رفتن به مطلب

مشکل برق رسانی پاور

MA.Master
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود خدمت همه عزیزان انجمن 🌹

دوستان من اخیرا یک پاور فول ماژولار کورسیر با توان 750 وات تهیه کردم و بستم روی سیستم ، کابل پاور هم نیاز به تبدیل داشت چون دوشاخه سر کابل از مدل هایی بود که به پریزهای داخل ایران نمیخوره ؛ اما یک مشکلی هست !!

لینک پاور : https://www.lioncomputer.com/product/pkz75/Corsair-RM-Series-RM750-140mm-Gold-Full-Modular-Power-Supply

زمانی که وارد برنامه آرموری کریت ایسوس یا HWINFO میشم و نحوه برق رسانی سیستم رو بررسی می کنم ؛ میبینم که به ولتاژی که به بخش های مختلف سیستم میرسه کمتر از ولتاژی هست که اون بخش ها لازم دارند .

البته نمیدونم به خوبی منظورمو بیان کردم یا نه ؛ مثلا به شاخه 3.3+ ولت ، 3.28V برق میرسه و برای سایر بخش ها هم همینطور . در ادامه عکس ها را میزارم تا بهتر متوجه بشید🤔

میخوام بدونم آیا این ولتاژ کمتری که به سیستم میرسه میتونه در آینده مشکل ساز بشه و باعث آسیب زدن به سیستم بشه ؟

مشخصات کامل سیستم :

Asus Tuf B560 Plus Wifi

Intel Core i5 10400

Gigabyte 2666Mhz 2*8GB

Zotac GTX 1660Super

WD Blue 1Tb Hard Disk

Lexar 128Gb Sata SSD

Adata 500GB M.2 SSD

s-l1600.jpg

2.png

1.png

لینک به دیدگاه

30 دقیقه قبل، MA.Master گفته است:

دوستان من اخیرا یک پاور فول ماژولار کورسیر با توان 750 وات تهیه کردم و بستم روی سیستم ، کابل پاور هم نیاز به تبدیل داشت چون دوشاخه سر کابل از مدل هایی بود که به پریزهای داخل ایران نمیخوره ؛ اما یک مشکلی هست !!

لینک پاور : https://www.lioncomputer.com/product/pkz75/Corsair-RM-Series-RM750-140mm-Gold-Full-Modular-Power-Supply

زمانی که وارد برنامه آرموری کریت ایسوس یا HWINFO میشم و نحوه برق رسانی سیستم رو بررسی می کنم ؛ میبینم که به ولتاژی که به بخش های مختلف سیستم میرسه کمتر از ولتاژی هست که اون بخش ها لازم دارند .

البته نمیدونم به خوبی منظورمو بیان کردم یا نه ؛ مثلا به شاخه 3.3+ ولت ، 3.28V برق میرسه و برای سایر بخش ها هم همینطور . در ادامه عکس ها را میزارم تا بهتر متوجه بشید🤔

میخوام بدونم آیا این ولتاژ کمتری که به سیستم میرسه میتونه در آینده مشکل ساز بشه و باعث آسیب زدن به سیستم بشه ؟

مشخصات کامل سیستم :

Asus Tuf B560 Plus Wifi

Intel Core i5 10400

Gigabyte 2666Mhz 2*8GB

Zotac GTX 1660Super

WD Blue 1Tb Hard Disk

Lexar 128Gb Sata SSD

Adata 500GB M.2 SSD

s-l1600.jpg

2.png

1.png

دوست خوبم اصولا تا 5 درصد نوسان در خوانش ریل ها نرماله. این نوسان میتونه تا 5 درصد بیشتر یا کمتر از مقدار استاندارد اون ریل باشه.

بنابراین نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد. الان سیستم نرمال کار میکنه.

فقط در مورد کابل برق، اگر تبدیل با کیفیت ندارید، پیشنهاد میکنم کابل برق رو با مدلی که با پریز ایران سازگار هست تعویض نمایید یا اینکه یک مبدل درست و حسابی (از اینایی که دو شاخه سفت چفت میشه داخلش) تهیه کنید.

• لایک 1
  • ممنونم 1
لینک به دیدگاه

ضمن عرض سلام مجدد 🌹

ممنون آقا آرمین عزیز ، بنده رو از نگرانی درآوردید ؛ اصولا من همیشه از نوشته های شما کلی نکته یاد می گیرم (طرفدار سفت و سخت شما و تجربیاتتون)🙏 و خیلی دوست داشتم خود شما پاسخم رو بدید باز هم تشکر

. برای تبدیل هم یک تبدیل درست و حسابی تهیه کردم و خیالم از اون بابت راحته

• لایک 1
لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، MA.Master گفته است:

ضمن عرض سلام مجدد 🌹

ممنون آقا آرمین عزیز ، بنده رو از نگرانی درآوردید ؛ اصولا من همیشه از نوشته های شما کلی نکته یاد می گیرم (طرفدار سفت و سخت شما و تجربیاتتون)🙏 و خیلی دوست داشتم خود شما پاسخم رو بدید باز هم تشکر

. برای تبدیل هم یک تبدیل درست و حسابی تهیه کردم و خیالم از اون بابت راحته

خواهش میکنم برادر کاری نکردم.

انشاالله که موفق باشی.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۱۹ در 17:40، MA.Master گفته است:

مشخصات کامل سیستم :

Asus Tuf B560 Plus Wifi

Intel Core i5 10400

Gigabyte 2666Mhz 2*8GB

Zotac GTX 1660Super

WD Blue 1Tb Hard Disk

Lexar 128Gb Sata SSD

Adata 500GB M.2 SSD

s-l1600.jpg

2.png

1.png

طبیعه واسه همه اینطوری بر حال پاور که دقیقا نمیتونه یخ ولتاژ رو بده همینم که میده خداروشکر

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...