رفتن به مطلب

کیس تا 400 تومن و یکی 450تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درخواست اول;)

*لطفا یه سیستم پیشنهاد بدین که حداکثر تا 400تومن در بیاد.

*برای بازی و برنامه نویسی میخوام.

*سیستم بدون Dvd و اینا باشه .قیمت کیس و پاور هم فراموش نشه .

--------------------------------------------------------------------------------------------------

درخواست دوم:

تا 450هزار تومن هم برای یکی از دوستانم یه سیستم پیشنهاد بدین،اونم برای برنامه نویسی و کارهای گرافیکی و بازی میخوادش.

خودش البته این سیستم مد نظرش هست:

Intel C2Q Q660, Asus P2QL,Ram 2*1 Kingmax,Power 450w iCute,یه گرافیکم که از دوستش قرض کرده تا 4670 بیاد بخره.(گرافیکه قرض گرفته فکر کنم این باشه،FX5200)

*لطفا سیستم پیشنهادیتون رو بگین (البته یدونه با کارت گرافیک بگین و یدونه هم بدون کارت گرافیک).

*نظرتونم در مورد سیستمی که مدنظر خودشم هست بدین.

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز خوبید یه سوال کی این مین بورد رو رو بهشون پیشنهاد داده 1 ! و این نوع رم رو کی گفته بگیرید ! ؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

اینو خودش سرچ کرده گیر آورده فقط من مادربورد رو اشتباه نوشتم به جای 2 ،5 هستش.

رم هم کینگ مکسه دیگه،مشکلی داره؟

لینک به دیدگاه

من پیشنهادم اینه و دوست عزیزم بهتون بذار بگم عزیزم با این هزینه نمیشه بهترین گیم ها رو با رزولویشن عالی بالا آورد ! این الان یه سیستم با گرافیک on boad هست! این نکته هم در سیستم اول صدق میکنه هم در سیستم اول برای گیم ! :

مین بورد: ABIT I-N73H

nVidia GeForce7100 1333M

, DDR2-800, PCI-E x16, SATAII 300 RAID, GbE LAN, USB2.0

یا مین بورد Elitegroup GF7050 اینا هر دوشون خوبه!

سی پی یو :e7300

رم: 2gig bus 800

هارد:250 gig

دی وی دی رایتر: خودتون می دونید

کیس و پاور : 60 تومان

این سیستم اول که میشه 390 تا 400 تومان !

یکی دیگه از دوستان بیاد در رابطه سیستم دوم به دوستمون کمک کنه من یه خورده گیج شدم

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سیستم دوم اینه کاملش:

MAIN: asus P5QL-pro

CPU: core 2 Quad 6600 oc

RAM: KingMax 2*1GB 1066MHz

POWER: Iqute 450w

H.D.D:Western Digital 250 GB Sata2 16MB

لینک به دیدگاه

دوستم که بیشتر عشق بازیهای ورزشی هست و تا حدودی مثل خودم Crysis , call of duty

لینک به دیدگاه

شرمنده حواسم نبود با یک مین دیگه اشتباه گرفتم این مین از چیپ p43 بهره می بره با این مشخصات. مین خوبیه ولی شما برای مین تا چقئر می خواهید هزینه کنید؟!

ASUS P5QL PRO P5QLPRO Core 2 Duo P43 Intel LGA775 DDR2 1066/800/ 667 PCIE SATA Gigabit LAN 8 Channel HighDefinition Audio

لینک به دیدگاه

دوستم که بیشتر عشق بازیهای ورزشی هست و تا حدودی مثل خودم Crysis , call of duty

آخه دوست عزیز یه مسیله ای هست با این مقدار هزینه نمیشه شما همچین بازهایی مثل کرایسیس و غیره رو که به موتور های گرافیکی پیشرفته ای نیاز داره با این هزینه بازی کنید ! بذارید ببینیم نظر دوستان چیه! سی پی یو تون که خوبه ولی رم و من یکی میگم نه!

دوستان بیاید بالا نظر بدید

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

یکی از دوستام پیشنهاد 5200 AMD رو داده با مین ASUS - M2A-VM .

من بیشتر از 400 تومن نمیتونم هزینه کنم.

در ضمن دی وی دی رایتر دارم .فقط قطعات اصلی رو میخوام.

دوستمم بیشتر از 450تومن با همون شرایط که گفتم.گفتم که قراره صبر کنه تا 4670 ATi بیادش.فعلا یه گرافیک از دوستش قرض کرده.

*لطفا نظرتون رو در مورد اون سیستم دوستم بدین چون بنده خدا گیج شده.

لینک به دیدگاه

دی وی دی رایتر: خودتون می دونید

ما چی رو میدونم رضا جان . منظورت چیه دی :

لینک به دیدگاه

یکی از دوستام پیشنهاد 5200 AMD رو داده با مین ASUS - M2A-VM .

من بیشتر از 400 تومن نمیتونم هزینه کنم.

در ضمن دی وی دی رایتر دارم .فقط قطعات اصلی رو میخوام.

دوستمم بیشتر از 450تومن با همون شرایط که گفتم.گفتم که قراره صبر کنه تا 4670 ATi بیادش.فعلا یه گرافیک از دوستش قرض کرده.

*لطفا نظرتون رو در مورد اون سیستم دوستم بدین چون بنده خدا گیج شده.

به نظر من با این نوع قیمت ای ام دی بهتره! ولی مین عوض شه بهتره چون چیپ 690 GM هست! الان شما می تونی یه 790GX بایو استار برداری که VGA ONBOARD قوی ای داره! تا کارت گرافیک بیاد سی پی یو 5200X2 هم سی پی یو خوبیه! باید بگم که سیستم اون دوستتون سیستم خوبیه ولی رمش خوب نیست و گرافیکش فعلآ رو هوا!

موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

دستت درد نکنه،پس دوستم همون سیستم رو برداره؟ گرافیکی که از دوستش گرفته قرض در حدی هست که فوتبالهای جدید رو بازی کنه؟

به نظرتون منتظر 4670 بمونه؟

لینک به دیدگاه

درخواست اول;)

*لطفا یه سیستم پیشنهاد بدین که حداکثر تا 400تومن در بیاد.

*برای بازی و برنامه نویسی میخوام.

*سیستم بدون Dvd و اینا باشه .قیمت کیس و پاور هم فراموش نشه .

--------------------------------------------------------------------------------------------------

درخواست دوم:

تا 450هزار تومن هم برای یکی از دوستانم یه سیستم پیشنهاد بدین،اونم برای برنامه نویسی و کارهای گرافیکی و بازی میخوادش.

خودش البته این سیستم مد نظرش هست:

Intel C2Q Q660, Asus P2QL,Ram 2*1 Kingmax,Power 450w iCute,یه گرافیکم که از دوستش قرض کرده تا 4670 بیاد بخره.(گرافیکه قرض گرفته فکر کنم این باشه،FX5200)

*لطفا سیستم پیشنهادیتون رو بگین (البته یدونه با کارت گرافیک بگین و یدونه هم بدون کارت گرافیک).

*نظرتونم در مورد سیستمی که مدنظر خودشم هست بدین.

ممنون

درود

دوست من تا 400 تومان میشه پیشنهاد سیستم داد ولی برای بازی شاید کاملا نیازهای شما رو نتونه براورده کنه .

سیستم دوم هم خیلی بالاتر از 450 در میاد چون کیس و پاور و سایر متعلقاتش ر و هم نیاز دارید .

لینک به دیدگاه

میدونم آقای مقدم بر اساس 400 تومن پیشنهاد داد و اینم میدونم که برای بازی نیاز به پول بیشتری هست.

در مورد سیستم دوستم اونطوری که حساب کرده،شده 470هزار تومن ،از بازار رضا پرسیده،البته کارت گرافیک هم که قرض گرفته.

این از دوستم: الان دوست من چه کارت گرافیکی بگیره خوبه؟!!! فکر کنم اگر لازم باشه تا 130-140 هم بتونه هزینه کنه اگر کارتش ارزش داشته باشه

-------------------------------------------

در مورد خودم هم که فکر میکنم سیستمی که پیشنهاد دادن بدک نیست.حالا شاید منم کارت گرافیک قویتری گرفتم در حدود 70-160 ،چطوره،چی پیشنهاد میدین؟

لینک به دیدگاه

میدونم آقای مقدم بر اساس 400 تومن پیشنهاد داد و اینم میدونم که برای بازی نیاز به پول بیشتری هست.

در مورد سیستم دوستم اونطوری که حساب کرده،شده 470هزار تومن ،از بازار رضا پرسیده،البته کارت گرافیک هم که قرض گرفته.

این از دوستم: الان دوست من چه کارت گرافیکی بگیره خوبه؟!!! فکر کنم اگر لازم باشه تا 130-140 هم بتونه هزینه کنه اگر کارتش ارزش داشته باشه

-------------------------------------------

در مورد خودم هم که فکر میکنم سیستمی که پیشنهاد دادن بدک نیست.حالا شاید منم کارت گرافیک قویتری گرفتم در حدود 70-160 ،چطوره،چی پیشنهاد میدین؟

درود

دوست من برای پیشنهاد سیستم یه سری سیستم پیشنهادی توی سایت گذاشتیم اگر ارضاتون نکرد بچه های فروم در خدمتتون هستن :

http://www.lioncomputer.ir/index.php?action=categories&id=317

در مورد کارت گرافیک توی این رده قیمتی انواع مختلف پیشنهاد میشه :

3850 ATi = حدود قیمت 160

9600GT geforce = 160

4670 ATI که باید بیاد = 120 تا 130

9600Gso gforce = 140

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...