رفتن به مطلب
  • 0

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 4 میلیون

MiladZQ
 اشتراک گذاری

سوال

سلام

نظر دوستان رو میخواستم بدونم راجب خرید گوشی نو در رنج قیمتی 4 تومن

بیشترین چیزی که اولویت هست برام اینه که جدید باشه گوشی ، یعنی آپدیت حداکثری رو بگیره.. چون برای یکی از بستگان هست و کلا این بنده خدا زیاد عوض نمیکنه گوشی و ایناش رو

در وهله بعدی اینکه لگ نداشته باشه (استفاده خاصی نداره در حد واتس اپ ، تلگرام و این دسته اپلیکیشن ها) ، باطری نسبتا خوب و دوربین هم تو این رنج قیمت انتظار چیز ویژه ای ندارم ولی تو ذوق نزنه

ممنون میشم بر اساس استفاده شخصی یا نقد و بررسی هایی که از گوشی های مختلف موجوده ، بهترین گزینه موجود رو معرفی کنید 🙏

لینک به دیدگاه

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
23 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

سلام

بیشترین چیزی که اولویت هست برام اینه که جدید باشه گوشی ، یعنی آپدیت حداکثری رو بگیره.. چون برای یکی از بستگان هست و کلا این بنده خدا زیاد عوض نمیکنه گوشی و ایناش رو

در وهله بعدی اینکه لگ نداشته باشه (استفاده خاصی نداره در حد واتس اپ ، تلگرام و این دسته اپلیکیشن ها) ، باطری نسبتا خوب و دوربین هم تو این رنج قیمت انتظار چیز ویژه ای ندارم ولی تو ذوق نزنه

ممنون میشم بر اساس استفاده شخصی یا نقد و بررسی هایی که از گوشی های مختلف موجوده ، بهترین گزینه موجود رو معرفی کنید 🙏

گوشی پرچمدارشم شما چند سال کارکنی به مرور کند میشه . گوشی زیر 4 تومنی ک میفرمایید اول کاری هم فکر میکنم لگ بزنه این گذر زمان هم اگر بهش غالب شه واقعا اذیت میکنه.

بنظرم اگر به نگاهی به گوشی های دست دوم بندازید بهتر باشه. 

ویرایش شده توسط Lawrence
لینک به دیدگاه

• 0
۱ ساعت قبل، Lawrence گفته است:

گوشی پرچمدارشم شما چند سال کارکنی به مرور کند میشه . گوشی زیر 4 تومنی ک میفرمایید اول کاری هم فکر میکنم لگ بزنه این گذر زمان هم اگر بهش غالب شه واقعا اذیت میکنه بنظرم.

بنظرم اگر به نگاهی به گوشی های دست دوم بندازید بهتر باشه. 

صد در صد همینطوره 

لگ بعد یه مدت توی گوشی خصوصا اندروید طبیعیه ، ولی کار ایشون با گوشیش اصلا بنظرم چیز سنگینی نیست که حتی همون گوشیهای قدیمی هم نتونن از پسش بر بیان (که حالا بخاطر فضای خالی کمتر یا سیستم قدیمی هنگ میکنند)

برای هدیه ست ، فعلا سعی میکنم گزینه های گوشی نو رو بررسی کنم اما اگر به نتیجه نرسیدم دیگه یا یه مقدار بودجه رو افزایش میدم یا میرم سراغ مدلهای کارکرده

ویرایش شده توسط MiladZQ
لینک به دیدگاه

• 0

a04s گوشی بدی نیست ولی تو این رنج تقریبا همچی لگ داره 

mi a3 دست دوم هم هست خواستی دسته 2ش رو دارم 3.8

لینک به دیدگاه

• 0
4 ساعت قبل، MiladZQ گفته است:

سلام

سلام اگه شخص مورد نظر بزرگسال هستن و دنبال استفاده بدون دردسر ،با اینکه انتخاب جالبی نیست در کل اما سامسونگ براشون بگیرید

من یکسال پیش میخاستم یه گوشی برای مادرم بگیرم در همین رنج قیمت اکثرا سخت افزار ضعیف داشتن مدیا تک از اون پایین رده هاش ،از بین اینها نوکیا 5.3 رو دیدم با اون سخت افزار قوی که داشت اسنپ ۶۶۰،به مادرم گفتم این سخت افزارش حرف نداره توی این قیمت ،دیگه چیزی به اسم لگ داخلش نمیبینی

و خریدم حالا یه مشکل وایفای داره که بعضی مواقع وای فای خونه رو شناسایی نمیکنه و باید یا گوشی رو ریست کرد یا وای فای رو 

سر همین پدرمونو در اورد !و البته ادامه داره!

دیگه این تجربه من ...

لینک به دیدگاه

• 0

سلام
پیشنهاد بنده : Nord N100
رابط کاربری سبکی داره و  بسیار شبیه به اندروید خام هست .
شارژر هم همراهش هست !

لینک به دیدگاه

• 0

سلام
به نظرم چون طرف آشناس اصلا توی این بازه قیمتی گوشی براش نخرین. خیلی اگه اسرار کرد بگین خودش بره بخره 😁
همین اتفاق برای خودم هم افتاد. یکی از اقوام گفتن برام تا حدود 4.5ت گوشی چی هست؟
یکم بالا پایین کردم دیدم هرچی بگیرم نهایت دو سال دیگه مشکل دار میشه و میوفته گردن من
نظرم اینه بودجه رو مقداری ببرن بالا و Redmi Note 11S بگیرن
هم باتری خوبی داره هم رامش ۶ عه. هفت هشت ماهی میشه من خریدم و مشکلی نداشته تا الان
خود منم دقیقا سه سال یه مدل دیگه از میان رده های شیاومی رو داشتم. نه هنگی داشت نه چیزی
اگه طرفدار سامسونگ هستین هم میشه M13 تهیه کرد

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۱/۱۰/۳۰ در 17:52، Reza farasati گفته است:

a04s گوشی بدی نیست ولی تو این رنج تقریبا همچی لگ داره 

mi a3 دست دوم هم هست خواستی دسته 2ش رو دارم 3.8

در ۱۴۰۱/۱۰/۳۰ در 17:58، silvermanHHH گفته است:

سلام اگه شخص مورد نظر بزرگسال هستن و دنبال استفاده بدون دردسر ،با اینکه انتخاب جالبی نیست در کل اما سامسونگ براشون بگیرید

من یکسال پیش میخاستم یه گوشی برای مادرم بگیرم در همین رنج قیمت اکثرا سخت افزار ضعیف داشتن مدیا تک از اون پایین رده هاش ،از بین اینها نوکیا 5.3 رو دیدم با اون سخت افزار قوی که داشت اسنپ ۶۶۰،به مادرم گفتم این سخت افزارش حرف نداره توی این قیمت ،دیگه چیزی به اسم لگ داخلش نمیبینی

و خریدم حالا یه مشکل وایفای داره که بعضی مواقع وای فای خونه رو شناسایی نمیکنه و باید یا گوشی رو ریست کرد یا وای فای رو 

سر همین پدرمونو در اورد !و البته ادامه داره!

دیگه این تجربه من ...

در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 03:04، m.reza گفته است:

سلام
پیشنهاد بنده : Nord N100
رابط کاربری سبکی داره و  بسیار شبیه به اندروید خام هست .
شارژر هم همراهش هست !

در ۱۴۰۱/۱۱/۱ در 11:52، eMineLLL گفته است:

سلام
به نظرم چون طرف آشناس اصلا توی این بازه قیمتی گوشی براش نخرین. خیلی اگه اسرار کرد بگین خودش بره بخره 😁
همین اتفاق برای خودم هم افتاد. یکی از اقوام گفتن برام تا حدود 4.5ت گوشی چی هست؟
یکم بالا پایین کردم دیدم هرچی بگیرم نهایت دو سال دیگه مشکل دار میشه و میوفته گردن من
نظرم اینه بودجه رو مقداری ببرن بالا و Redmi Note 11S بگیرن
هم باتری خوبی داره هم رامش ۶ عه. هفت هشت ماهی میشه من خریدم و مشکلی نداشته تا الان
خود منم دقیقا سه سال یه مدل دیگه از میان رده های شیاومی رو داشتم. نه هنگی داشت نه چیزی
اگه طرفدار سامسونگ هستین هم میشه M13 تهیه کرد

سلام مجدد خدمت دوستان عزیز 

این گوشی برای هدیه به مادربزرگم بود ، توی این رنج قیمتی زیاد دستم برای خرید گوشی باز نبود و از طرفی خرید گوشی کارکرده برای هدیه اصلا منطقی نبود ، از طرف دیگه کلا سامسونگ بین دیگر برندهای موجود ، بی دردسرتر هست از نظر نرم افزاری (حداقل برای من اینطور بوده) ، گوشی قبلی ایشون هم j3 سامسونگ بود و بنظرم چون به رابط کاربری سامسونگ عادت کرده بود یه مقدار این تغییره شاید اذیتش میکرد.

با توجه به نظرات دوستان بین دو گوشی a04s و m13 گیر کرده بودم و حالا با یه سری سرچ که کردم به نتیجه رسیدم که شاید a04s گزینه منطقی تری باشه و همونو خریدم.

ممنونم از تمامی عزیزان بابت شرکت در تاپیک 🌹

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱۴۰۱/۱۰/۳۰ در 13:39، MiladZQ گفته است:

سلام

تو این قیمت a04s یا redmi 10c انتخابهای خوبی هستند. ضعیفتر از اینها هم واقعا بدرد نمیخوره.

لینک به دیدگاه

• 0
15 دقیقه قبل، Hossein.E گفته است:

تو این قیمت a04s یا redmi 10c انتخابهای خوبی هستند. ضعیفتر از اینها هم واقعا بدرد نمیخوره.

ممنون رفیق 🌹

a04s خریدم

لینک به دیدگاه

• 0
هم اکنون، MiladZQ گفته است:

ممنون رفیق 🌹

a04s خریدم

خواهش میکنم. 

گوشی خوبیه، به سلامتی استفاده کنین.🌹

لینک به دیدگاه

• 0

‌اگر آیفون بازی آیفون ۷ تمیز دست دوم ۱۲۸ گیگ پیدا میشه با ۴ تومن

لینک به دیدگاه

• 0
13 ساعت قبل، MasterGamer گفته است:

‌اگر آیفون بازی آیفون ۷ تمیز دست دوم ۱۲۸ گیگ پیدا میشه با ۴ تومن

ممنونم عزیز 

تاپیک قدیمیه :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...