رفتن به مطلب

صدای وحشتناک از لپ تاپ

MehranPlt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید . 

لپ تاپ بنده از امروز صدای وحشتناکی شبیه به صدای تراکتور تولید میکنه و همراه با تولید صدا لرزش هم داره  لپ تاپ . 

این صدا برای چند لحظه میاد و سریع قطع میشه . فکر نمیکنم از فن باشه چون واقعا سنگین هستش جوری هستش که اصلا باورم نمیشه از لپ تاپ در بیاد این صدا  . 

مشکل چی هستش به نظرتون ؟ 

هم اکنون، Mdev2123 گفته است:

سلام دوستان خسته نباشید . 

لپ تاپ بنده از امروز صدای وحشتناکی شبیه به صدای تراکتور تولید میکنه و همراه با تولید صدا لرزش هم داره  لپ تاپ . 

این صدا برای چند لحظه میاد و سریع قطع میشه . فکر نمیکنم از فن باشه چون واقعا سنگین هستش جوری هستش که اصلا باورم نمیشه از لپ تاپ در بیاد این صدا  . 

مشکل چی هستش به نظرتون ؟ 

لرزشی که تولید میکنه کنار تاچ پدش بیش تر احساس میشه . 

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد فنش عمرشو کرده .

یکمی لپتاپ رو  به جهات مختلف بچرخونید ببین صدا قطع میشه یا نه . اگر فن باشه در حالتی که شاسی اصلی عمود به زمین باشه صدا باید قطع بشه .

درمورد اصلاحشم خودم ماه پیش  فن عوض کردم  ظاهرا یه سری دوستان میگیرن تمیز میکنن و سرویس میکنن  ولی اصلا سمتش نرو  ، صرفا با نو یا روکاری و فن سالم عوض کن . 

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

شما مدل لبتاپ رو اعلام نکردید ویه عکسم ازش نفرستادید یا یه ویدیو ازش لود نکردید

به هرحال جدا از فن؛ بنظرم لبتاپ شما از مدل های قدیمی هست و باتوجه به اینکه گفتید کنار تاچ پد لرزش حس میشه فکر میکنم لبتاپ شما دارای hdd2.5"1 هست که آخرای عمرشم باشه. اگر اینطور بود با یه نمونه samsung 870evo عوض کنیدش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...