رفتن به مطلب

امکان و نحوه برش بخش بلا استفاده کیس؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عرضم بخدمت که کارت گرافیکی جدید گرفتم که مقداری در تخمین طولش برای جاگیری در کیس اشتباه کردم و الان زایده محفظه دی وی دی رام ها که نیازی بهشون ندارم سد راه شده و جا نمیره. الغرض میخام اون قسمت نشون داده شده مستطیلی رو ببرم تا جا بشه ==   با چه ابزاری این لایه کم ضخامت آلومینیومی میشه برش داد؟ خودم میتونم ؟ یا به کی بدم برام برش بده؟ میخام مختصری هم تمیز در بیاد.ممنونم.

IMG_20230114_233859.thumb.JPG.c7b6139a26f85ce9fec5a2e16c417e14.JPG

1283297284_IMG_20230114_1956102.thumb.jpg.d8abc85b436cf747cc7a6bf5bce3597f.jpg

لینک به دیدگاه

با قیچی فلز(ورق) بری مثلا قند شکن خانگی هم میشه امتحان کن

1e2082094a95020c0f3a020113fae2b6642cfe5d_1652054395.jpg

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

هر کاری میکنید قبلش قطعات باز کنید...کافیه یدونه پلیسه بیوفته رو مادربرد!

لینک به دیدگاه

آقا برو کیسو عوض کن  این  کیس جهنم میشه داخلش. حیف  یاندل نو و گراف نوعه.  از طرفی کیس کلا ناقص میشه

با تیغ آهن بر راحت برش میخوره . آخرش هم یه چند تیکه چسب بزن رو لبه که دست و بالتو زخم نکنه.

لینک به دیدگاه

سلام کیس رو ببر پیش کانال کولر ساز با قیجی برات بازش کنه البته کیس رو خالی کن

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 15:52، Lawrence گفته است:

برو کیسو عوض کن

جدیدا و از تابستون سال گذشته تا پاییز امسال تیکه تیکه 39 ملیون هزینه باندل جدید نسل ۱۱ و پاور و  گرافیک کردم دیگه فعلا بودجه یه قرون اضافه هم نمیخام فعلا و کیس چندملیون دیگه

این  کیس جهنم میشه داخلش

جهنم کجا بود داداش من _این کیس گرین infinite قدیمی 10 ساله بنده که زمان خودش لوکس و گرون بود-  فن 12 جلو داره با مکش دور بالا و عین همین دو تا بالا و ۸ دور بالا پشت-خنک کننده لوله ای هم کیس ساپورت میکنه بماند -بماند که با فن پردازنده کولر مستر 2200دور و با استفاده من تو تابستون سی پی یو 58 بالاتر نرفت -گراف قبلی 1650 سوپر هم با بازی های ۶0 فریم هم  بالاتر از ۶0  درجه نشد تو این کیس.- باز هم بماند که جلو این قسمتی که میخام ببرم محفظه اضاف دیسک خوانهاست که دقیقا اندازه فن 12 سانته و اتفاقا یه فن گرین 12 گرین آک دور بالا دارم که تست کردم و بدون پیچ جا میشه و چفت که چون دور بالا نویزش زیاد میشه استفاده  نکردم ولی با این برد جدید میتونم بزنمش به سیستم فن که قابلیت کنترل اتومات تو درجات پایین کیس ، دور پایین کار کنه و نویز کم بده. مگه مخم ایراد داشته باشه هزینه جدید کنم . کابل منیجمت و امکانات‌ کیس های جدید هم عطایش به لقایش بخشیدم.

ناقص میشه

نمیشه چون اون محفظه دیسک خوان مورد 3 و 4 هست که همنن یدونه شم اضافه استفاده کم میکنم. برش بخوره کاربرد من فرق نداره

در ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ در 16:58، HEGMATANE گفته است:

کانال کولر ساز

غیر اون دیگه چه صنفی؟

ا قیجی برات بازش کنه

تمیز میتونه در بیاره؟ مابقی قسمتها ناک اوت نکنه با اون ابزار یغور نکره ش؟

البته کیس رو خالی کن

اون که بله مسلمه

لینک به دیدگاه

با مینی سنگ فرز بده ببرن دورش رو قشنگ سنگ بزنن تیزی نداشته باشه ممکنه بعدا سهوا روی قطعات خط و خش بندازه ، قیچی بدرد نمیخوره تمیز در نمیاد فقط سنگ فرز ، صافکاری ها دارن 

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

جدیدا و از تابستون سال گذشته تا پاییز امسال تیکه تیکه 39 ملیون هزینه باندل جدید نسل ۱۱ و پاور و  گرافیک کردم دیگه فعلا بودجه یه قرون اضافه هم نمیخام فعلا و کیس چندملیون دیگه

درود بر شما و بر همه دوستان

اون گرافیکو تو این کیس ندادز

کیس پارس گرین قیمتی نداره هم استیبل و محکمه هم فن خورش خوبه

ویرایش شده توسط مهرزاد قائم مقامی
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Hamed.Madadi گفته است:

صافکاری ها دارن

آلومینیوم سازها ندارن؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، مهرزاد قائم مقامی گفته است:

پارس گرین قیمتی نداره

چند؟ داداش من اینترنتی همه قطعات خریدم کیس هم شهر کوچیک من تنوع مدل نداره مگه برم شهر نزدیکمون و دو سه ساعت رفت و برگشت و بازار گردی که فرصتم اجازه نمیده، اینترنتی و ارسال پستی هم میاد رو هزینه کل و یحتمل بشه ملیونی

فن خورش خوبه

چطور؟ مگه بالا توضیح دادم فنای من کمه یا امکان اضافه نداره که داره

اخرشم باید یه یه چند کیلو خرما بگیری برا فوت گرافیکت

چرا آخه این حرفو میزنین بالا هم کامل توضیح دادم ، شرایطشو و فن ها و امکان اضاف کردن و تهویه خوب -اگه هم که کابل منیجمت نداره و آشفته س ،ظاهر قضیه س ولی قطعات قبلی و جدید مشکلی از بابت دما تو تابستونم نداشتن. 

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

آلومینیوم سازها ندارن؟

آلومینیوم سازها هم شاید داشته باشن ، من جای شما بودم ترجیح میدادم یه کیس دسته دوم بخرم ولی اینو ناقض نکنم ، کار به نظرم اصولی نیست ولی اگر اصرار دارید فقط و فقط با سنگ فرز تمیز برش بدید بعدم قسمت برش داده شده رو جوری صاف کنن که تیزی نداشته باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه تهرانی ادرس میدم بیا دم خونمون یه کیس مشکی بهت بدم   هر وقت دوست داشتی باهام حساب کن  -راحت گرافیکت توش جا میشه 

ویرایش شده توسط TECHNISAT
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ در 12:02، TECHNISAT گفته است:

دوست عزیز اگه تهرانی ادرس میدم بیا دم خونمون یه کیس مشکی بهت بدم   هر وقت دوست داشتی باهام حساب کن  -راحت گرافیکت توش جا میشه 

نه متاسفانه تهران نیستم-از لطفت ممنون-

لینک به دیدگاه

آقا واقعیتش خودمم موندم و تصمیم برام سخته:

1) اگر ببرم صافکار برام برش بده =شهر خودم  فردکاربلد ماهری نمیشناسم-وانگهی بهم میخندن برای یه برش ساده یه کیس بغل و ... -اکثرا هم از هر کی اعم از آلومینیوم ساز و ... میپرسم میگن خودت با قیچی ببر ما ببریم دندونه دندونه س و فرزکاری نداریم. موندم خودمم.

2) اگر دست دو بگیرم چه نکاتی برای سلامت و اوکی بودنش باید در نظر بگیرم؟ ضمنا حضوری ممکنه مدل دلخواه جور نشه و خرید آنلاین مثلا ایسام و ... هم در نظر بگیرم که با توجه به هزینه سنگین ارسال - چه جوریه معامله از لحاظ مهلت تست و ... که مشکل دار باشه عودت و هزینه ش و ... برنامه میشه.

3) اگر نو بخام بگیرم ضمن اینکه اقتصادی و ارزون میخام- در کنارش چه مواردی لحاظ کنم با توجه به سخت افزارهای جدید- تعداد فن و تهویه هوا -محکم بودن- امکان فن اضافه- جایگاه ها-محل بالا یا پایین پاور- و متریال و اینا؟؟؟ پارمترهای دیگه و مهم چین؟

خب ارزون و مناسب و این موارد در نظر بگیریم چی پیشنهاد میکنین و قیمت؟

ممنون اگر دوستان همراهیم کنن

لینک به دیدگاه

32 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

آقا واقعیتش خودمم موندم و تصمیم برام سخته:

1) اگر ببرم صافکار برام برش بده =شهر خودم  فردکاربلد ماهری نمیشناسم-وانگهی بهم میخندن برای یه برش ساده یه کیس بغل و ... -اکثرا هم از هر کی اعم از آلومینیوم ساز و ... میپرسم میگن خودت با قیچی ببر ما ببریم دندونه دندونه س و فرزکاری نداریم. موندم خودمم.

2) اگر دست دو بگیرم چه نکاتی برای سلامت و اوکی بودنش باید در نظر بگیرم؟ ضمنا حضوری ممکنه مدل دلخواه جور نشه و خرید آنلاین مثلا ایسام و ... هم در نظر بگیرم که با توجه به هزینه سنگین ارسال - چه جوریه معامله از لحاظ مهلت تست و ... که مشکل دار باشه عودت و هزینه ش و ... برنامه میشه.

3) اگر نو بخام بگیرم ضمن اینکه اقتصادی و ارزون میخام- در کنارش چه مواردی لحاظ کنم با توجه به سخت افزارهای جدید- تعداد فن و تهویه هوا -محکم بودن- امکان فن اضافه- جایگاه ها-محل بالا یا پایین پاور- و متریال و اینا؟؟؟ پارمترهای دیگه و مهم چین؟

خب ارزون و مناسب و این موارد در نظر بگیریم چی پیشنهاد میکنین و قیمت؟

ممنون اگر دوستان همراهیم کنن

https://emalls.ir/مشخصات_Green-GRIFFIN-G1-Computer-Case~id~10726489

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

اگر ببرم صافکار برام برش بده =شهر خودم  فردکاربلد ماهری نمیشناسم-وانگهی بهم میخندن برای یه برش ساده یه کیس بغل و ... -اکثرا هم از هر کی اعم از آلومینیوم ساز و ... میپرسم میگن خودت با قیچی ببر ما ببریم دندونه دندونه س و فرزکاری نداریم. موندم خودمم

سلام بهترین راهش قیچی فلز بر یا یه چیزی مثل همون ،مثلا قیچی باغبانی یا قیچی قند هست با توجه به تجربه ای که دارم (بریدن نبشی و T های سقف کاذب که تقریبا هم جنسه کیس هستن )

سنگ فرز سیاه میکنه و انچنان تسلطی روش نداری ،حتی بدی به یکی که بلده هم احتمال داره ب.... توش(با عرض معذرت)بازم با توجه به تجربه که دارم

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، hosin گفته است:

ضمن تشکر ولی نه جناب - بیاین رو خط 600-700 تومن-چی؟ نمکدون یا دست دو-کدوم یا چی جور میشه؟😅

لینک به دیدگاه

55 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

ضمن تشکر ولی نه جناب - بیاین رو خط 600-700 تومن-چی؟ نمکدون یا دست دو-کدوم یا چی جور میشه؟😅

ببر برش بده

فقط قطعات باز کن

در کیس رو هم نبند هیچوقت

البته این مدل هم هست

https://emalls.ir/مشخصات_کیس-گرین-مدل-PARS-EVO-به-همراه-باندل-~id~4425780

ویرایش شده توسط hosin
لینک به دیدگاه

درود مجدد و صحبت ها و سوالات  و فکرای جدید دارم لطفا:

1) دوس دارم با اجازه تون (اگه حوصله تون سر نره و دقت بفرمایید) - عکسایی از تمامی جوانب کیس فعلی بزارم و بپرسم از دوستان منتقد و بدونم و متقاعدم کنن که:

چرا برش ندم و دست دو بگیرم؟ 

چرا باید فاتحه کارت گرافیکی 3060 Ti داخل این کیس خونده شه ؟ 

چرا درب کیس رو هیچوقت نبندم؟

2) از همفکری با رفیق شفیقم یه راه خیلی ساده گفت برای اینکه نه برش بدم محفظه رو که ناقص بشه-- و نه هزینه کیس مجدد بدم (نه آک نه دست دو) اونم اینکه پرچ های محفظه دی وی دی رام ها رو از جلو و بالای کیس باز کنم (طبق تصاویر اون دو تصویری که توشون فلش های قرمز زدم). و البته فک کنم بشه که از قید دی وی دی رام میگذرم چون دی وی دی لپ تاپمو که به حالت یو اس بی تیدیل کردم برای پی س یهم اسفاده میکنم- منتها تو خونه با چه ابزاری بدون صدمه به کیس میشه باز کرد یا ابزار خاصی میخاد؟ شایدم بهتر باشه بدم بیرون آلومینیوم ساز بی دردسر و صدمه دو ثانیه ای باز کنه-- ضمنا پرچ باز شده سوراخ صدمه میبینه و دیگه نمیشه پرچ مجدد کرد؟

1.thumb.jpg.4a2938426a2db2bceafd1679f85094af.jpg           2.thumb.jpg.585fc8038d9275b4bf7e7c928c6787e7.jpg          3.thumb.jpg.5027225ecca45dc9bfcb9f51cb2e1ed0.jpg     

4.thumb.jpg.525cdd572f71846942337b87fac7bfdb.jpg   5.thumb.jpg.13c64374b87fa2115d27f5c47e979596.jpg          6.thumb.jpg.5593a5cc05524c55f27eaa6dbd002a1b.jpg     

7.thumb.jpg.f8f8dcda50c01abf79c7b4a7920fabb4.jpg     8.thumb.jpg.da667784c84dcedbc3938ebffc7f4807.jpg

9.thumb.jpg.0ea172427052ccd5253d282b113aa37f.jpg 

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

5 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

) از همفکری با رفیق شفیقم یه راه خیلی ساده گفت برای اینکه نه برش بدم محفظه رو که ناقص بشه-- و نه هزینه کیس مجدد بدم (نه آک نه دست دو) اونم اینکه پرچ های محفظه دی وی دی راه ها رو از جلو و بالای کیس باز کنم (طبق تصاویر اون دو تصویری که توشون فلش های قرمز زدم). و البته فک کنم بشه که از قید دی وی دی رام میگذرم چون دی وی دی لپ تاپمو که به حالت یو اس بی تیدیل کردم برای پی س یهم اسفاده میکنم- منتها ته خونه با چه ابزاری بدون صدمه به کیس میشه باز کرد یا ابزار خاصی میخاد؟ شایدم بهتر باشه بدم بیرون آلومینیوم ساز بی دردسر و صدمه دو ثانیه ای باز کنه-- ضمنا پرچ باز شده سوراخ صدمه میبینه و دیگه نمیشه پرچ مجدد کرد؟

سلام ،دریل دارید ؟نسبت به اندازه ی پرچ (نه اندازه ی پرچ ،به نسبت به اون ،یعنی تقریبا نصف قطر کله ی پرچ)،یه مته فلز بچسبونید از وسط پرچ سوراخ کنید ،زیاد فشار ندید فقط ،اینجور احتمالا خیلی تمیز بشه پرچا رو در اورد ،بعدا هم دوباره پرچ به همون اندازه میخری میدی پرچ کنن ،اگه انبر دستیشو ندارید

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، silvermanHHH گفته است:

سلام ،دریل دارید ؟نسبت به اندازه ی پرچ (نه اندازه ی پرچ ،به نسبت به اون ،یعنی تقریبا نصف قطر کله ی پرچ)،یه مته فلز بچسبونید از وسط پرچ سوراخ کنید ،زیاد فشار ندید فقط ،اینجور احتمالا خیلی تمیز بشه پرچا رو در اورد ،بعدا هم دوباره پرچ به همون اندازه میخری میدی پرچ کنن ،اگه انبر دستیشو ندارید

مته 4

فقط یه نکته ای بعد برداشتن محفظه بالایی کیس کمی شلیا با تکون دادن لق زد گوشه های بالا رو گونیا پرچ کنید 

بعد تموم شدن کار یبار باد بگیرید یا بشورید...رنگ مشکی هم بزنید داخلش رو دیگه همه چی تمام میشه

لینک به دیدگاه

حقیقتش چون تو کارای فنی اصلا دستی ندارم، و فقط اسمبل های  معمولی تو کیس آماده انجام دادم- نمی‌دونم که کدوم یکی از دو راه احتمال صدمه به کیس کمتره، هر چند برش گوشه ای از اون محفظه سی دی های بلا استفاده، بظاهر صدمه زننده س اما قاب در کیس حفظ میشه و دی وی دی بی مکان نمی‌مونه و بخام فن جدید اضافه کنم تو این محفظه کیپ قالب میشه - در آوردن محفظه با پرچ هاش هم بظاهر تمیز کاریه و برش محفظه نداره اما مطمئن نیستم فشار وارده دریل و ... ، چارچوب کیس لق نزنه و از فرم نیفته.

برا همینه که نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم؟ با توجه به توضیحات که دقیق شرح دادم ، واقعا کدوم؟

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

درود مجدد.

بعد وقفه ای نسبتا طولانی و مشغله بدون اینکه تاپیکم رو رها کرده باشم ، آمدم که گزارش عرض کنم و البته در ادامه ، طبق روال -سوالات ،

ابتدا گزارش کار:

طبق تصاویر زیر از کیس و با توجه به شماره ها ، توضیحات میدم؛

1.thumb.jpg.14c180b7b328cfae40dda9237eea1762.jpg

2.thumb.jpg.69fa397979116971a49d2b08204d3752.jpg

3.thumb.jpg.bfddad735027157ec07c042f5a0c6737.jpg

۱) محفظه دی وی دی رام ها رو دادم پرچ هاشو در آوردن و خارج شد از داخل کیس و بدین صورت که ملاحظه میکنید گرافیک جا شد که بسیار هم فاصله دارد تا جلو کیس و فقط بخاطر یکی دو سانت ، مجبور به درآوردن این محفظه شدم نه مقیاس زیاد.

۲) با چفت های سرخود فشاری خود کیس که بسیار هم از پیچ معمولی ، محکم تر قطعات رو نگه میداره گرافیک به مادربرد متصل شد و تحمل وزنش رو هم کرد.

۳) یک فن جدید ۱۴ سانتی به جلوی کیس دادم پیچ کردن که از سطح بالای گرافیک هوا به داخل کیس مکش اضافه تر از قبل بکند ، که یک فن داشت . (دو فن گرین ۱۴ رو از سال ۹۰ دارم و آک نگهداشته بودم برای روز مبادا و خرابی احتمالی فن های فعلی که فعلا اوکین ، منتها چون نویز ۲۲ db در ۱۵۰۰ دور ایجاد میکنن از صداش ناراضی بودم که الان به سیستم فن برد وصل کردم با امکان تنظیم دور دستی در دماهای پایین که اتوماتیک شو برنامه نداره ظاهراً ، بگذریم).

۴) برای ایجاد تنوع و لذت از نورپردازی synch و همزمان با رم توسط مادربرد ، عمدا پاور رو در اسمبل دوباره بعد از تعمیرات کیس ، به سمت بالا گذاشتم و دوستان ایراد نگیرند به نحوه تهویه و مکش فن یا احتمال خطرات احتمالی و یا اینکه کیسم فاقد محفظه پاور هست و قدیمیه و ... که بارها شنیدم و قبلا رو به پایین بود که الان بعلت دلخواه فوق با اطلاع از تمامی موارد ، قرار دادم.

۵) و اما مورد ۵ که قسمت اصلی مساله و سوالاته ، اینکه مطابق شکل ، پرچ های بالا که آلومینیوم ساز بعد از باز کردن بالای کیس ، پرچ کرده اندازه حدودا ۱.۵ برابری و درشت تر نسبت به پرچ کارخانه داره که گفت ما از اینا موجود نداریم و اینا هم مشکلی ایجاد نمیکنند ، و من هم دقت نکردم تا بعد از تمیز کاری پر زحمت کیس ، و نصب مجدد قطعات ، دیدم که کشوهای کیس رو مانع از این میشه که داخل زایده هاش بره و کشویی حرکت کنه و بسته بشه .با مراجعه مجدد به صنعت کار مذکور ، گفتش ریز پیدا نمیکنی از اصناف و اونا پرس کارخونه ای و مسطح کار شده ن که ریز هم پیدا کنی ، بمحض پرچ ، برامدگی خواهد داد و کوچک و بزرگی فرقی نمیکنه ، خودت با چکش و پیچ گوشتی بزن و مسطح کن که بعلت خش و خرابی احتمالی سطح مشکی و جلاش ، دست نگهداشتم.

4.thumb.jpg.6940dc18b9b6a8165ec6d223f3d7b242.jpg

5.thumb.jpg.cc4da5ed3006883cae65f4e034de8e35.jpg

سوال:

دقیقا همین مورد آخر و نحوه مسطح کردن (اصولی ) بدون صدمه به کیس هست که این بار هم از صدقه سر مشکلات واقعا کلافه کننده بی پایان بنده که حوصله مو سر میبره ، ماندم که چون خودم فنی نیستم اینبار به کی بدم رفع و رجوع کنه؟ یا اگر ناچار خودم باید انجام بدم با چه ابزاری ؟ همون چکش کاری و ریسک صدمه؟ یا راه حلی اصولی چی پیشنهاد میشه؟

ممنونم.

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

درود مجدد.

بعد وقفه ای نسبتا طولانی و مشغله بدون اینکه تاپیکم رو رها کرده باشم ، آمدم که گزارش عرض کنم و البته در ادامه ، طبق روال -سوالات ،

ابتدا گزارش کار:

طبق تصاویر زیر از کیس و با توجه به شماره ها ، توضیحات میدم؛

1.thumb.jpg.14c180b7b328cfae40dda9237eea1762.jpg

2.thumb.jpg.69fa397979116971a49d2b08204d3752.jpg

ممنونم.

پرچ 3 یا 4 بزنید..میتونی ببری ورقکارها یا کابینت سازها با دستگاه نقطه جوش بزنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...