رفتن به مطلب

امکان و نحوه برش بخش بلا استفاده کیس؟؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

عالی شده افرین

برای مشکل اخرت اصلا چکش استفاده نکن و اگر میخوای برامدگی رو رفع کنی یک سمباده یا سوهانی بگیر و با حوصله هرچقدر خواستی صافش کن

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Mansbrz گفته است:

عالی شده افرین

برای مشکل اخرت اصلا چکش استفاده نکن و اگر میخوای برامدگی رو رفع کنی یک سمباده یا سوهانی بگیر و با حوصله هرچقدر خواستی صافش کن

ضمن تشکر از تعریف تون، اما اونجوری عمر نوح طول میکشه و هی بساب و بساب . قطعات هم باید یه هفته ای بیرون تشریف داشته باشن . با اوضاع وقت و  حوصله درب و داغون بنده.

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، Sabertooth گفته است:

پرچ 3 یا 4 بزنید..میتونی ببری ورقکارها یا کابینت سازها با دستگاه نقطه جوش بزنن

پرچ ۳ یا ۴ کابینت سازا دارن؟ کوچیکترین اندازه س؟

ضمناً اینایی که من تو شهرمون میشناسم mdf کارن اونا هم پرچ استفاده میکنن تو کاراشون؟ بنظر نمیاد.

ورقکار چه کار فنی هست من اطلاع ندارم.

همه این مشاغل نقطه جوش دارن ؟ ینی عوض پرچ دستی با ذوب فلزش ، پرچ میکنن و صاف در میاد مثلا تا حدی شبیه لحیم کاری ؟

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Saeed1980 گفته است:

ضمن تشکر از تعریف تون، اما اونجوری عمر نوح طول میکشه و هی بساب و بساب . قطعات هم باید یه هفته ای بیرون تشریف داشته باشن . با اوضاع وقت و  حوصله درب و داغون بنده.

سلام ،چند تا پرچ هستن کلا؟ برادر فکر میکنی میخای قالی ببافی اینقد طول میده ؟

یه ورق سنباده ۱۶۰یا ۱۸۰ بگیرید از این رنگ فروشیا یا ابزار یراق ،۱۰تومن ،یه تیکه ازش ببرید بچسبونید روی یک تکه چوب یا پلاستیک با سطح صاف که بتونید دستتون بگیرید ،و بسابید کلا فکر نکنم بیشتر ده دقیقه وقت بگیره ،ولی زیاد نسابید همش خورده بشه 

لینک به دیدگاه

پرچ قبلی کیس محل نصبش چاله بوده تا موقع پرچ بیرون نزنه (شماره 4 بوده) حالا جاش پرچ 10 زدن تا صبح هم بسابه بازم درست نمیشه

کارگاه هایی که کابینت فلزی میسازن دارن...واقعا یه ابزار فروشی پیدا نشد پرچ 3 یا 4 داشته باشه!؟

لینک به دیدگاه

رادیاتور سازی ها و اگزوز سازی ها جوش مخصوص الومینیوم دارن اگر میخوای جوش بدی

جوش آهن اگر بزنی فکر کنم سوراخ بشه باید ببری اگزوز سازی

لینک به دیدگاه

داستانی شد دوباره ، یکی میگه چکش بزن خودم دوس ندارم ضربه و خش بیفته ، اون یکی میگه نزن یکی  بساب یکی میگه نساب. البته خودمم متوجه شدم که خیلی باید سابونده بشه تا هم سطح پرچ های بدون تغییر کیس بشه تا در کشویی جا بیفته ولی خب چه کنم که فنی نیستم از فنی کارها و اصنافشم کم اطلاعم تو شهرم. پیش کی ببرم کلی باید پرس و جو کنم حوصله مو سر میبره اساسی از اونطرفم کل این قائله به خاطر اینه که یکی دو ملیون پول اضافه کیس جدید ندم. از بابت همین حدود ۱۰ تا پرچ و اجرت، ۵۰ هزار دادم فعلا‌ که اونم اینجوری.دوست و رفیق اینکاره داشتم کلا میسپردمش بهش و کار شده تحویل میگرفتم با هزینه ش که اونم نیس. 

تا اینجا فقط محفظه در آورده شده و گرافیک جا خورده و درها رو هواس.

البته که کار ناقصی شده و دوباره از اول در بیار و دوباره از اول اونم  یکی که بتونه مسطح پرچکاری کنه . عجب ! میترسم پرچ ۳ یا ۴ هم برآمدگی در بیارن نکنه مرحله سومم باید ببرم پرسکاری !!!! خخخ! 

در ها باز الان زمستونه اوکیه ایشالا تا تابستون یه کاریش بکنم ، خخخ.

از مزاح‌ بیمزه که بگذریم- ببینم چه میکنم ،خودمم‌ نمیدونم...

لینک به دیدگاه

با چکش که کلا کیس داغون میشه .
اگه برامدگی اضافه که مانع بستن در کیس میشه در حد 1 میل اینطوراس ، به نظر من هم با سمباده بسابیدش . زیاد بسابید پرچ از جاش در میاد .
اگه نشد پرچ سایز 3 از ابزاریراقی یا دیجیکالا بخرید بدید همین آلومینیوم ساز براتون نصب کنه . دونه 500 تومنه .

لینک به دیدگاه

با مینی فرز قسمت اضافی پرچ ببر

از اونور روی برشی که دادی یه خال جوش کاربیت یا چسب اهن بزن

لینک به دیدگاه

اشتباه شما اینجاس که از پرچ تخت یا پهن استفاده نکردید اگه می خواید چکش کاری یا سنباده زنی نکنی بهتره سایز پرچ رو عوض کنی

بهترین مکان پیدا کردن اینجور پرچ ها ،پیچ و مهره فروشی هاست همون سایز رو ۲۰ مدل دارن کوتاه، بلند ،تخت و ... دونه دونه امتحان کن ببین با کدوم حال میکنی😆

اگه نخواستید پرچ کنید می تونید پیچ سر تخت براش تهیه کنید دیگه نیازی به انبر پرچ نداره و راحت با پیچ گوشتی باز و بسته میشه

لینک به دیدگاه

19 ساعت قبل، m.reza گفته است:

در حد 1 میل اینطوراس

نه برادر ، اکثرا ۳ میل اضافه ن.

زیاد بسابید پرچ از جاش در میاد .

بله ، بنظر منم با اون سایز اضافه ، در میاد از جاش+منم فکر کردم

پرچ سایز 3 از ابزاریراقی یا دیجیکالا بخرید بدید همین آلومینیوم ساز براتون نصب کنه .

آخه یارو بهم میگه ، سایز کوچیک کم پیداس -بیاری  بزنم برات بازم برجستگی میده- یا بقول دوستمون باید انواعشو برسی کنم؟ تخت و اینا؟ 

13 ساعت قبل، hosin گفته است:

با مینی فرز قسمت اضافی پرچ ببر

از اونور روی برشی که دادی یه خال جوش کاربیت یا چسب اهن بزن

ضمن تشکر از توضیحات تون ، اما ابزارشو ندارم از اونورم ۳ میل برش ، بقول دوستمون ، در میاد که

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، Aminj گفته است:

از پرچ تخت یا پهن استفاده نکردید

آخه آلومینیوم ساز گفت ریزشو ندارم اینا هم اوکین ، منم فکر نکرده گفتم فکر نکنم این اندازه برآمدگی اشکال بده !!! که داد البته 😑

9 ساعت قبل، Aminj گفته است:

دونه دونه امتحان کن ببین با کدوم حال میکنی😆

یا خداااا

لینک به دیدگاه

تصویر میزارم از نزدیک ، بالای در و پایینش -: جهت مقایسه سایز پرچ های خود کیس با پرچ های نصب شده توسط صنعتکار و مقیاس دقیق سایز خودش( ۳ یا ۴) و همچنین مشخص شدن این مطلب که بالاخره سابیدن حل میکنه یا شل میکنه و چکش ، بله یا خیر.

1.thumb.jpg.c38ba2c5b5f229e7f9c8fe15e77d9c15.jpg

۱) پرچ نصب شده جدید (دوستان میگن ۱۰ هست) و اینکه مانع میشه زایده در کیس داخل اون سوراخ مستطیلی مشخص شده ، بشه.

۲) پرچ های پایین خود کیس (سایزش؟) ۳ یا ۴؟ 

2.thumb.jpg.da0ca9e98dd6c7a585f5f31205f7ed58.jpg

۳) مقایسه پرچ های  بالا و پایین کارخانه ای کیس

3.thumb.jpg.62f00855b43b7b3af7d22120be9e3619.jpg

4.thumb.jpg.3be973f6b0ddddd57af9c2b0d46143ba.jpg

لینک به دیدگاه

سمت چپ پرچ قدیمیه  اندازش با سوراخ بغلی مشخصه

شما دست میکشی رو بدنه اصلا نباید پرچ سد راه دستت بشه بخوای بسابی هم پرچ نازک و شل میشه

با مته 3 پرچ بردار بجاش پرچ 3 یا 4 بزنید که داخل پر کنه نه اینکه بشینه روی صفحه

1283551593_Screenshot(120).png.4def739bd0dfdca64c468b64656b3f38.png

لینک به دیدگاه

15 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

بخوای بسابی هم پرچ نازک و شل میشه

آره بهم گفتن بعضی دوستان ،مرسی مطمئن شدم که کار بیخود نکنم همچنین چکش کاری بیمورد

17 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

با مته 3 پرچ بردار بجاش پرچ 3 یا 4 بزنید که داخل پر کنه نه اینکه بشینه روی صفحه

حدس میزدم مجبور بشم دوباره از نو پرچ سایز کوچیک بگیرم و دوباره کنده شه و نصب مجدد.😖

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است:

3 یا 4 بزنید

۳ بهتر نیس که برآمدگی هم بده سوراخ پر میکنه و شاید اضافه برجسته نشه؟ یا ۴؟ 

لینک به دیدگاه

40 دقیقه قبل، Saeed1980 گفته است:

۳ بهتر نیس که برآمدگی هم بده سوراخ پر میکنه و شاید اضافه برجسته نشه؟ یا ۴؟ 

با عکس نمیشه در مورد سایز نظر داد شما هم 3 بگیر هم 4  اول 4 بزن زد بیرون 3 بزن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...