رفتن به مطلب

درستی harddisk sentinel ؟

_Shayan_
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه هارد 500 سیگیت از ایسام گرفتم ، هارد کاملا سالم هست اما یه چیزی که وجود داره اینه که کارکردش بالاست و عمرش رو more than 100 days نشون میده . به نظرتون هارد رو نگه دارم یا ...؟

1.thumb.PNG.68455cc97762125b57dda0cedd86a4c9.PNGCapture.thumb.PNG.a91c4b774aa8b258d1a788ec084eebf3.PNG

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مشخصه که این هارد روی دوربین بوده، هارد های 500 گیگ همه همینن و کارکردشون بالاست، برگشت هم بزنید، چیز بهتری گیر نمیاد، باید 1 ترا به بالا بگیرید.

لینک به دیدگاه

با درود و احترام

هارد های 500 گیگ میشه گفت هارد های از رده خارج هستن و خیلی سال هست که دیگه تولید نمیشن در نتیجه پیدا کردن هارد 500 با کارکرد پایین غیر ممکنه. اگر هم پیدا کنید کارکردش دستکاری شده هست و صحیح نیست

هارد رو اسکن کامل کردید بدسکتور نداشت بنظرم معیار مناسبی برای بیان سلامتی هارد هست

من خودم دوتا هارد وسترن 1 ترا EZEX که سری آخر بلو هست روی سیستمم هست، یکی 1700 روز کارکرد داره یکی هم 2100 روز ولی هنوز مشکلی نخوردن

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

مشخصه که این هارد روی دوربین بوده، هارد های 500 گیگ همه همینن و کارکردشون بالاست، برگشت هم بزنید، چیز بهتری گیر نمیاد، باید 1 ترا به بالا بگیرید.

ممنون از پاسخ تون . هارد رو صرفاً برای سیستم قدیمی میخواستم . پس نگه اش میدارم .

19 دقیقه قبل، danyal.fa79 گفته است:

با درود و احترام

هارد های 500 گیگ میشه گفت هارد های از رده خارج هستن و خیلی سال هست که دیگه تولید نمیشن در نتیجه پیدا کردن هارد 500 با کارکرد پایین غیر ممکنه. اگر هم پیدا کنید کارکردش دستکاری شده هست و صحیح نیست

هارد رو اسکن کامل کردید بدسکتور نداشت بنظرم معیار مناسبی برای بیان سلامتی هارد هست

من خودم دوتا هارد وسترن 1 ترا EZEX که سری آخر بلو هست روی سیستمم هست، یکی 1700 روز کارکرد داره یکی هم 2100 روز ولی هنوز مشکلی نخوردن

پس مشکلی نداره ممنون از پاسخ تون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...