رفتن به مطلب

مشکل با گارانتی الماس

zen
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یک عدد رم کروشیال ۸ گیگ باس ۲۶۶۶ دارم که ایراد داره و ممکن بعد نصب ویندوز بلو اسکرین بده ممکن هست بعد از دو روز کارکردن بلو اسکرین بده ممکن بعد ۲ ساعت و شک ندارم مشکل از رم هست و روی ۱۰ عدد کیس با کانفیگ های مختلف تست شده و شک ندارم که مشکل از رم هست و رم را بصورت حضوری بردیم گارانتی بعد ۱۰ روز برگشت دادن میگن سالم هست ما تست کردیم و برام عوض نمیکنن شما بگید چکار کنم. شرکت گارانتی میگی شاید مشکل از ناسازگاری باشه. نکته اینکه روی چندتا از سیستم ها رم از همین مدل نصب شده ‌.

. سیستم های تست شده 

نسل ۶  

نسل ۱۰. ۴ تا کیس 

نسل ۱۲ ۴تا کیس 

رایزن نسل ۵ 

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

اونها ملاکشون برنامه memtest86 هست اگر تو این برنامه ارور نده ، میگن سالمه مشکلی نداره

لینک به دیدگاه

43 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

اونها ملاکشون برنامه memtest86 هست اگر تو این برنامه ارور نده ، میگن سالمه مشکلی نداره

ولی میگه نصب ویندوز هم کردیم مشکل نداره ولی واقعا مشکل داره 

31 دقیقه قبل، zen گفته است:

ولی یه مشکلی چون یه بار سریال رم وارد سیستم گارانتی شده بنظرتون مشکوک نمیشم که چرا رم تصویر نمیده؟

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است:

سلام 
اتفاقا بالعکس با این برنامه تست نمیکنن ( چون زمانبره ) 
برای من هم اتفاق افتاده بود رم خرابی رو بردم گارانتی (البته این گارانتی که دوستمون فرمودن نبود) رم رو با memtest چند باری تست کردم و تصویرش رو هم گرفتم که ارور میده و بهشون نشون دادم (بعد از حدود 20 دقیقه هم ارورهاش مشخص میشد)
گارانتی رم رو همونجا تست کردن ، با برنامه prime 95 و Windows Memory Diagnostic (که 90 درصد رمهای خراب رو هم میگه سالمه 😄 ) و گفتن رم سالمه و شامل گارانتی نمیشه
کلی براشون توضیح دادم قویترین نرم افزار تست سلامت رم memtest هستش اما گفتن ملاک ما این دو برنامه هستش (prime 95 و Windows Memory Diagnostic ) 😄
اتفاقا اون رم هم کروشیال ۸ گیگ باس ۲۶۶۶ بود

لینک به دیدگاه

31 دقیقه قبل، zen گفته است:

سلام
شما با memtest هم تست کردین رم رو ؟
اونها که طبیعیه میخوان رفع تکلیف کنن چون نصب ویندوز اصلا ملاک نیست و رم خراب داشتم که زمان نصب ویندوز مشکلی نداشت اما تو memtest ارورهاش مشخص میشد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

برخلاف نظر دوستان، memtest اصلا تست معتبری نیست و پاس شدنش به معنی سالم بودن 100 درصد رم نیست، چون به هیچ وجه رم زیر استرس نمیره و فقط میزان حافظه و در دسترس بودن رم رو تست میکنه و فقط میشه گفت که رم اصلیه و فیک نیست.

قبل memtest باید انواع تست های استرس و ... گرفته بشه، بعد اگه memtest هم پاس کرد، یعنی رم سالمه

اخیرا یه مورد مشابه داشتم، معلوم نبود داستانش چیه. همینجوری یهو بعد 2 ساعت تصویر میرفت و دیگه نمیومد بالا، تا اینکه یه مدت خاموش باشه و بعد دوباره راه میفتاد. رم رو روی سیستم دیگه هم انداختم، یه ارور عجیب غریب میداد که من بازم فکر میکردم از رمه. اما وقتی یه رم دیگه روی سیستم انداختم، دیدم که بازم بوت نمیشه و دیگه فهمیدم مشکل از باندله. بعد کلی مجادله با گارانتی و رفت آمد، اخرش انگار سوکت سیپیو داستان داشت و بخاطر اینکه فن استوک میبستم و فشاری که روش بود اونجوری میشد.

بهتره با رم دیگه باندل رو تست بگیرید.

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، 005 گفته است:

سلام
شما با memtest هم تست کردین رم رو ؟
اونها که طبیعیه میخوان رفع تکلیف کنن چون نصب ویندوز اصلا ملاک نیست و رم خراب داشتم که زمان نصب ویندوز مشکلی نداشت اما تو memtest ارورهاش مشخص میشد.

تو memtest تست کردم سالم هست ولی روی هر سیستم میندازنم دیر یا زود شروع می‌کنه به بلو اسکرین دادن.

لینک به دیدگاه

برنامه aida64 تست استرس داره. کسی از دوستان تا حالا تست گرفته که تشخیص خرابی میده یا نه؟

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، zen گفته است:

تو memtest تست کردم سالم هست ولی روی هر سیستم میندازنم دیر یا زود شروع می‌کنه به بلو اسکرین دادن.

به هر حال باید تو نرم افزاری اروری از رم نشون بده که بشه بهش استناد کرد هر چند گارانتی هم به مدارک ما کاری نداره اما حداقل برای خودتون مسجل میشه که فلان برنامه ارور رم رو نشون میده
همون دیر یا زودش مهمه  به قول خودتون ممکنه بلواسکرین بعد از 2 ساعت خودش رو نشون بده یا بعد از دو روز و طبیعتا گارانتیها این زمانها رو برای هر رمی اختصاص نمیدن
یادش بخیر یه زمانی فقط اسم و فامیل و شماره تلفن میپرسیدن و رم رو درچا تعویض میکردن
اما در کل همه چیز بستگی به خود شرکتهای گارانتی کننده داره ومیتونن در عرض چند دقیقه عوض کنن یا مثل مورد شما بگن رم موردی نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...