رفتن به مطلب

کیس مگنوم 2 مشخصاتش عوض شده ؟؟؟ !

Recommended Posts

سلام

دیروز یک کیس مگنوم 2 سفارش دادم که امروز به دستم رسید.

خیلی کیس خوبیه ولی در کناریش با عکسش توی سایت فرق داره و از تونل هوای روی CPU هم خبری نیست !

در کناری کیس هم به جای دو دریچه عکس زیر دو دریچه مربعی زیر هم داره

می خواستم بدونم همه کیس های مگنوم 2 و احتمالا اربیت تغییر کردن یا نه

متشکرم

post-5778-0-13488900-1344525665_thumb.png

post-5778-0-89705600-1344525675_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

خب احتمالا به جهتی تونل هوا رو برداشتن (کاهش هزینه یا حتی راحتی در نصب چون من خودم که خریدم مغازه دار می گفت نمی تونه زیر تونل فن بزاره چون در بسته نمی شه آخرش خودم مجبور شدم بزارم) و برای انتقال بهتر هوا و فیت شدن بهتر فن فن cpu رو هم مربع در آوردن.

تا اینجا که عموم تغییرات گرین در جهت بهبود بوده ، زیاد نگران نباش.

لینک به دیدگاه

سلام

دیروز یک کیس مگنوم 2 سفارش دادم که امروز به دستم رسید.

خیلی کیس خوبیه ولی در کناریش با عکسش توی سایت فرق داره و از تونل هوای روی CPU هم خبری نیست !

در کناری کیس هم به جای دو دریچه عکس زیر دو دریچه مربعی زیر هم داره

می خواستم بدونم همه کیس های مگنوم 2 و احتمالا اربیت تغییر کردن یا نه

متشکرم

درود.

حالت اول که یک ایر داکت روبروی پردازنده قرار می گیره ، استاندارد CAG1.1 هستش که در کیس های گرین وجود داشت ولی با گذشت زمان و ارائه استاندارد TAC2.0 از طرف اینتل ، کمپانی گرین هم استاندارد کیس هاش رو به روز کرده. نسخه ای که شما گرفتید استاندارد TAC2.0 رو داره. فکر کنم یواش یواش همه کیس هاشون به این سمت بره. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مشکلی که من دارم با فن پایینی که خودم گذاشتم روی در اون قسمت به سیمهایی 6 پین که به گرافیک خورده برخورد میکنه و معمولا لای پرره های فن میره.از طرفی با انتقال اون ایرهول به قسمت چپ درست در مقابل گرافیک قرار میگیره که مطمئنا در حالت جدید تهویه بهتر هست.در مورد اون داکت هوا هم باید خدمتتون عرض کنم که باید بازش کنی بندازی تو کارتنش چون در اکثر مواقع مزاحمت ایجاد میکنه ولی الان دیگه وجود نداره که گیر کنه به قطعات از طرفی فضای بزرگتری برای تهویه هوا نسبت به اون حالت گرد قدیمی هست.(از لحاظ ابعاد)

نکته ای که برام جالبه اینکه کیسهای نسبتا قدیمی هم دائم دارن بهینه میشن.

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...