رفتن به مطلب

هارد اینترنال بخرم یا اکسترنال

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام
دوستان قصد خرید هارد دارم
لطفا راهنمایی بدین که بنظرتون برای ذخیره کردن ارشیو دیتای گیم هارد اینترنال بگیرم یا اکسترنال
چه مدلی با گارانتی و عمر زیاد و خرابی کم در بازار هست برای ظرفیت 8 یا ترجیا 10 ترابایت
نظر خودم روی 10 ترا بنفش هست با توجه به قیمت و گارانتی
بدم نمیاد 10 ترا RED PRO تهیه کنم ولی فکر کنم گارانتی رسمی نداره تو ایران
بعد اینکه الان لیون کامپیوتر هم یک مدل سیگیت اکسترنال 10 ترا برای فروش داره قیمتش بسیار عالی هست ولی بررسی پیدا نکردم ازش
ممنون میشم راهنمایی بدین

https://www.lioncomputer.com/product/ly7jg/Seagate-One-Touch-10TB-with-Built-In-Hub-Desktop-External-Hard-Drive

یا این گزینه چطور هستش

هارد اکسترنال 12 ترابایت WD مدل My Book

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. بنده خودم سه تا My Book دارم و برای مورد شما هم اکسترنال پیشنهاد میکنم. بسیار گزینه امن تری هست و راحت تو استفاده. کلا برای آرشیو اکسترنال همش مزیته.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 10:52، Devileytion گفته است:

سلام. بنده خودم سه تا My Book دارم و برای مورد شما هم اکسترنال پیشنهاد میکنم. بسیار گزینه امن تری هست و راحت تو استفاده. کلا برای آرشیو اکسترنال همش مزیته.

ممنون از راهنمایی تون 

این ویدئو رو توی یوتوب دیدم برزخی شدم هارد وسترن داخلش توشیبا هست  

خدا بخیر کنه 

من سفارش گزاشتم فکر کنم زیر قیمت ردشدکنم بره بهتر باشه تا استفاده کنم 

لینک به دیدگاه

درود بر شما و بر همه دوستان

تجربه شخصی من اینه که هارد های خود وسترن خرابیشون بیشتر از سیگیت و بخصوصی توشیبا هست(کما اینکه جدیاد اونا هم خیلی جالب نیستن)البت ناگفته نماند بنفشش تا به الان بد نبوده

شما اگر امنیت برای خیلی مهمه این روش نگه داری بخصوص تو هجم بالا اشتباه بسیار بزرگیه، چون هیچ برند هاردی بصورت متقن امن نیست

بهتره نس استوریج بگیری با قابلیت رید(فک کنم همشون این قابلیتو دارن)و خیال خودتو راحت کنی

درمود قابلیتها و کیفیت برند سایتها یا مراکز نمایندگی هستن مشاوره هم میدن و بهتره با اطلاع و علم کامل خرید کنی

56 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است:

پلمش باز نکن خیلی افت قیمت نمیکنه و نهایت میتونی با 5 تا 10 درصد(بسته به قیمتت خرید) زیر قیمت ردش کنی

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

تجربه بنده طی سالها با 2 تا اکسترای وسترن و 5 تا اینترنال وسترن با شانس گره خورده و تا حالا هیچ کدوم خرابی ندادن واقعانم بنظرم سخته بفهمیم چه برندی بیشتر خرابی میده من خیلی نظرات متفاوت دیدم الان تو بازار کمترین قیمت نسبت به هر ترابایت رو با وسترن بنفش 4 ترا دیدم تا همین ماه پیش اکبند با گارانتی 2 و 400 هم گیر میومد ، بنظرم برای ارشیو خوبه و مقاومتشم روی روشن موندن زیاده ولی حجم بالا چند وقت پیش توی دیجیکالا سری اینترپرایز وسترن رو قیمتای عجیبی زده بودن 18 ترا رو داشتن میدادن 12 تومن بعد الان یه سریا 4 ترای بنفشو زدن 6 تومن

اصلا معلوم نیست چخبره تو دیجیکالا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، mInI_ClockEr گفته است:

ممنون از راهنمایی تون 

این ویدئو رو توی یوتوب دیدم برزخی شدم هارد وسترن داخلش توشیبا هست  

خدا بخیر کنه 

پیش میاد این مورد. من خودم سیگیت 2.5 باز کردم سامسونگ توش بود.

لینک به دیدگاه

درود

برای آرشیو دیتا هارد اکسترنال بهتر هست البته میتونید اینترنال تهیه کنید و پس از انتقال داده از سیستم برش دارید و یه جای امن نگه‌داری کنید یا سیم برق و ساتا رو ازش بکشید فقط این کار کمی دردسرش بیشتر هست.

اینکه چه برندی یا چه هاردی خرابی کمتری داره کاملا به شانس شما بستگی داره. ممکن یک هارد درصد خرابی بسیار پایینی داشته باشه ولی برای شما مشکل ایجاد کنه و برعکس. در کل چون برای آرشیو میخواید و قرار نیست هارد به سیستم وصل باشه امکان خرابی بسیار پایین هست پس هاردی رو بردارید که بیشترین میزان حجم در مقابل قیمت رو به شما میده. شخصا از هارد اینترنال سری اینترپرایز توشیبا برای آرشیو داده استفاده میکنم و تا الآن مشکلی نداشتم. هاردهای اکسترنال اکثر مدل‌های اینترنال همون برند هستن و در عمل تفاوتی ندارند فقط کار مصرف کننده رو راحت میکنند.

لینک به دیدگاه

بنفش برای دوربین نیست مگه؟ برای سیستم میشه استفاده کرد! یه جا بچه های همین فوروم گفته بودن چون برای دوربین طراحی شده خطاهای بوجود آمده رو اسکیپ میکنه و در حالت استفاده عادی در pc به مشکل بر میخوری! 

صحت داره این؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
4 دقیقه قبل، saeed0c گفته است:

بنفش برای دوربین نیست مگه؟ برای سیستم میشه استفاده کرد! یه جا بچه های همین فوروم گفته بودن چون برای دوربین طراحی شده خطاهای بوجود آمده رو اسکیپ میکنه و در حالت استفاده عادی در pc به مشکل بر میخوری! 

صحت داره این؟

والا من خودم 2 تا بنفش 4 ترا دارم استفاده میکنم بالاتر از یکسال هست
نمیدونم
چیزی ندیدم  تا حالا

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

شما که برای بک آپ دیتای گیم میخواید پس همچین دیتای حساسی هم نیست مثل آرشیو عکس و فیلم خانوادگی که با خراب شدنش دیگه قابلیت جایگزینی نداشته باشه

اگه صرف اکسترنال بودنش براتون کاربردی نداره چرا هم هزینه اضافه بکنید هم یه وسیله دست و پاگیر داشته باشید؟ اگه اکسترنال بودنش یه موقعهایی براتون کاربرد داره اون بحثش جداست 

همچین وسیله ای که لینکشو گذاشتین خودش اندازه یه کیس جا میگیره، من خودم به شخصه هارد داخلی رو ترجیح میدم یه هارد ۲ترا اکسترنال دارم قبلنا برای پلی استیشن گرفته بودم الان که دیگه فرمتش کردم برای ذخیره فیلم و سریال استفاده میکنم همیشه تو دست و پاست میگم کاشکی اینترنال بود الان که دیگه اکسترنال بودنش برام کاربردی نداره ولی بازم نظر خودتونه

لینک به دیدگاه

دو تا   adataHD710pro  پنج ترا رو که باز کردم داخلشون سیگیت باراکودا 2.5 اینچی بودند.جسته گریخته هم میگن همه هاردایه 5 ترا قبلا" 6 ترا بودن و زودی خراب شدن و برگشت خوردن به گارانتی(کمپانی) اونجا مقداری از سکتورهای مشکل دار رو حذف کردن و بعدش اینبار بعنوان5 ترا فروختنش و الا هارد 5 ترا اصلا تولید نمیشه.

تازشم میگن ssd sata 5tb  داشته ایم قبلا"..چه صیغه ایه نمیدونم؟ samsung 860 qvo 5tb شایدم طرف منظورش یک 4 ترا بوده بعلاوه یکترا؟؟؟

شما آرشیو فیلم سریال داری یا چیزه دیگه ست؟سبک سنگین کن ببین آیا اگر دو تا 5 ترا بگیری ارزونتر نمیشه؟.

@ARMIN

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Sam-j گفته است:

تجربه بنده طی سالها با 2 تا اکسترای وسترن و 5 تا اینترنال وسترن با شانس گره خورده و تا حالا هیچ کدوم خرابی ندادن واقعانم بنظرم سخته بفهمیم چه برندی بیشتر خرابی میده من خیلی نظرات متفاوت دیدم الان تو بازار کمترین قیمت نسبت به هر ترابایت رو با وسترن بنفش 4 ترا دیدم تا همین ماه پیش اکبند با گارانتی 2 و 400 هم گیر میومد ، بنظرم برای ارشیو خوبه و مقاومتشم روی روشن موندن زیاده ولی حجم بالا چند وقت پیش توی دیجیکالا سری اینترپرایز وسترن رو قیمتای عجیبی زده بودن 18 ترا رو داشتن میدادن 12 تومن بعد الان یه سریا 4 ترای بنفشو زدن 6 تومن

اصلا معلوم نیست چخبره تو دیجیکالا

شاید تجربه شما محدود به چند هارده باشه ، پس نمیتونید ملاک قرارش بدید ، و قرار هم نیست تو تعداد کم هم خرابی بیداد کنه

من چندین ساله میانگین  روزی 1 یا 2 تا ویندز میزنم البت 80 درصد ویندوزها  روی اس اس دی میزنم (اغلب مشتری رو قانع میکنم)

هر بارم یک سری تستها قبل نصب ویندوز انجام میدم که شامل تست هارد هم میشه(حتی اگر قرار نباشه رو هارد ویندوز نصب شه)

با بچهای mrt کار هم ارتباط دارم و کمو بیش امار کارشونم دارم و گاهی هم سوکتهای  این هارداری 710 رو هم تعویض میکنم

در اخرم بگم ملاک من هم خوابیدن کامل هارد نیست و برا من افت سلامت هم بسیار اهمیت داره(پیشنهاد میکنم یه تست سنتینل از هارداتون بگیرید)

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ در 23:49، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

شاید تجربه شما محدود به چند هارده باشه ، پس نمیتونید ملاک قرارش بدید ، و قرار هم نیست تو تعداد کم هم خرابی بیداد کنه

من چندین ساله میانگین  روزی 1 یا 2 تا ویندز میزنم البت 80 درصد ویندوزها  روی اس اس دی میزنم (اغلب مشتری رو قانع میکنم)

هر بارم یک سری تستها قبل نصب ویندوز انجام میدم که شامل تست هارد هم میشه(حتی اگر قرار نباشه رو هارد ویندوز نصب شه)

با بچهای mrt کار هم ارتباط دارم و کمو بیش امار کارشونم دارم و گاهی هم سوکتهای  این هارداری 710 رو هم تعویض میکنم

در اخرم بگم ملاک من هم خوابیدن کامل هارد نیست و برا من افت سلامت هم بسیار اهمیت داره(پیشنهاد میکنم یه تست سنتینل از هارداتون بگیرید)

سلام بله بنده هم نتیجه گیری خاصی نکردم صرفا امار خودم رو دادم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...