رفتن به مطلب

فرمت کردن هارد به به صورتیکه اطلاعاتش قابل بازیابی نباشد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من یه لپ تاپ دارم هاردش 500 گیگ هست مارک توشیبا، من قصد فروش لپ تاپ رو دارم یبار ویندوز جدید نصب کردم و تمام هارد و پارتیشن ها رو فرمت کردن (فقط فرمت کردم دیلیت پارتیشن نکردم) به دلیل اینکه قبلا توش اطلاعات شخصی و خاندوادگی داشتم و خودمم حساسم نمیخوام بعدا یه نا اهلی ریکاوری کنه اتفاقی بیوفته میخوام بدونم کاری میشه کرد هارد رو جوری فرمت کنم یا دیلیت کنم دوباره ویندوز بزنم بعدش نشه ریگاوری کرد؟ به سرم زده بود یه SSD 120 گیگ بگیرم بندازم روش و هاردش رو نگه دارم پیش خودم، ولی خب نمیخوام هزینه بسازم برای خودم. این نرم افزار HDD LOW LEVEL FORMAT میتونه تا اون حد قوی باشه که نشه ریکاوری کرد؟

لینک به دیدگاه

درود بر شما و بر همه دوستان

اگر دوست نداشتی نرم افزار بزنی کل هار رو با فایلها هجیم مثلا فیلم کامل پر کن و بعد پاکش کن

لینک به دیدگاه

سلام بهترین نرم افزار همین HDD LOW LEVEL FORMAT    هستش -شما یه بار با این نرم افزار هارد رو فرمت کن هیچ کسی دیگه نمیتونه هارد رو ریکاوری کنه -اطلاعات به کل نابود میشن خیالت راحت

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ در 12:14، TECHNISAT گفته است:

سلام بهترین نرم افزار همین HDD LOW LEVEL FORMAT    هستش -شما یه بار با این نرم افزار هارد رو فرمت کن هیچ کسی دیگه نمیتونه هارد رو ریکاوری کنه -اطلاعات به کل نابود میشن خیالت راحت

وقتی هارد روی لپتاپه و ویندوز روشه چجوری باید فرمتش کنم! میخوام لپ تاپ رو بفروشم فرمت کنم ویندوز بزنم روش بعد بفروشم باید هارد رو دربیارم با تبدیل روی یه سیستم دیگه فرمت کنم؟

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Masrour گفته است:

وقتی هارد روی لپتاپه و ویندوز روشه چجوری باید فرمتش کنم! میخوام لپ تاپ رو بفروشم فرمت کنم ویندوز بزنم روش بعد بفروشم باید هارد رو دربیارم با تبدیل روی یه سیستم دیگه فرمت کنم؟

اون طوری کارت سخت میشه مجبور میشید نرم افزار رو روی فلش بوت کنید که داستانیه. اگر ویندوز روش هست باید وصل کنید رو سیستم دیگه.

همون low level format  رو استفاده کنید. محض محکم کاری یه نوبت تمام هارد رو پر از فایل کنید پر پر بشه و محدد حذف کنید.که دیتا روی دیتا قبلی ذخیره شه.

پ ن : خیلی اگر حساس هستید هاردش رو نگه دارید خب. قیمت انچنانی ک نداره.

لینک به دیدگاه

از ویندوز لایو استفاده کنید با سی دی یا فلش میاد بالا ، برنامه low level format هم داخلش هست ، هارد اصلی رو فرمت کن 

https://soft98.ir/software/727-Ultimate-DLCD-Boot.html

لینک به دیدگاه

دوستان انواع ابزار شکنجه هارد دیسک رو معرفی کردند.

من نظرم اینه با خود ویندوز یه فرمت کلی کن کافیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...