رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید Vpاس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

34 دقیقه قبل، mrp7 گفته است:

پست قبلی گفتم از کدوم سایت بخرید. ارزون ترینش جواب کار شمارو میده. ماهی 3.5 دلار و 1 ترابایت ترافیک ماهیانه

مکانش رو متوجه شدم.من پرسیدم میگن بلاک میشه هر شکلی استفاده کنید. حقیقت نداره پس؟

میگن نهایت باید یه ایرانی بخری از ابرآوران تانل بزنی به خارجیه. که هممون میدونیم خیلی بد نام هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
16 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

ایرانول ثابت و همراه آخر.

پروکسی امنه؟ برای تلگرام منظورمه

توی قسمت پیام پ خ نمیشه چیزی تایپ کرد ! یکم دیگه دوباره تلاش میکنم .
آره از امن بودن که امنه ولی معمولا مدت زیادی دووم ندارن  . وقتی که فراگیر بشن یا بسته و شیلتر میشن یا انقدر سرعتشون میاد پایین که عملا نمیشه استفاده ای کرد . ولی در کل یه یکی دو روزی جوابگو  هستن .

365925905_Screenshot(388).thumb.png.8cef39c4f0cc2bff938d8c06b9f76147.png

لینک به دیدگاه

پیشنهاد :

یک گروه توی تلگرام بزنید برای همین مسائل ، اینجا توی فروم مناسب نیست به نظرم ، هم روی فروم بیشتر زوم میکنن هم راه های بستنشو میرن سایبRی ها یاد میگیرن

لینک به دیدگاه

23 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

پست قبلی گفتم از کدوم سایت بخرید. ارزون ترینش جواب کار شمارو میده. ماهی 3.5 دلار و 1 ترابایت ترافیک ماهیانه

سایت عزیز از 8 دلار شروع میشه

لینک به دیدگاه

15 ساعت قبل، m.reza گفته است:

توی قسمت پیام پ خ نمیشه چیزی تایپ کرد ! یکم دیگه دوباره تلاش میکنم .
آره از امن بودن که امنه ولی معمولا مدت زیادی دووم ندارن  . وقتی که فراگیر بشن یا بسته و شیلتر میشن یا انقدر سرعتشون میاد پایین که عملا نمیشه استفاده ای کرد . ولی در کل یه یکی دو روزی جوابگو  هستن .

365925905_Screenshot(388).thumb.png.8cef39c4f0cc2bff938d8c06b9f76147.png

فکر میکنم.به خاطر اینترنت هست صفحه کامل لود نشده. ممکنه هم از سایت باشه اون احظه. کارم راه افتاد یکی از دوستان یک پراک.س.ی شخصیشو برام فرستاد الان متصل میشم راحت.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز

وی پی عس ویندوزی فرانکفورت با پینگ نزدیک به هتزنر که با کریپتو هم بشه خرید کرد و ارزان هم باشه از کجا میشه تهیه کرد؟

اگر موردی میشناسید به ما هم معرفی کنید 💖

ویرایش شده توسط AloneStar
لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، mr mega گفته است:

سایت عزیز از 8 دلار شروع میشه

image.thumb.png.bbc2981c357215d5ef64ff6f642a62d9.png

؟؟؟

https://www.hostinger.co.uk/vps-hosting

ویرایش شده توسط mrp7
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
8 ساعت قبل، saeed0c گفته است:

فکر میکنم.به خاطر اینترنت هست صفحه کامل لود نشده. ممکنه هم از سایت باشه اون احظه. کارم راه افتاد یکی از دوستان یک پراک.س.ی شخصیشو برام فرستاد الان متصل میشم راحت.

لینگ یه سوپر گروه رو میفرستم براتون . پراkسی و کانفیگ وی2 ری تازه نفس! قرار میدن .

4 ساعت قبل، mrp7 گفته است:

سلام
ممنون از شما بابت آموزشتون
این قیمت 3.5 پوند برای وقتی هست که بخوایم پلن 48 ماهه رو انتخاب کنیم . برای خرید پلن یک ماهه باید 9 پوند پرداخت بشه .
با کارمزد صرافی و نرخ فعلی ارز ( پوند 56 هزارتومنی ) ، فکر میکنم یه مقدار هزینش برای استفاده شخصی بالا باشه .

389.thumb.jpg.c4a644b3b2c435214395404e3f35dd4b.jpg

لینک به دیدگاه

این وی پی S ها هم بعضا ماه اول ممکنه 2.5 پند باشه ماه بعد ترش گران میشه.بعد میگن بلاک میشه باید هر 4 یا 5 روز تغییرات بدی در سرور...

لینک به دیدگاه

جایی هست بتونم OpenWRT رو بگیرم ؟ اکثر جاها فقط ویندوز و لینوکس میدن

لینک به دیدگاه

درود دوستان

توی چنل یه ویدئوی openv.p.n هم اپلود کردم

لینک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...