روزش رو دستکاری میکردن، چون اون یکی اوضاعش خیلی خیطه. عمر این درایو ها 5 سال یا 5*365 روز هست که میشه 1800 روز حدودا.

در هر صورت این درایوی که عکسشو گذاشتین، مفت هم نمی ارزه، شاید رایت زیادی نداشته، اما طول عمر ساعتیش رو رد کرده و نزدیک 8 سال روشن بوده. تاریخ عرضه ی این درایو هم برای سال 2014 هست، یعنی از روزی که تولید شده توی سرور بوده و 8 سال بعد توی سال 2022 که عملا به زباله تبدیل شده، توسط عده ای هموطن برای فروش گذاشته شده.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

4 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

دیتای اسمارت درایو ها توسط دستگاه mrt قابل ویرایش هست.

اما این عدد هم میشه گفت درسته. درایو اسپیر سرور صرفا برای نگه داری یه سری بکاپ هست، طبیعیه که اگر سرور به حالت عادیش کار کنه و مشکلی نداشته باشه، نیازی به اسپیر هم نداره و اسپیر صرفا روشنه. اگر میخواستن دستکاری کنن، روزش رو دستکاری میکردن، چون اون یکی اوضاعش خیلی خیطه. عمر این درایو ها 5 سال یا 5*365 روز هست که میشه 1800 روز حدودا.

در هر صورت این درایوی که عکسشو گذاشتین، مفت هم نمی ارزه، شاید رایت زیادی نداشته، اما طول عمر ساعتیش رو رد کرده و نزدیک 8 سال روشن بوده. تاریخ عرضه ی این درایو هم برای سال 2014 هست، یعنی از روزی که تولید شده توی سرور بوده و 8 سال بعد توی سال 2022 که عملا به زباله تبدیل شده، توسط عده ای هموطن برای فروش گذاشته شده.

محمود جان ممکنه باگ بخوره ؟ امسال یه اس اس دی دیگه گردم دم دمای عید. ینی کمتر از یکسال . در کمال ناباور الان میزنه 408 روز. یعنی یکسال و اندی 24 ساعته . از پلمپ بودن ssd  هم مطمعنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
27 دقیقه قبل، Lawrence گفته است:

محمود جان ممکنه باگ بخوره ؟ امسال یه اس اس دی دیگه گردم دم دمای عید. ینی کمتر از یکسال . در کمال ناباور الان میزنه 408 روز. یعنی یکسال و اندی 24 ساعته . از پلمپ بودن ssd  هم مطمعنم.

بعید میدونم باگ بخوره، موقعی که خریدید، چک کردید صفر باشه؟ ممکنه از ابتدا کارکرده بوده، یکی از دوستان چند وقت پیش تاپیکی زده بودن که همین مورد بود و ssd های ای دیتا که اکبند بودن رو باز کردن و کارکرد داشته.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، mohammad7966 گفته است:

سلام، دوستان در یکی از گروه های تلگرام، یک نفر عکس سلامت ssd سامسونگ 850 رو گذاشت و قصد خرید داشت ولی اطلاعات هارد خیلی عجیب و غریب بود. اولا که نزدیک 3000 روز روشن بوده، بعد نوشته 6/02 ترابایت رایت داشته؟ مگه میشه؟ من  ssd 980 رو یکساله خرید کردم و فقط وب گردی میکنم، نزدیک 5 ترابایت رایت داشته.

البته این آقا هم میگفت هارد اسپر(hard spare) سرور بوده. واقعا میشه هاردی نزدیک 3000 روز توی برق بوده .و فقط 6 ترابایت رایت داشته باشه. عکس رو آپلود میکنم

تولید حافظه اس اس دی 850EVO سامسونگ به دلیل ضعف شدید امنیتی متوقف شد، چون هیچ جوره نمیشد امکان دسترسی به فیرمور رو گرفت. بنابراین کلا توصیه نمیکنم سراغ این حافظه برین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...