رفتن به مطلب

فروش هارد اکسترنال و SSD و باقی لوازم کامپیوتری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به روی ماه همه😍
قصد دارم توی این تاپیک سیستم کامپیوتری قوی که دارم به همراه کارت گرافیک هاش ( 7 تا 3070 دارم) به همراه رم و پاور و مین بورد و مانیتور و کیس و حدود 5 تا هارد رو بفروشم
دلیل فروشم هم مهاجرت هست ولی از اونجایی که حدود 9 ماه وقت دارم واسه رفتن
اصلا عجله ای ندارم و میخوام اینجا راحت با خیال راحت و در آرامش بفروشمشون😁 ( توی این تاپیک بحث و شوخی و قیمت بالاست و قیمت پایینه مجازه😜 )
سعی میکنم وسایل رو توی این مدت یکی یکی اضافه کنم و از اونهایی شروع کنم که کمتر استفاده میکنم و مانیتور و کیس رو بذارم آخر سر چون وسیله کارم هستن و الان همین پست رو هم دارم با PC میذارم اینجا

اولین چیزهایی که توی این تاپیک میذارم
دوتا هارد اکسترنال و یک SSD هست
هر دو یک مدل هستن ولی جداگونه عکسهاشون و تست هاشون رو میذارم که خریدار قاطی نکنه

ADATA HD720 External Hard Drive - 1TB
هارددیسک اکسترنال ای دیتا مدل HD720 ظرفیت 1 ترابایت
ظرفیت : یک ترابایت
قابلیت‌های مقاومتی : مقاوم در برابر گرد و غبار

از لحاظ کار کرد و سکتور ها همونطور که میبینید کاملا سالم هست و بدون مشکل هست
ولی ولی ولی ، خریدار محترم باید بدونه که این دو هاردم که یک مدل هستن یه مشکل مشترک دارن اونم توی سوکت کابلشون هست که به هارد میخوره
باید یه کم کابل با یه حالت خاصی بهش وصل بشه تا شناسایی بشه و کار بده (فکر میکنم سوکتش یکم گشاد شده و جالب اینه که هر دوتا هاردم که یک مدل هست هر دو همین مشکل رو دارن)
یا باید با دستت کابل رو نگه داری یا اینکه یکم پیچ و تاب بدی به کابلش که وصل بمونه (سعی میکنم توی عکس هم خوب نشون بدم این قضیه رو که خریدار قبل خرید این رو کامل بدونه) و عادت ندارم جنسی که میخوام بفروشم رو فقط رد کنم و باید خریدار دقیق بدونه چی میخره و از خریدش هم راضی باشه
اون اروری هم که توی HDtune میبینید رو سرچ کردم بخاطر همین قضیه مشکل اتصالش با کابل هست و تا اونجایی که خوندم اصلا ارور جدی نیست و توی عملکرد هارد مشکلی ایجاد نمیکنه
ولی دیگه وظیفه من به عنوان فروشنده اینه که بگم و بدونید
هر عکس و فیلم و تست دیگه ای هم بخواید به عنوان خریدار موظف هستم خدمتتون بدم

زرد رنگ (عکس محصول + تست های HD Tune):
قیمت : 1,200,000 تومان

جعبه داره + گارانتی تمام شده + به عنوان هارد آرشیو استفاده شده تا الان
Zard3.thumb.jpg.24998a983fda9e3c5a6ba2fb305e967f.jpgZard4.thumb.jpg.58276081c6df33cdbd055c82b5934749.jpgZard5.thumb.jpg.17aa97c99973cf3d51303889391f6745.jpgZard1.thumb.jpg.b3b9b076dcaecef60a7cc095b23f4028.jpgZard2.thumb.jpg.d3ccb36163aeb9bcdc4082b562416b4e.jpg

آبی رنگ (عکس محصول + تست های HD Tune):
قیمت : 1,200,000 تومان

حافظه اس اس دی WD_BLACK SN850 NVMe SSD ظرفیت 1 ترابایت
قیمت : 4,000,000 تومان
SSD1.thumb.jpg.6c68ed45f8f9993022fa4861554a6472.jpg
SSD2.thumb.jpg.34d6cae733c0387339b66c82f0cfdcd1.jpg

سالم سالم هست ، بدون مشکل و خیلی خیلی کم استفاده شده ( در حد دو ماه )
جعبه داره
فکر کنم تست های HDtune واسه مدل SSD جواب نمیده و نمیدونستم چه تستی میتونم ازش بگیرم و بذارم
اگه خریدار تستی نیاز داره بهم نرم افزارش رو بگه (چون تست SSD رو بلد نیستم) واسش میذارم که از بابت سالم بودنش خیالش راحت بشه
پس فقط عکس های خودش رو میذارم اینجا

دوستان اهوازی میتونن به صورت حضوری تشریف بیارن و محصول رو ببرن و واسه غیر اهوازی ها محصول پست میشه ( هزینه ارسال هم به عهده خریدار هست)
راه های ارتباطی: همین تاپیک - پیغام خصوصی 

• حالم خوب شد 1
لینک به دیدگاه

چرا نمیشه پست رو ادیت کرد؟

قیمت هارد کاهش پیدا کرد

زرد رنگ (عکس محصول + تست های HD Tune):
قیمت : 1,000,000 تومان

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...